Allah Allah çok şaşırdım:) bende bugün regl oldum perşembeye randevu aldım doğal siklus mu olcak belli değil ama içime doğal doğuyor tabi bi sıkıntı çıkıp transfer engel olmazsa
Evet cnm ilk denemem olcak korkuyorum nolcak bilmiyorımcanım dondurulmuşun var senin değil mi?
aslında naturel çok rahat anne adayı açısında, ama riskli tabii. rahim kalınlaşması yumurtlama falan doktor kontrolünde ilerlemiyor malum.
canm senın 6haftalık dusugun nasıl oldu kanamn ve agrın bırdenmı basladı. benım ogrendıkten sonra nerdeyse hergun kanamm oldu agrıyla bırlıkte. proluton depot ve crıone jel kullnmaya basladımİlk tedavimdeki iki embriyom tek tek transfer edildi. 5aa negatif 5ab pozitif 6 haftalık düşük ile sonuçlandı. 2. Tedavimde 4 embriyom genetiğe gitti 1i sağlıklı geldi haftaya transfer olacak inşallah hayırlısı ile. Başka yerlerle görüşmelerimiz olmuştu ama tedavilerim burda oldu. Sperm testini kendi labartuvarında istiyor özellikle. Diğerlerini dışarda yaptırmıştık. Bizim ilk görüşmeye gittiğimizde elimizde tek bir sperm testi vardı değerler gayet iyiydi. Sebepsiz durumunda idik biz de. Orada tekrar istediler ama tedaviye baslamıştık.
Merkez kalabalık ve yoğun ama ayni zamanda sistemli ve profesyonel. İhmal edilen gözden kaçan bişeyler olmuyor kolay kolay. Yani her şey yolunda ise tedavi takiplerinde falan öyle muayene edip yolladıkları da oluyor. Ben eşime not aldırtıyordum doktorun hemşireye not aldırdiklarinı. Nasıl çalıştıklarını görüyorken uzun uzun sorularıma cevap vermesini zaten beklemiyorum kimseden. Ama durumuma özel sormam gereken bir şey varsa da soruyorum cevap aliyorum. Negatif görüşmemde de Semra hoca uzun uzun cevapladı açıkladı sorularımızı. İhtiyaç durumunda doktora da hemşirelere de ulaşabiliyorum ayrıca. Siz de ilk görüşmede sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
İnşallah hepimiz memnun ve mutlu ayrılırız burdan.
Bir gün öncesine kadar herhangi bir sıkıntım yoktu. Bir gün önce minik pembe bir leke olmuş 5kr büyüklüğünde. Önemsemedim. Ertesi gün akşam üşüme ile beraber ağrı başladı öyle çok şiddetli miydi bilmiyorum evde değildim eve geldim avuç içi kadar kırmızı olmuş çamaşırım. Öyle doktoru aradım kadın doğum acile gittik. Nasıl uzmansa gitmiş mi diyorum bu kadar kanamayla gitmez diyo. Baktı baktı iki saat karından aşağıdan. Benim miyomlar da etkiliyor görüntüyü. Bu heralde diye minik bi nokta fotoğrafı çıkardı verdi. İğneyi yaptırdık. Ertesi gün hemşire numarasını aradım durumu anlattım. 2 gün sonrasına randevu alabildim doktoruma. O 2 gün iğneye devam ettim yine kanama zaten kesilmişti ilk iğneden sonra. Hep öyle kanama ile acile gidip keseyi kalp atışını görenleri okudum o süreçte. Sonra gittik kese yok. Bhcg baktık. Daha önce aklıma niye gelmediyse. Düştüğünü görünce ilaçları bıraktık...canm senın 6haftalık dusugun nasıl oldu kanamn ve agrın bırdenmı basladı. benım ogrendıkten sonra nerdeyse hergun kanamm oldu agrıyla bırlıkte. proluton depot ve crıone jel kullnmaya basladım
Canımmm cook cook sevindimKizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Cok saol cnm aminnn Allah razi olsun evet soylemistin :)))) bakalm smdilik idrrda cikti hamililk vr ama sagliklimi bakicz gorcz hersyin hayrlisi insallah henuz sevinemedim tam :/Canımmm cook cook sevindimİnşAllah değerin kat kat artsın ben demiştim sana pozitif hissediyorum diye
Senin adına cook sevindim canımKızlar dün idrar testi pozitif çıktı bugün son kalan testi de yaptım biraz daha koyu olmuş iki yıldır ilk defa gördüm perşembe kan vereceğim inşallah dua edin güzel çıksın.girip yazamadım çünkü yine misafir yine yatılı ne yapayım çok yoruldum bugün ama rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlar
Kötü düşünme hep pozitif ol Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin canımCok saol cnm aminnn Allah razi olsun evet soylemistin :)))) bakalm smdilik idrrda cikti hamililk vr ama sagliklimi bakicz gorcz hersyin hayrlisi insallah henuz sevinemedim tam :/
Saolasin cnm aynen moral psikoloji cok onemli tabiki herseyin basi nasip... bolbol dinleniorum zaten 6. Haftaya kadr hicbsy yapmicm hersyin hayirlisi insallah hepimiz icin seninde gzl haberini birdahaki ay alcaz insallahKötü düşünme hep pozitif ol Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin canımolumsuz şeyleri de sakın okuma ben cok okumuştum ve mümkünse bol bol dinlen hic kalkma yerinden inşAllah kan sonucunda güzel cıkar balım
Allahım bıdaha yasatmasın.Bir gün öncesine kadar herhangi bir sıkıntım yoktu. Bir gün önce minik pembe bir leke olmuş 5kr büyüklüğünde. Önemsemedim. Ertesi gün akşam üşüme ile beraber ağrı başladı öyle çok şiddetli miydi bilmiyorum evde değildim eve geldim avuç içi kadar kırmızı olmuş çamaşırım. Öyle doktoru aradım kadın doğum acile gittik. Nasıl uzmansa gitmiş mi diyorum bu kadar kanamayla gitmez diyo. Baktı baktı iki saat karından aşağıdan. Benim miyomlar da etkiliyor görüntüyü. Bu heralde diye minik bi nokta fotoğrafı çıkardı verdi. İğneyi yaptırdık. Ertesi gün hemşire numarasını aradım durumu anlattım. 2 gün sonrasına randevu alabildim doktoruma. O 2 gün iğneye devam ettim yine kanama zaten kesilmişti ilk iğneden sonra. Hep öyle kanama ile acile gidip keseyi kalp atışını görenleri okudum o süreçte. Sonra gittik kese yok. Bhcg baktık. Daha önce aklıma niye gelmediyse. Düştüğünü görünce ilaçları bıraktık...
Senin son durum nedir.En son perinatolog araştırıyordun. İstanbul'da mısın hala? Keseyi kalp atışını gördünüz mü? Progestan takviyesi iyidir. Pozitif sonuç alırsam baştan daha sıkı tutmayı düşünüyorum bu sefer. İnşallah hayırlısı ile.
Evet canım seni unutur muyum hiç bazen bakıyorum bu kız ne yaptı diye :) inşallah devamı da gelir korkular bitmiyorKötü düşünme hep pozitif ol Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin canımolumsuz şeyleri de sakın okuma ben cok okumuştum ve mümkünse bol bol dinlen hic kalkma yerinden inşAllah kan sonucunda güzel cıkar balım
Bizim kızlar ne yapmış diye bir bakayım dedim ve güzel haberini gördüm canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Senin adına çok ama çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsun canım.Kızlar dün idrar testi pozitif çıktı bugün son kalan testi de yaptım biraz daha koyu olmuş iki yıldır ilk defa gördüm perşembe kan vereceğim inşallah dua edin güzel çıksın.girip yazamadım çünkü yine misafir yine yatılı ne yapayım çok yoruldum bugün ama rabbim inşallah bebeğimi bana bağışlar
Sağol canım yarın kan testi de iyi çıkar inşallah.rabbim Burda hiç kırık gönül bırakmasın herkes bebesine kavuşsun inşallahBizim kızlar ne yapmış diye bir bakayım dedim ve güzel haberini gördüm canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Senin adına çok ama çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsun canım.
canım merhaba nasılsın ne zaman tedaviye başlıyorsun?Bizim kızlar ne yapmış diye bir bakayım dedim ve güzel haberini gördüm canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Senin adına çok ama çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsun canım.
İyiyim canım sen nasılsın? Ptesi randevum var canım. Kimyasaldan sonraki ilk görüşmem olacak. Biraz dinlenmek istedim zaman tanıdım kendime. Tedaviye hemen başlar mı yoksa öncesinde bir işlem yaparmı bilmiyorum. Şimdiden strese girdim. Sen ne yaptın? Son durum nedir?canım merhaba nasılsın ne zaman tedaviye başlıyorsun?
canım semra hanım şimdilik pgt ye gerek yok ama kardeşinin genetik testini bekleyelım ona göre karar veririz dedi... hersey iyide olsa ilk denemede negatif normal bır durum dedi... ben kasım ayı adetıyle başlıyacagım bir sorun olmazsa ... bu arada kaplıcalara gittim bu ay 2 defa, şifanın nerden gelecegı bellı olmaz :))İyiyim canım sen nasılsın? Ptesi randevum var canım. Kimyasaldan sonraki ilk görüşmem olacak. Biraz dinlenmek istedim zaman tanıdım kendime. Tedaviye hemen başlar mı yoksa öncesinde bir işlem yaparmı bilmiyorum. Şimdiden strese girdim. Sen ne yaptın? Son durum nedir?
İnşallah şifa olur canım. Artık herşeyi denicez sonu mutlu olsunda. Tek tek güzel haberlet geliyor yakın zamanda bizde yazacağız buraya. Semra hnm pgt ye neye göre karar veriyor? Benim ailemde genetik rahatsızlık yok bildiğim kadarı ile kalp dışında. Anne- dede- dayı - teyze hep kalp hastası. Bu durumda da pgt yapılıyor mu? Bi bilgin var mı?canım semra hanım şimdilik pgt ye gerek yok ama kardeşinin genetik testini bekleyelım ona göre karar veririz dedi... hersey iyide olsa ilk denemede negatif normal bır durum dedi... ben kasım ayı adetıyle başlıyacagım bir sorun olmazsa ... bu arada kaplıcalara gittim bu ay 2 defa, şifanın nerden gelecegı bellı olmaz :))
canım 2 veya defa fazla düşükte, 3 başarısız tüp bebekte, kadın yaşı 35 ve üstü olduğunda ve ailesinde genetik hastalık olanda birde çiftler de akraba evliliği varsa embriyolar pgt ye gidiyorİnşallah şifa olur canım. Artık herşeyi denicez sonu mutlu olsunda. Tek tek güzel haberlet geliyor yakın zamanda bizde yazacağız buraya. Semra hnm pgt ye neye göre karar veriyor? Benim ailemde genetik rahatsızlık yok bildiğim kadarı ile kalp dışında. Anne- dede- dayı - teyze hep kalp hastası. Bu durumda da pgt yapılıyor mu? Bi bilgin var mı?
Umarım genetik sonucunda iyi çıkar canım. Güzel haberler alırsın inşallah. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bakalım ptesi bana neler diyecek.canım 2 veya defa fazla düşükte, 3 başarısız tüp bebekte, kadın yaşı 35 ve üstü olduğunda ve ailesinde genetik hastalık olanda birde çiftler de akraba evliliği varsa embriyolar pgt ye gidiyor
benım kardeşim zihinsel engellı , doğuştan genetik mı diye test yaptırdık sonucu 1 ay sonra çıkacak inş ... kromozom testi normal çıktı, ama genetik yaptırmadık daha yenı yaptırıyoruz bakalım inş sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?