ğben dün değerlerimi sordum değerler gayet iyi dedi zaten bir anormal değer olursa başlanmıyor ilk verilen kanla belirliyorlarmış istenilen sevyede değilse ertelenip istenilen sevyeye getiriliyormuş öyle açıkladı dünki doktorKızlar tedaviye başlamak için fsh kaç olması gerekiyor?
15in altında olmasını istiyorlar diye hatırlıyorum. 15 üstü tedaviye başlanmıyor.Kızlar tedaviye başlamak için fsh kaç olması gerekiyor?
Kaçtı canım senin fsh?ğben dün değerlerimi sordum değerler gayet iyi dedi zaten bir anormal değer olursa başlanmıyor ilk verilen kanla belirliyorlarmış istenilen sevyede değilse ertelenip istenilen sevyeye getiriliyormuş öyle açıkladı dünki doktor
Ya benim mayısta 16, ağustosta 13 tü.. inşallah başlayacağım zaman 15 üstünde olmaz..15in altında olmasını istiyorlar diye hatırlıyorum. 15 üstü tedaviye başlanmıyor.
inşallah.. testere dişli aslan pençesi,civan perçemi ve hayıt otu düşürüyormuş arkadaşım deneyebilirsin istersen.Ya benim mayısta 16, ağustosta 13 tü.. inşallah başlayacağım zaman 15 üstünde olmaz..
Tamam canım sağolasın..inşallah.. testere dişli aslan pençesi,civan perçemi ve hayıt otu düşürüyormuş arkadaşım deneyebilirsin istersen.
Aile oteli değil canım. Biz tempo çağlayanda kaldık memnun kaldık.. hastaneden bir box oteli önerdiler bizde 50 tl daha ucuz diye bi bakalım diye gittik 1 gece zor kAldık uyuyamadık sabah aydınlığıyla kaça kaça tempo Çağlayan ötele geri dönmüştük.. tempo ayrıca daha yakın yürüme 10 dk..Kalanlar memnun değil neden acaba
Öğretmen evinde kaliyoruz
söylemedi sadece iyi olduğunu söyledi sonuç kağıdınıda vermedi dosyamdaydı çarşamba unutmazsan isterşm oraya gidince aklım başımdan gidiyoKaçtı canım senin fsh?
AminnnYok cnm denemedim simdiki sonuca gore bakilacak artik hepsi tutacak diye birsey yok ilkdede tutabilir 5. Dede belki daha gec de olabilir ama rahimle alakali bir skinti yk dedi prof rahim filmi cektirdim temiz.bakalm persembe test yaptircm insallah bukez olmustur
Cnm hemsirelere mail at birde ole dene istersenkızlar merhaba memorıla tüp bebek bölümüne ulaşmam lazım doktor edet görünce hemen ertesi günü gel demişti aradım ama bir türlü bağlanamıyorum çağrı merkezini aradım telefon bıraktım ama dönmediler gene tüp bebeğe başlıycaz nasıl ulaşabilirim
02146666 bunu mu arıyorsun 3150 yi yada 3149u tıkla arayınca dahili numara diye daha çabuk ulaşırsınkızlar merhaba memorıla tüp bebek bölümüne ulaşmam lazım doktor edet görünce hemen ertesi günü gel demişti aradım ama bir türlü bağlanamıyorum çağrı merkezini aradım telefon bıraktım ama dönmediler gene tüp bebeğe başlıycaz nasıl ulaşabilirim
cnm sızdekı sorun neydı tup bebk yaptrmak ıcınDediğim gibi ilki kromozom bozukluğu, diğeri de tek yumurta ikiz gebeliğiyle alakalı bi sendrom. Pgt yapıyoruz işte kromozom bozukluğu için.
farklı doktorlar veriyorlar genelde farklı gözlerin bakması daha iyi diye düşünüyorum dün bende umut beydeydim ilgili çarşamba emre bey tekrarbenim doktorum ameliyatta olcakmışda başka bir doktora verdiler sorun oluyomu umut beye verdiler yücel beydi doktorum benim
bende bişey yok eşimde sorun mikro tese olucak sperm bulunursa yumurta topluycaklar benden işallah bulunur dafarklı doktorlar veriyorlar genelde farklı gözlerin bakması daha iyi diye düşünüyorum dün bende umut beydeydim ilgili çarşamba emre bey tekrar
inşallah bulunur allah büyüktür bebekle ayrılmak nasip olsun hepimize benimde eşiminde bi sorunu yok ama olmadı birbuçuk yıldır bi kimyasal yaş faktörü olabilir dendi bizde daha fazla vakit geçmesin dedik başladık nasipte inşallah var ve alır gideriz önce allahın izni sonra doktorların yardımıbende b
bende bişey yok eşimde sorun mikro tese olucak sperm bulunursa yumurta topluycaklar benden işallah bulunur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?