Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar tedaviye başlamak için fsh kaç olması gerekiyor?
ğben dün değerlerimi sordum değerler gayet iyi dedi zaten bir anormal değer olursa başlanmıyor ilk verilen kanla belirliyorlarmış istenilen sevyede değilse ertelenip istenilen sevyeye getiriliyormuş öyle açıkladı dünki doktor

Kaçtı canım senin fsh?

Kalanlar memnun değil neden acaba
Öğretmen evinde kaliyoruz
Aile oteli değil canım. Biz tempo çağlayanda kaldık memnun kaldık.. hastaneden bir box oteli önerdiler bizde 50 tl daha ucuz diye bi bakalım diye gittik 1 gece zor kAldık uyuyamadık sabah aydınlığıyla kaça kaça tempo Çağlayan ötele geri dönmüştük.. tempo ayrıca daha yakın yürüme 10 dk..

kızlar merhaba memorıla tüp bebek bölümüne ulaşmam lazım doktor edet görünce hemen ertesi günü gel demişti aradım ama bir türlü bağlanamıyorum çağrı merkezini aradım telefon bıraktım ama dönmediler gene tüp bebeğe başlıycaz nasıl ulaşabilirim

Aminnn

Cnm hemsirelere mail at birde ole dene istersen
ivf.hemsire@memorial.com.tr
‭0 (212) 314 66 66‬ ( baglanma sistemleri deisti once 2yi sonra 4 u tusluyorsun)

Son düzenleme:
02146666 bunu mu arıyorsun 3150 yi yada 3149u tıkla arayınca dahili numara diye daha çabuk ulaşırsın

benim doktorum ameliyatta olcakmışda başka bir doktora verdiler sorun oluyomu umut beye verdiler yücel beydi doktorum benim

benim doktorum ameliyatta olcakmışda başka bir doktora verdiler sorun oluyomu umut beye verdiler yücel beydi doktorum benim
farklı doktorlar veriyorlar genelde farklı gözlerin bakması daha iyi diye düşünüyorum dün bende umut beydeydim ilgili çarşamba emre bey tekrar

bende b

bende bişey yok eşimde sorun mikro tese olucak sperm bulunursa yumurta topluycaklar benden işallah bulunur da
inşallah bulunur allah büyüktür bebekle ayrılmak nasip olsun hepimize benimde eşiminde bi sorunu yok ama olmadı birbuçuk yıldır bi kimyasal yaş faktörü olabilir dendi bizde daha fazla vakit geçmesin dedik başladık nasipte inşallah var ve alır gideriz önce allahın izni sonra doktorların yardımı

kızlar biz 23 ekımde memorılada öngörüşmeye gideceğiz öncesinde amh ve spermıyogram yaptrdık. daha önce bahcecıde 1 negatıf tüp denemem oldu. suan memorıalı düşünyrz. biz basta sebepsız ınfertılite dıye tedavıye basladık snrasında spermlerde sorun oldgunu soyledıler. 5 aydır eşim vitamın alıyor tedavı goruyor. sayı hız fln alt sınırlarda yanı ml 14 mılyon %10 hızlı hareketlı %35 yavas hareketlı %5 yerınde hareketlı %50 hareketsız cıktı. morf %2 cıktı. sonuc kısmına da spermde morfolojı bozuklugu yazılmıs. bnm amh ise 1.84 cıktı daha once daha dusuktu bu sonuc benı sevındırdı. rezervım azaldı dıye dusunuyordm. eşinde morfolojı bozuklugu olup memorıaldan memnun olan pozitif alan oldumu? erkek infertılıtesınde nasıllar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…