Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Emre bey’in adını çok duydum canımcım

Emre Bey'i ben de seviyorum tatlım. en çok da onunla görüşmüşümdür şimdiye kadar. opu'yu da o yaptı.
operasyonumu Semra Hanımla birlikte Yücel Bey yaptığı için ve en son Semra Hanım seni Yücel Bey takip edecek dediği için acaba o yapsa diyorum ama tabii o gün onun olup olmayacağını da bilmiyorum.

Konuştuk negatiflerin nedenini sordun mu dedim rahim cizdirme yaptın mi dedim histeroskopi sen yok dedin .bi de sen niye sıkışık gelmedin dedim :)sende diğerlerinde çok fenaydim dedin Neyse son iki test zamanını beklemiş desene :)

Evet cnm hayrladm sonradn tmmdir cok mtlu oldm snnle burda denk gelmeme beraber sureci gecirecegimize aynen son iki testte pozitif gorcmibhic dusunmemistm ck skur:)
Bu arada 6. Gunum ve bugun karnmda ck agri vr sndede oluyormu ck huzursuz oldm dunden beri

kızlar benim transfer günüme Semra Hanım denk gelmiyor. kimi isteyeceğimi bilmiyorum. aklımda Yücel Bey var. Yücel Bey'e transfer olup hamile olan kimler? ya da en çok transferi kim yapıyor?
Nasıl denk gelmiyor cnm semra hanımın olmaso için belli günler mi var

Hmm bence akışına bırak canım bu iş biraz da nasip kısmet işi. Emre bey varsa onu tercih edebilirsin çok fazla transfer yaptığını duydum o yoksa yücel bey olur . Hayırlısı olsun tatlım nasipte varsa yel getirir sel getirir.. ne zaman transfer

Cnm farklı yerde ölçtürdüğün için değer biraz farklı çıkmış olabilir. Benim amh 5,67 di. 15 yumurta toplandı hepsi dollendi 11 tanesi ise blast oldu donduruldu. Ama ilk denemem negatif. İkinci deneme kasımda yapıcam inş. Bazen amh oranı ile yumurtanın kalitesi aynı olmuyor okuyorum bazen kadında 20 yumurta toplanıyor ama 2_yada 3 tane kaliteli çıkıyor. Sayıda çok onemli değil. Rabbim yeter ki nasip etsin

Canim ne güzel çok sevindim hayırlı olsun. Perşembe günü sonucu bizede yaz :))

Bugün 7.gün :) bencede ağrılar oluyor normalmiş uzan ağrın olunca ayakları yukarı kaldır

Aa bildiğim iyi oldu çok teşekkür ederim hastanede olduğu günlerde istersek giriyo değilmi

transfere mi canım?
muayeneye giriyor tabii ama transfer gününü kendimiz belirleyemiyoruz canım. ilaçsızda özellikle yumurta çatlamasından 6 gün sonra yapılması gerekiyor. opu'ya zaten hiç girmiyor.

evet aslında haklısın tatlım. Allah verecekse zaten kim olduğunun önemi kalmıyor. Zaten hep öyle dua ediyorum Allah'ın hayırlısıyla sağlıkla ver diye.
perşembe olacak bakalım kısmetse.

transfere mi canım?
muayeneye giriyor tabii ama transfer gününü kendimiz belirleyemiyoruz canım. ilaçsızda özellikle yumurta çatlamasından 6 gün sonra yapılması gerekiyor. opu'ya zaten hiç girmiyor.
Doğal siklusla transfer olursa mi yumurts çatlamasını bekliyolarlar

Doğal siklusla transfer olursa mi yumurts çatlamasını bekliyolarlar

çatlamasını değil de canım çatlamaya yaklaşmasını.
ovulasyon kiti aldırdılar. her gün yaptım. 2 günde 1 kontrole gittim. çift çizgi görünce aradım kanda baktılar ve 6 gün sonrasına randevu verdiler. tabii o gece çatlatma iğnesini de oldum.

Allah Allah çok şaşırdım:) bende bugün regl oldum perşembeye randevu aldım doğal siklus mu olcak belli değil ama içime doğal doğuyor tabi bi sıkıntı çıkıp transfer engel olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…