Hayırlı uğurlu olsun Allah dertsiz tasasız bir hamilelik süreci yaşatsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Gözünaydın canım okuyunca çok sevindim.. allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin..Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Aminnnn Allah razi olsun insallahhhh cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip olsunHayırlı uğurlu olsun Allah dertsiz tasasız bir hamilelik süreci yaşatsın bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aminnn Allah razi olsun Rabbim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahGözünaydın canım okuyunca çok sevindim.. allah sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin..
Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))[/QUO
çok güzel bir haber bu sayfaya ilk girdiğimde olumsuz haberler çoktu üzülüyordum ama sın günlerde hep hamile haberleri okuma bu sevince ortak olmak çok güzel insanın kendiyle ilgili umudu artıyor tebrik ederim sağlıkla güzellikle değerler katlanarak artsın kucagına alacağın günlere huzurla git
cnm memorıl morfolojiyi pek önemsemıyor burdakı çoğu kişinin eşlerinde morfoloji %4 den yukarı değil... spermlerı 6000 kat büyütüp seçim yapıyorlar önemlı olan yumurta kaliitesi ve blast embriyo oluşması bol şanslar cnm...kızlar biz 23 ekımde memorılada öngörüşmeye gideceğiz öncesinde amh ve spermıyogram yaptrdık. daha önce bahcecıde 1 negatıf tüp denemem oldu. suan memorıalı düşünyrz. biz basta sebepsız ınfertılite dıye tedavıye basladık snrasında spermlerde sorun oldgunu soyledıler. 5 aydır eşim vitamın alıyor tedavı goruyor. sayı hız fln alt sınırlarda yanı ml 14 mılyon %10 hızlı hareketlı %35 yavas hareketlı %5 yerınde hareketlı %50 hareketsız cıktı. morf %2 cıktı. sonuc kısmına da spermde morfolojı bozuklugu yazılmıs. bnm amh ise 1.84 cıktı daha once daha dusuktu bu sonuc benı sevındırdı. rezervım azaldı dıye dusunuyordm. eşinde morfolojı bozuklugu olup memorıaldan memnun olan pozitif alan oldumu? erkek infertılıtesınde nasıllar ?
Neden geri döndünüz
canım benım dua edecegım sana elden birsey gelmiyor keşke sihirli bir değnemiz olsa da herşeyi düzeltebilsek...Kızlar bugün ilk kontrol vardı, yine yumurtalar çok tepki vermedi, şu an 2 tane var görünüyor çok değişir mi bilmiyorum. Biraz canım sıkıldı ama yapcak bişe yok, elimden de bişe gelmiyo dua etmekten başka. Siz de edin aklınıza düşerse diye yazayım dedim. Bir süre çok aktif bakmayacağım, soracak bir şeyiniz olursa özelden yazarsanız onlara bakarım. Herkes için h ayırlısı olsun...
Kızlar bugün ilk kontrol vardı, yine yumurtalar çok tepki vermedi, şu an 2 tane var görünüyor çok değişir mi bilmiyorum. Biraz canım sıkıldı ama yapcak bişe yok, elimden de bişe gelmiyo dua etmekten başka. Siz de edin aklınıza düşerse diye yazayım dedim. Bir süre çok aktif bakmayacağım, soracak bir şeyiniz olursa özelden yazarsanız onlara bakarım. Herkes için h ayırlısı olsun...
Hadi insallah guzel embriyo gelisir. Sizin amh degeriniz kac cikmisti memorialda yaptrdgnz testte?iyi sayida Blast dondrulmuslarnz var diye hatrliyrm. Bnm amh gecen sene 1.15 ti bu sene 1.84 cikti laboratuvar farkimi anlamadim. Digerini devlet hastanesnde yaptrmistn onlarda dis laboratuvar olarak acibademe yollayip olctrmustu. Amh yukselen bir deger degil diyorlar bnm adetin 3. Gunu de bakilan folikulum az cikiyor 5 6 tane fln sayiyirlar toplamda. Ilk tup bebek denememde de 7 yum toplandi ama hepsi kaliteliydi dendi. Acaba sayim az ama kalitem mi iyi deger dusuk cikmadi ya oyle yorumluyormcnm memorıl morfolojiyi pek önemsemıyor burdakı çoğu kişinin eşlerinde morfoloji %4 den yukarı değil... spermlerı 6000 kat büyütüp seçim yapıyorlar önemlı olan yumurta kaliitesi ve blast embriyo oluşması bol şanslar cnm...
merhaba canımBelki de ama daha hafif geçebilirdi çünkü hcg tetikliyor muş ovitrelde hcg var lucrin de yok
Güzel artmış canım 2 kat artması yeterli seninki baya atmış tek embriyo transferi mi iki miArkadaslar 9.gun degerim 84.25 idi bugun 11.gun degerim 260.22 sizce nasil
Lucrin verilmemesi mi lazımmış yanimerhaba canım
aynısı şimdi benim başıma geldi
yumurtalarım cevap vermedigi için gonalf 200 den 375 cıktı 2. kontrolde
10 yumurta alındı, pgdye gideceği icin(dondurulacak embriyolar) ve yurtdısına gideceğim icin emre bey lucrin verdi
acıkca soyledi transfer bu ay degıl ve ohss olmayı engelelr diye( ki ilk tedavide kimyasal oldum ve karnım çok şişşti)
semra hanım "neden lucrin niye verilmiş" diye dosyaya serh koymus, gozlerimle gordum
ovitrelle ile değiti
ve yumurta toplamadan sonra 3. gıun ve karnım giderek şişiyor
surekli su protein ve dinlenmeyle hafifletmeye calısıyorum
ustelık yurtdısına geldım ve daha da sıserse ne yaparım bılemem
Inanmıyorum :)))) canım senle aynı gün transfer olmuşuz ben seni hatırladım son üçe kalmıştık ben sen bi de dusukleri olan bi arkadaş vardı sedyeye bile beraber bekledik o sensin değil mi ayyy çok sevindim :)))Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
hayır ovitrelle verilmemesi gerek benceLucrin verilmemesi mi lazımmış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?