Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu arada arkadaşlar bir kaç anket başlığı açmıştım. Doldurmak konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Özellikle hamile arkadaşların yardımcı olması gerekmekte. Bu konularda bir anket olmadığını gördüğümden açmıştım konuları. Burada ki arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bizlere umut olacaksınız.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ecinde-kac-yasinda-basari-sagladiniz.1033063/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tup-bebek-surecinde-kacinci-transferiniz-tuttu.1033061/
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cli-tedavisinde-mi-basari-sagladiniz.1034619/

Ben de çok başında sayılmam ya, 2 kaybım var. Bu 3.deneme. Ama inşallah birinci deneme tadında olur, güzel devam eder..
İki denemede tutmus. Basari sansin yuksek fakat iki kaybinda mutlaka sebebi var arastirilip onlem aldinizmi belkide hastane deismelisiniz veya dr . verdikleri ilaclr farkli oluyor cnku. Bnmde 3. Denenem ve hic tutan olmadi bakalm ucuncude ya nasip

İki denemede tutmus. Basari sansin yuksek fakat iki kaybinda mutlaka sebebi var arastirilip onlem aldinizmi belkide hastane deismelisiniz veya dr verdikleri ilaclr farkli oluyor cnku. Bnmde 3. Denenem ve hic tutan olmadi bakalm ucuncude ya nasip
Özetle anlatayım o zaman. İlk deneme 4 embriyo 5.güne gitti, transfer edildi biri, sonra kalbi durdu 9.haftada. Kromozom bozukluğu çıktı onda. Kalan 3 embriyoya pgt yapıldı, sadece 1i sağlıklı çıktı o transfer edildi ve ikiye bölündü tek yumurta ikizi oldu. 14.haftada onların da kalbi durdu, ikizden ikize kan geçişi sendromu diye yorumlandı tekrar kürtaj oldum. Sonra geriye embriyo kalmadı diye yeniden tedavi oldum temmuzda, 3 embriyo pgt ye gitti ama sağlıklı çıkmadı. Şimdi 3.tedaviye başladık işte.. Ümitle sağlıklı embriyo bekliyorum.
Bizim kromozom testlerinde sıkıntı yok ama böyle nasip oluyor. Ve denemekten başka da çaremiz yok. Yani şu asamada merkezi değiştirme ihtiyacı çok yok, yaşadıklarım burayla alakalı diil çünkü.. Hepsi nasip kısmet, bir gün güzel olacak ama inanıyorum... Hepimiz için güzel olacak...

Herseyin hayirlisi zorlu bir surecmis Rabbim sabir versin ve saglikli bebekler verip tum skbtilrmizi unttursun
Basligi simdi gordum memorial evet ii ama dr deiseblrsn belki bn bukez deistm estrofem yerine bant kullandm bakalm nasl olck hersy nasip tbkide ama snn dusuklere sebebiyet veren unsuru buldumu hastane onn icin dedim bulmadn tekrr Denemede tehlikeli olablr dr kim snn ?

Oyle tabiki ama zaman herseyin ilaci ve insan herseye alisiyor ben oncedn igne olmaya korkrdm bir baktmki kendime gunde uc kere igne vurur hale gelmisim insan icinde bulundugu duruma hemen alisiyor insallah hayirli sonclar aliriz hepimiz herkes!...
Canım negatiflerin nedeni soylendimi sana farklı bir şey denedin mi?

Canım negatiflerin nedeni soylendimi sana farklı bir şey denedin mi?
Soledikleri yumrtalar sagliksizmis hepsi saglikli olcak deil tbki...! Farkli olark 3. De estrofm yerine bant kullaniorm vebiki tne koydurdum bukez bakalm hayrlisi artikin

Dediğim gibi ilki kromozom bozukluğu, diğeri de tek yumurta ikiz gebeliğiyle alakalı bi sendrom. Pgt yapıyoruz işte kromozom bozukluğu için.

Hayirli olsun simdiden cnm ignelerden bahsediyorsan bnde yok fakat bir kutu estrofem vr isine yararsa birakirim Perşembe gidecegim
Bu arada yumrta rezervi icin saf zeytinyagina yatirilmis kuru inciri tavsiye ediorum
Canım merhaba benim yumurta rezervim az. Saf zeytinyağına batırılmış inciri aktarlarda bulabilir miyiz?

Canım merhaba benim yumurta rezervim az. Saf zeytinyağına batırılmış inciri aktarlarda bulabilir miyiz?
Cnm bn soyle yaptim aktardan kuru incir aldim ve saf zeytinyagini bir kaseye koyup icine bir tne incir attm ertesi gun sabah ac karinina yedim yerine zeytinyagina baska incir koydum o sekil devam ettm 15 gun insallah ise yarar denemekte fayda var cnm genelde bu normal yolla hamileligide kolaylastiriyor yumrta catlama problemi olanlrada onerilior ( sdce yumrta rezervi az olanlra tavsiyem bnm rezervim cokmus bilmiodum bu kuru yaptigim ay kistim olustu)

Son düzenleme:
Memoria da tüm doktorlar Semra hanıma bağlı olduğu için değiştirmesinin pek gerekli olmadığını düşünüyorum. Bazı şeyler gerçekten nasip, sonuçta doktorlarında açıklayamadığı şeyler var. Özellikle pgt si yapılmış bir embriyo, sorunsuz bir rahim ama yine de hamilelik olmayabiliyor. İşte o aşamada dr larda eğer her türlü araştırma yapıldıysa bir şey söyleyemez. Bence yapılacak en güzel şey maddi imkanlar el verdikçe denemekten ibaret. Buradaki tüm kader arkadaşlarımın inş kucakları dolar. İnanmaya devam etmekten başka çaremiz yok. B BiYesilBiKahve

Evet ama semra hoca dosyalaraboglen bakiyor ve ben hep farkli drlere gittim bu dr deistirdibilacimi ve daha iyi olduguna inaniyorum tbki hersey Allahtan ama sebep olmak denen birsy vr. Rabbim hersyin hayirlisini nasip etsin bn bu sklde dha rhatm kendmi gvende hissediom baskasi o skilde ayrica hastanede ck hayal kiriklari ugradigim icindir belkide guvensizligim vr bazi drlere nyse herkes icin hayrlisi

Soledikleri yumrtalar sagliksizmis hepsi saglikli olcak deil tbki...! Farkli olark 3. De estrofm yerine bant kullaniorm vebiki tne koydurdum bukez bakalm hayrlisi artikin
Hiç tutunma olmadı değil mi ? Sagliksizsa tutunup düşebilir yada kimyasal gebelik de olabilir neden hiç tutunmuyo acaba ya histeroskopi rahim cizdirme denedin mi

Hiç tutunma olmadı değil mi ? Sagliksizsa tutunup düşebilir yada kimyasal gebelik de olabilir neden hiç tutunmuyo acaba ya histeroskopi rahim cizdirme denedin mi
Yok cnm denemedim simdiki sonuca gore bakilacak artik hepsi tutacak diye birsey yok ilkdede tutabilir 5. Dede belki daha gec de olabilir ama rahimle alakali bir skinti yk dedi prof rahim filmi cektirdim temiz.bakalm persembe test yaptircm insallah bukez olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…