Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlk tedavimdeki iki embriyom tek tek transfer edildi. 5aa negatif 5ab pozitif 6 haftalık düşük ile sonuçlandı. 2. Tedavimde 4 embriyom genetiğe gitti 1i sağlıklı geldi haftaya transfer olacak inşallah hayırlısı ile. Başka yerlerle görüşmelerimiz olmuştu ama tedavilerim burda oldu. Sperm testini kendi labartuvarında istiyor özellikle. Diğerlerini dışarda yaptırmıştık. Bizim ilk görüşmeye gittiğimizde elimizde tek bir sperm testi vardı değerler gayet iyiydi. Sebepsiz durumunda idik biz de. Orada tekrar istediler ama tedaviye baslamıştık.
Merkez kalabalık ve yoğun ama ayni zamanda sistemli ve profesyonel. İhmal edilen gözden kaçan bişeyler olmuyor kolay kolay. Yani her şey yolunda ise tedavi takiplerinde falan öyle muayene edip yolladıkları da oluyor. Ben eşime not aldırtıyordum doktorun hemşireye not aldırdiklarinı. Nasıl çalıştıklarını görüyorken uzun uzun sorularıma cevap vermesini zaten beklemiyorum kimseden. Ama durumuma özel sormam gereken bir şey varsa da soruyorum cevap aliyorum. Negatif görüşmemde de Semra hoca uzun uzun cevapladı açıkladı sorularımızı. İhtiyaç durumunda doktora da hemşirelere de ulaşabiliyorum ayrıca. Siz de ilk görüşmede sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
İnşallah hepimiz memnun ve mutlu ayrılırız burdan.

Transferine cok az kalmis ins bu sefer saglikla devam eden bir gebelign olur hayirlisiyl kucagina da alirsn cnm. Guzel hbrler hepimize umut oluyor. Aklima geldikce sormak istedklerimi not aliyrm kafamizda soru isaretleriyle surece baslamak istmyorm cnku. Kendi kendimize kurmaktansa isi bilenden bilgi alalim. Doktora merkeze inanip guvenmek cok onemli moral acisindan da. Onlar elinden geleni yapsin da Rabbim de nasip edecekse olacak. Yakin zmnda senin iyi hbrini alacagz ins cnm dualarmz sizlerle. Siz gebe kalincada bize edersnz

Ben ordaki ilk tedavimde pozitifi gördüm daha önce başka hastanelerde 2 tüp ve 3 aşılamam olmuştu. Bence harika bir yer Ordu da oturuyorum hangi kadın doğumcuya gitsem Türkiyedeki en iyi merkeze gitmişsiniz diyor. Şu an 6 haftalık hamileyim hafif kanamalarım ve lekelenmelerim oluyor riskli bir süreç ilk 3 ay normal hamileliğe göre daha fazla düşük olabiliyor. Sabırla bekliyoruz inşallah kucağımıza alırız

Amin inşallah Aklımda ki dıger yer de Acıbadem Bülent tıraş ve burası ben Muğla fethıyeden gelıcem konaklama konusunda yardımcı oluyorlar mı ?

Amin inşallah Aklımda ki dıger yer de Acıbadem Bülent tıraş ve burası ben Muğla fethıyeden gelıcem konaklama konusunda yardımcı oluyorlar mı ?
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Ama dışardan gelen çok arkadaş var. Yakınlarda oteller var oralarda kalıyorlar Tempo otelden genelde kalanlar memnun fiyat mesafe ve ortam açısından. Hastanenin misafirhanesi var ama biraz pahalı imiş sanırım pek tercih eden yok onun için.
İki merkezden de aynı gün için randevu alıp gelmişken görüşebilirsiniz. Aklınızda kalmamış olur.

Jeli bıraktıktan sonra da yine kanaman oluyor mu? Keseyi kalp atışını gördünüz mü? Sağlıkla devam etsin inşallah
Keseyi göreli 1 hafta oldu ama dün kalp atışını göremedik henüz Cumartesi randevu var inşallah o zaman duyarız. Transfer tarihini 2 hafta olarak sayıyorlarmış ona göre bugün 5+1 haftalık ama ultrasonda 6+1 haftalık gözüküyor. Kalp atışı 6 haftalık duyuluyormuş inşallah duyarız çok paniğim her şeyi stres yapıyorum

Son düzenleme:

Canım bana memorial ivf hemşiresi ilac dozlarinin değişikliği ile ilgili bilgi verirken test yaptirdigimiz 9. Günu bebeğin 4 haftalik oldugun söyledi ultrasonda da adet tarihini baz aliyorlar yani senin 5+4 oluyor sanirim bugün. kalp atışı için çok erken stres yapma

Stres yapman bebek içinde senin için de iyi değil bildiğim kadarıyla kalp atışı duyulması 8. Haftaya kadar sürüyor kese içinde bebek gözüküyormuydu

arkadaşlar merhaba,
şişli memorialden tedavi olmadan döndüğüm için elimde 7 adet LUVERİS 75 kaldı..

30 tl den vereceğim istanbldayım .. ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşsın lütfen metrobüs güzergahında buluşabiliriz

Memorial , gonal f e ek olarak bu ilacı veriyor o nedenle baştan almıştık ..

Merhaba kızlar pgt ıcın bı kaç merkez arasında kararsızım burda tedavı olanlar memnun mu ? Benım esımde 17 ve 21 kromozomlarda dengelı translakasyon var 3 kaybımdan sonra ılk tüp bebek denemem olacak ?
GENETİKS - HAKAN BERKİL ile görüşmeni tavsiye ederim
ilgili ve uzman bir doktor
benim de tek gen setup çalışmamı yaptı sonrasında ngs yapacak

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))

Neden geri döndünüz

Pozitifleri gördükçe içim daha çok rahatladı..Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Hayırlı uğurlu olsun Allah dertsiz tasasız bir hamilelik süreci yaşatsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…