- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
İlk tedavimdeki iki embriyom tek tek transfer edildi. 5aa negatif 5ab pozitif 6 haftalık düşük ile sonuçlandı. 2. Tedavimde 4 embriyom genetiğe gitti 1i sağlıklı geldi haftaya transfer olacak inşallah hayırlısı ile. Başka yerlerle görüşmelerimiz olmuştu ama tedavilerim burda oldu. Sperm testini kendi labartuvarında istiyor özellikle. Diğerlerini dışarda yaptırmıştık. Bizim ilk görüşmeye gittiğimizde elimizde tek bir sperm testi vardı değerler gayet iyiydi. Sebepsiz durumunda idik biz de. Orada tekrar istediler ama tedaviye baslamıştık.Aciklayici cevabin icin cok sagol cnm ne guzel ozetlemissin. Bu degerler 2 gun once memorialda verdgmz teste ait semra hocaya gtmeden memorialda yaptrlim guncel sonuclarla gidelim istedik. Dedigin gbi bahcecide guvenc hocayla tedavi olmistm 3. Gun dondrulup 5. Gune gitmeleri beklendi 5 embriyomdan 1 tanesi blast oldu 3bc kalitede transfer edildi ve negatf sonuc aldk. Ozmn sebepsz diye dusunuyrduk doktr da oyle tani girdi acaba o yuzden spermlere dair cok dikkatli calismadimi diyorum imsi teknigi uygulanmis aslinda ama butum embriyolar 4. Gunden snra bozulmaya basladi bunuda sperme bagladilar. Dna hasari vardr diye dusunduler hasar cikmadi. Sorun morfolojimi acaba bakalim semra hoca ne diyecek bu duruma. Siz transfer oldunuz mu? Butun denemeler memorialdami oldu havuz mu yapiyrsnz? Memorial kendi bunyesi disindaki sperm testini kabul ediyrmu? Biz bahcecide hic test yaptrmadk getirdgmz eski testlere baktilar cok da ustunde durmadilar sperm degerlerinin hatta esim sigara biraktm daha iyi oldu degerler dedgnde doktr onu bile onemsemedi bize 1 tane sperm yetiyo biz onu seceriz dedi. Fazla yogun bir merkezdi orasi doktrumuza istedgmz seyleri soramadk memorialda durum nasi tatmin olablyrmusunz? Acele bir sekilde muayene edip yolluyorlarmi?
Hayır.Kizlar mikrocip yontemiyle sperm secimi yapiliyor mu memorialda?
Transferine cok az kalmis ins bu sefer saglikla devam eden bir gebelign olur hayirlisiyl kucagina da alirsn cnm. Guzel hbrler hepimize umut oluyor. Aklima geldikce sormak istedklerimi not aliyrm kafamizda soru isaretleriyle surece baslamak istmyorm cnku. Kendi kendimize kurmaktansa isi bilenden bilgi alalim. Doktora merkeze inanip guvenmek cok onemli moral acisindan da. Onlar elinden geleni yapsin da Rabbim de nasip edecekse olacak. Yakin zmnda senin iyi hbrini alacagz ins cnm dualarmz sizlerle. Siz gebe kalincada bize edersnzİlk tedavimdeki iki embriyom tek tek transfer edildi. 5aa negatif 5ab pozitif 6 haftalık düşük ile sonuçlandı. 2. Tedavimde 4 embriyom genetiğe gitti 1i sağlıklı geldi haftaya transfer olacak inşallah hayırlısı ile. Başka yerlerle görüşmelerimiz olmuştu ama tedavilerim burda oldu. Sperm testini kendi labartuvarında istiyor özellikle. Diğerlerini dışarda yaptırmıştık. Bizim ilk görüşmeye gittiğimizde elimizde tek bir sperm testi vardı değerler gayet iyiydi. Sebepsiz durumunda idik biz de. Orada tekrar istediler ama tedaviye baslamıştık.
Merkez kalabalık ve yoğun ama ayni zamanda sistemli ve profesyonel. İhmal edilen gözden kaçan bişeyler olmuyor kolay kolay. Yani her şey yolunda ise tedavi takiplerinde falan öyle muayene edip yolladıkları da oluyor. Ben eşime not aldırtıyordum doktorun hemşireye not aldırdiklarinı. Nasıl çalıştıklarını görüyorken uzun uzun sorularıma cevap vermesini zaten beklemiyorum kimseden. Ama durumuma özel sormam gereken bir şey varsa da soruyorum cevap aliyorum. Negatif görüşmemde de Semra hoca uzun uzun cevapladı açıkladı sorularımızı. İhtiyaç durumunda doktora da hemşirelere de ulaşabiliyorum ayrıca. Siz de ilk görüşmede sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
İnşallah hepimiz memnun ve mutlu ayrılırız burdan.
Ben ordaki ilk tedavimde pozitifi gördüm daha önce başka hastanelerde 2 tüp ve 3 aşılamam olmuştu. Bence harika bir yer Ordu da oturuyorum hangi kadın doğumcuya gitsem Türkiyedeki en iyi merkeze gitmişsiniz diyor. Şu an 6 haftalık hamileyim hafif kanamalarım ve lekelenmelerim oluyor riskli bir süreç ilk 3 ay normal hamileliğe göre daha fazla düşük olabiliyor. Sabırla bekliyoruz inşallah kucağımıza alırızBenim sorum da bu ara pozitif sonuç alan var mı bu merkezden? Herkes tedavi sürecinde sanki? Bu da beni acabalara itiyoriki merkez arasında kaldım ama Memorialdan randevu aldım..Allahım pişmanlık vermez inşallah ve burası vesile olur anne olmamıza..
Canım benim ultrasonda kanama alanı olmamasına rağmen kanama oluyor dr olabilir dediCanım ultrasonda görülüyor kanama alanı.. dr na sor gittiğin muayene gösterir ultrasondan varsa inş olmasında.. ilk defa öyle bişey duydum:)
Amin inşallah Aklımda ki dıger yer de Acıbadem Bülent tıraş ve burası ben Muğla fethıyeden gelıcem konaklama konusunda yardımcı oluyorlar mı ?Merhaba. Bizde genetik bir sıkıntı yok. İlk tedavimizde 2 kere transfer oldu biri negatif diğeri düşükle sonuçlandı. 2. Tedavi için yaş faktörü de olunca pgt önerdiler. 4 embriyomdan 1 tane sağlıklı geldi. Transfere hazırlık sürecindeyim. Merkezden memnunum. Her yönden profesyonel ama özellikle labaratuar olarak çok iyi. Sizin düşündüğünüz diğer yerler neresi bilmiyorum ama bir çok merkez genetik inceleme işlemini yurt dışında yaptırıyor Memorial şişli bu işlemleri kendi labartuvarında yapıyor. Hatta bu alanda başarılarından dolayı dünya genetik cemiyeti başkanlıkları var Semra Hanım'ın. 350-500$ arası değişiyor diğer yerlerde embriyo başı genetik fiyatı hatta artı KDV artı biyopsi ücreti alanları gördüm. Burda 295$.
Aklınızdaki yerlerle yine gidin görüşün ama Semra Hanım la mutlaka görüşün. Öyle karar verin. Ben tavsiye ederim. Hayırlısı olsun inşallah bir an önce siz de biz de hepimiz yavrularımıza kavuşuruz sağ salim.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Ama dışardan gelen çok arkadaş var. Yakınlarda oteller var oralarda kalıyorlar Tempo otelden genelde kalanlar memnun fiyat mesafe ve ortam açısından. Hastanenin misafirhanesi var ama biraz pahalı imiş sanırım pek tercih eden yok onun için.Amin inşallah Aklımda ki dıger yer de Acıbadem Bülent tıraş ve burası ben Muğla fethıyeden gelıcem konaklama konusunda yardımcı oluyorlar mı ?
Jeli bıraktıktan sonra da yine kanaman oluyor mu? Keseyi kalp atışını gördünüz mü? Sağlıkla devam etsin inşallahCanım benim ultrasonda kanama alanı olmamasına rağmen kanama oluyor dr olabilir dedi
Keseyi göreli 1 hafta oldu ama dün kalp atışını göremedik henüz Cumartesi randevu var inşallah o zaman duyarız. Transfer tarihini 2 hafta olarak sayıyorlarmış ona göre bugün 5+1 haftalık ama ultrasonda 6+1 haftalık gözüküyor. Kalp atışı 6 haftalık duyuluyormuş inşallah duyarız çok paniğim her şeyi stres yapıyorumJeli bıraktıktan sonra da yine kanaman oluyor mu? Keseyi kalp atışını gördünüz mü? Sağlıkla devam etsin inşallah
Evet oldu maalesefJeli bıraktıktan sonra da yine kanaman oluyor mu? Keseyi kalp atışını gördünüz mü? Sağlıkla devam etsin inşallah
Keseyi göreli 1 hafta oldu ama dün kalp atışını göremedik henüz Cumartesi randevu var inşallah o zaman duyarız. Transfer tarihini 2 hafta olarak sayıyorlarmış ona göre bugün 5+1 haftalık ama ultrasonda 6+1 haftalık gözüküyor. Kalp atışı 6 haftalık duyuluyormuş inşallah duyarız çok paniğim her şeyi stres yapıyorum
Stres yapman bebek içinde senin için de iyi değil bildiğim kadarıyla kalp atışı duyulması 8. Haftaya kadar sürüyor kese içinde bebek gözüküyormuyduKeseyi göreli 1 hafta oldu ama dün kalp atışını göremedik henüz Cumartesi randevu var inşallah o zaman duyarız. Transfer tarihini 2 hafta olarak sayıyorlarmış ona göre bugün 5+1 haftalık ama ultrasonda 6+1 haftalık gözüküyor. Kalp atışı 6 haftalık duyuluyormuş inşallah duyarız çok paniğim her şeyi stres yapıyorum
GENETİKS - HAKAN BERKİL ile görüşmeni tavsiye ederimMerhaba kızlar pgt ıcın bı kaç merkez arasında kararsızım burda tedavı olanlar memnun mu ? Benım esımde 17 ve 21 kromozomlarda dengelı translakasyon var 3 kaybımdan sonra ılk tüp bebek denemem olacak ?
Neden geri döndünüzarkadaşlar merhaba,
şişli memorialden tedavi olmadan döndüğüm için elimde 7 adet LUVERİS 75 kaldı..
30 tl den vereceğim istanbldayım .. ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşsın lütfen metrobüs güzergahında buluşabiliriz
Memorial , gonal f e ek olarak bu ilacı veriyor o nedenle baştan almıştık ..
Pozitifleri gördükçe içim daha çok rahatladı..Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımBen ordaki ilk tedavimde pozitifi gördüm daha önce başka hastanelerde 2 tüp ve 3 aşılamam olmuştu. Bence harika bir yer Ordu da oturuyorum hangi kadın doğumcuya gitsem Türkiyedeki en iyi merkeze gitmişsiniz diyor. Şu an 6 haftalık hamileyim hafif kanamalarım ve lekelenmelerim oluyor riskli bir süreç ilk 3 ay normal hamileliğe göre daha fazla düşük olabiliyor. Sabırla bekliyoruz inşallah kucağımıza alırız
Hayırlı uğurlu olsun Allah dertsiz tasasız bir hamilelik süreci yaşatsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?