Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

2 hafta içinde eşim ameliyat olcak mikro tese prfsor murat hoca iyi bi doktor bi gidin derim bizim sperm hiç yok sıfır hepsi ne olucak bilmiyoruz işallah bulunur sperm bizde

merhaba, benim eşimde de hareket sayı ve hız normal ama morfolojisi sıfır çıktı. semra hoca önemi yok zaten 9000 kat büyüterek sağlamını bulucaz dedi. bizde tedaviye haftaya başlayacağız.

2 hafta içinde eşim ameliyat olcak mikro tese prfsor murat hoca iyi bi doktor bi gidin derim bizim sperm hiç yok sıfır hepsi ne olucak bilmiyoruz işallah bulunur sperm bizde
Ins bulunur cnm heyecanli ve stresli bekleyisler hic bitmiyor bu surecte. Ilk tup denememizde cok brsy bilmeden kostr kostr gidip yaptrdk bu sfer daha temkinli olmak istyruz. Memorial daha arastrmaci gbi duruyor ins ongorusmede de tatmin oluruz cnm

merhaba, benim eşimde de hareket sayı ve hız normal ama morfolojisi sıfır çıktı. semra hoca önemi yok zaten 9000 kat büyüterek sağlamını bulucaz dedi. bizde tedaviye haftaya başlayacağız.
Ins hayirli sonuclar alirsnz cnm. Biz bahceci fulyada tedavi gordgmUZde de spermi pek onemsemediler nasilsa buyutup bakiyrz iyisini seciyrz diye ama tedavi negatf olunca spermde sorun vardi dediler. O yuzden korkuyrz daha temkinli yaklasilsin istyrz. Semra hoca taze transfer mi yapiyor daha cok yoksa dondrup 1 ay snra mi yapiyor ne dedi gorusmede cnm. Ongorusme snrasi ilk adettemi baslayacaksin simdi

öngörüşme ağustosta oldum reglyidim o zaman eylülde başlayalım dediler ama ben işlerimi ayarlayamadım şehir dışından geliyorum ancak ekimde müsait oldum. ekimde embriyo oluşturulup dondurulacak kasımda tüp ameliyatı olucam tüpümde sıvı var. ocak gibide transfer nasipse. sanrıım tüm merkezler böyle yaklaşıyo sperm olayına ben ep dondurulmuş transfere denk geldim bu grupta canım tazeye pek denk gelmedim.

Surec kisa degil yani bnm daha onceki tedavimde ekimde basladi ocakta transfer olmustum. Sabredecegiz artik merakla ongorusmeyi bekliyrm bakalim ne yorum yapacak doktor. Ins kaliteli embriyon olur cnm en onemli kisim o

Surec kisa degil yani bnm daha onceki tedavimde ekimde basladi ocakta transfer olmustum. Sabredecegiz artik merakla ongorusmeyi bekliyrm bakalim ne yorum yapacak doktor. Ins kaliteli embriyon olur cnm en onemli kisim o
evett çok uzun heyecanla bekliyorum sonu güzel olur inşallah ne diyelim. ben 26 yaşındayım eşim 28. bu süreçte arı sütü kullandım eşimde keçiboynuzu özü. inşallah güzel şeyler olur hepimiz için. umarım sende merkezden memnun kalırsın.

Bnde ari sutu siparisi verecgm qenzim q10 kullaniyrm bi yandan. Esimde multivatimin macun fln kullaniyor. Vucudumuzu destekliyrz eldeki malzeme neyse sonuc da onunla orantili olrk degisiyor. Bn 30 yasndahm esimde 31. Artik bu denemede yuzumuz guler ins

aminnn inşallah. 2, deneme mi bu?

Benim sorum da bu ara pozitif sonuç alan var mı bu merkezden? Herkes tedavi sürecinde sanki? Bu da beni acabalara itiyor iki merkez arasında kaldım ama Memorialdan randevu aldım..Allahım pişmanlık vermez inşallah ve burası vesile olur anne olmamıza..

Ben varım canım pozitif sonuç aldım.. çok sıkıntılı geçiyor ara ara kanamalarım devam ediyor ama bi taraftanda bebiş bırakmıyor beni büyüyor.. inş devamı gelir..ben çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum..

Hayurlısıyla sağlığıyla kucağına alırsın inşallah canım..sıkıntı neydi sizin, kaçıncı denemendi, yaş kaç? Biraz bahseder misin..

Pgt yaptırran arkadaşlar pgt sonucunda sorunun ne olduğu belli oluyormu sadece sağlıklı sağlıksız diyemi ayrılıyor kan pıhtılaşması falan pgt demi belli oluyor benim 6. Denemem artık tecrübeliyim ama pgt ilk kez yapılacak kafamda deli sorular hastaneye gidince lal oluyorum sanki

Ben 3 tüp bebek denememi başka bir merkezde yapdım ve hepsi de negatif oldu 4. Denemyi memorial de yapdırdık hamile kaldım ama bende de problem olduğu icin düşükle sonuclandı normalde sorun eşimdeydi. Histeroskopi amaliyatı oldum bu hafta Allah nasib ederse ilk adetimle dondurulmuş embriyo transferim olucak. Bana sorarsan canım kesinlikle memorial derim onların vesilesi ile ilk defa tüp bebekle hamile kaldım

Canım benim de iki kere kırmızı kanama oldu dondurulmuş ile hamile kaldım progesteron hormonum 7 çıktı ve cok düşük dedi kontrollere gittiğim doktorum 1 ay rapor verdi. 5+4 de kanama oldu hastanede yattim 1 gün serum ve pruluton iğne verdiler 6+1 de kalp atışını duyduk tam hersey yolunda gidiyor derken 7+1 de tekrar kanamam oldu pruluton iğne vuruldum yine kanama kesildi bebek de iyiydi şükür ki.sanırım iğne vurulmaya devam edicem etkisi gectikce kanamam oluyor az miktarda ama bizi cok korkutuyor daha önce 2 tane kaybım var. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…