xra221 canım sanırım daha cesaret edemedin bakmaya güzel haberini bekliyorum
Kızlar dün idrar testi pozitif çıktı bugün son kalan testi de yaptım biraz daha koyu olmuş iki yıldır ilk defa gördüm perşembe kan vereceğim inşallah dua edin güzel çıksın.girip yazamadım çünkü yine misafir yine yatılı ne yapayım çok yoruldum bugün ama rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlarxra221 test mı yaptın cnm?
Evet canım aynı şeyleri yaşamışız Semra hoca böyle yaptıysa bi bildiği vardır benimki hafif geçti bol şu iç ve dinlen iş yapmahayır ovitrelle verilmemesi gerek bence
lucrin le daha hafif gecer sureç demişti emre bey
ama semra hoca degıstırmıs
Tek embriyo transfer edildi iki degilde 3kati artmis oyuzden iyimi kotumu bilemedim ilk testi sabah yaptirmistim ikinciyi ogleden sonra yaptirdim yani 48saatten fazla oldu ondan mi kaynakli bilemedim zaten agrilarim artti ozellikle aksamlari cogaliyor gece agriya uyandimGüzel artmış canım 2 kat artması yeterli seninki baya atmış tek embriyo transferi mi iki mi
Anaaaa hatirladm kizzzzz :)))) heeee ben oyum cok saol cnmcim sn naptn baktnmi hicInanmıyorum :)))) canım senle aynı gün transfer olmuşuz ben seni hatırladım son üçe kalmıştık ben sen bi de dusukleri olan bi arkadaş vardı sedyeye bile beraber bekledik o sensin değil mi ayyy çok sevindim :)))
Canım saat bile fark ediyor ağrılar normalmiş bende de var opudaşim benim ben de hamileyim galiba :)))Tek embriyo transfer edildi iki degilde 3kati artmis oyuzden iyimi kotumu bilemedim ilk testi sabah yaptirmistim ikinciyi ogleden sonra yaptirdim yani 48saatten fazla oldu ondan mi kaynakli bilemedim zaten agrilarim artti ozellikle aksamlari cogaliyor gece agriya uyandim
Idrar yaptım 6.7.gün pozitif inan transferden sonra yatarken senin sesin geldi yan odadan eşime dedim onunda 3denemesi diye inşallah onun da tutar diye dua ettim çok sevindim inşallah diğer kizlarinda tutmuştur :)Anaaaa hatirladm kizzzzz :)))) heeee ben oyum cok saol cnmcim sn naptn baktnmi hic
Hani sedyede yan yana durduk transferden sonra sn omusun ?
Cnmmmm cok sevindimmmm Allahim bagislasn insallahhh ayni gnde transfer ve ayni gnderde test yapip ayni sonucu aldk bnde iki sene olmstu ayyy smdi dahada mtlu oldmmm insallah ayni gunde dogururuz hahahaha :)))Kızlar dün idrar testi pozitif çıktı bugün son kalan testi de yaptım biraz daha koyu olmuş iki yıldır ilk defa gördüm perşembe kan vereceğim inşallah dua edin güzel çıksın.girip yazamadım çünkü yine misafir yine yatılı ne yapayım çok yoruldum bugün ama rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlar
Cnmmmm Allah razi olsun cidden beni ck mtlu ettin insallah hepsinnki tutmustur cok svindim ya ama sni biturlu gozumn onune getiremiom sedyede yatarken tam yanmdakimiydin onumdeki mi ?Idrar yaptım 6.7.gün pozitif inan transferden sonra yatarken senin sesin geldi yan odadan eşime dedim onunda 3denemesi diye inşallah onun da tutar diye dua ettim çok sevindim inşallah diğer kizlarinda tutmuştur :)
Onundekiydim diğer arkadaş kısaydı baya beyaz tenliydi o yanındaydı bende onundeydim ilk beni götürdüler opuya son üçe kalmıştık ya sedyeye de ilk beni odaya götürdüler hatırladın mi :)Cnmmmm Allah razi olsun cidden beni ck mtlu ettin insallah hepsinnki tutmustur cok svindim ya ama sni biturlu gozumn onune getiremiom sedyede yatarken tam yanmdakimiydin onumdeki mi ?
Tmm cnm smdi hatrladm :)) yuzunu hatrlayamiom qknstklrmizi o iki dusugu olani net hatrliom ztende snle muhabbtmi hatrlayamiorm bir iki tiyo versn htirlarm bnde erken bunama vrda :)) ama onmde sni gordm bn gelince snde ordaydin zatn hamsi gibi dizildk :)))Onundekiydim diğer arkadaş kısaydı baya beyaz tenliydi o yanındaydı bende onundeydim ilk beni götürdüler opuya son üçe kalmıştık ya sedyeye de ilk beni odaya götürdüler hatırladın mi :)
Semra hoca yaptihamile kalan arkadaşlar transferlerinizi kim yaptı lütfen yazarmısınız
Ayyy canımm çok sevindimm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar dün idrar testi pozitif çıktı bugün son kalan testi de yaptım biraz daha koyu olmuş iki yıldır ilk defa gördüm perşembe kan vereceğim inşallah dua edin güzel çıksın.girip yazamadım çünkü yine misafir yine yatılı ne yapayım çok yoruldum bugün ama rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlar
Olsun canım sen sedyede embriyo fotolarına bakarken lütfen bu defa stres yapma dedim sende çok yapmıyorum falan dedin görevli beni götürdü düşük yapanla ben seni teselli ediyorduk olur diye konuşmaları tam hatırlamıyorumTmm cnm smdi hatrladm :)) yuzunu hatrlayamiom qknstklrmizi o iki dusugu olani net hatrliom ztende snle muhabbtmi hatrlayamiorm bir iki tiyo versn htirlarm bnde erken bunama vrda :)) ama onmde sni gordm bn gelince snde ordaydin zatn hamsi gibi dizildk :)))
Tmm cnm onlri bn hatrliom zten sdce otururken snle knsmalarmz oldmu onu hatrlamiom :) konusmadk herlde transferden once bn o bir dusuk yapan sarisin bayan birde iki dusuk yaapanla knstm baya sninle knsmadk sanirim sdce ilkti snn onu hatrliomOlsun canım sen sedyede embriyo fotolarına bakarken lütfen bu defa stres yapma dedim sende çok yapmıyorum falan dedin görevli beni götürdü düşük yapanla ben seni teselli ediyorduk olur diye konuşmaları tam hatırlamıyorum
Hadi hayirlisi olur insallah ama benim icime doguyordu seninde pozitif olacagiCanım saat bile fark ediyor ağrılar normalmiş bende de var opudaşim benim ben de hamileyim galiba :)))
Canım tebriklerAnaaaa hatirladm kizzzzz :)))) heeee ben oyum cok saol cnmcim sn naptn baktnmi hic
Hani sedyede yan yana durduk transferden sonra sn omusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?