Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah Allah çok şaşırdım:) bende bugün regl oldum perşembeye randevu aldım doğal siklus mu olcak belli değil ama içime doğal doğuyor tabi bi sıkıntı çıkıp transfer engel olmazsa

canım dondurulmuşun var senin değil mi?
aslında naturel çok rahat anne adayı açısında, ama riskli tabii. rahim kalınlaşması yumurtlama falan doktor kontrolünde ilerlemiyor malum.

canım dondurulmuşun var senin değil mi?
aslında naturel çok rahat anne adayı açısında, ama riskli tabii. rahim kalınlaşması yumurtlama falan doktor kontrolünde ilerlemiyor malum.
Evet cnm ilk denemem olcak korkuyorum nolcak bilmiyorım

canm senın 6haftalık dusugun nasıl oldu kanamn ve agrın bırdenmı basladı. benım ogrendıkten sonra nerdeyse hergun kanamm oldu agrıyla bırlıkte. proluton depot ve crıone jel kullnmaya basladım

canm senın 6haftalık dusugun nasıl oldu kanamn ve agrın bırdenmı basladı. benım ogrendıkten sonra nerdeyse hergun kanamm oldu agrıyla bırlıkte. proluton depot ve crıone jel kullnmaya basladım
Bir gün öncesine kadar herhangi bir sıkıntım yoktu. Bir gün önce minik pembe bir leke olmuş 5kr büyüklüğünde. Önemsemedim. Ertesi gün akşam üşüme ile beraber ağrı başladı öyle çok şiddetli miydi bilmiyorum evde değildim eve geldim avuç içi kadar kırmızı olmuş çamaşırım. Öyle doktoru aradım kadın doğum acile gittik. Nasıl uzmansa gitmiş mi diyorum bu kadar kanamayla gitmez diyo. Baktı baktı iki saat karından aşağıdan. Benim miyomlar da etkiliyor görüntüyü. Bu heralde diye minik bi nokta fotoğrafı çıkardı verdi. İğneyi yaptırdık. Ertesi gün hemşire numarasını aradım durumu anlattım. 2 gün sonrasına randevu alabildim doktoruma. O 2 gün iğneye devam ettim yine kanama zaten kesilmişti ilk iğneden sonra. Hep öyle kanama ile acile gidip keseyi kalp atışını görenleri okudum o süreçte. Sonra gittik kese yok. Bhcg baktık. Daha önce aklıma niye gelmediyse. Düştüğünü görünce ilaçları bıraktık...
Senin son durum nedir.En son perinatolog araştırıyordun. İstanbul'da mısın hala? Keseyi kalp atışını gördünüz mü? Progestan takviyesi iyidir. Pozitif sonuç alırsam baştan daha sıkı tutmayı düşünüyorum bu sefer. İnşallah hayırlısı ile.

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Canımmm cook cook sevindim İnşAllah değerin kat kat artsın ben demiştim sana pozitif hissediyorum diye

Canımmm cook cook sevindim İnşAllah değerin kat kat artsın ben demiştim sana pozitif hissediyorum diye
Cok saol cnm aminnn Allah razi olsun evet soylemistin :)))) bakalm smdilik idrrda cikti hamililk vr ama sagliklimi bakicz gorcz hersyin hayrlisi insallah henuz sevinemedim tam :/

Senin adına cook sevindim canım bu sayfaya ilk yazdığın dönemler yazışmıştık seninle ve sanada dua etmiştim o günler geldi aklıma inan cok mutlu oldum İnşAllah değerin kat kat artar

Cok saol cnm aminnn Allah razi olsun evet soylemistin :)))) bakalm smdilik idrrda cikti hamililk vr ama sagliklimi bakicz gorcz hersyin hayrlisi insallah henuz sevinemedim tam :/
Kötü düşünme hep pozitif ol Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin canım olumsuz şeyleri de sakın okuma ben cok okumuştum ve mümkünse bol bol dinlen hic kalkma yerinden inşAllah kan sonucunda güzel cıkar balım

Saolasin cnm aynen moral psikoloji cok onemli tabiki herseyin basi nasip... bolbol dinleniorum zaten 6. Haftaya kadr hicbsy yapmicm hersyin hayirlisi insallah hepimiz icin seninde gzl haberini birdahaki ay alcaz insallah

Allahım bıdaha yasatmasın.
benım ılk bas lekelnme gıbıydı kayserıye geldık aılelerımızın yanına burda cogaldı bel agrısı kasık agrısıda cok. keseyı orda gormstk ama kalp atısını henuz daha duymadk.

Evet canım seni unutur muyum hiç bazen bakıyorum bu kız ne yaptı diye :) inşallah devamı da gelir korkular bitmiyor

Bizim kızlar ne yapmış diye bir bakayım dedim ve güzel haberini gördüm canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Senin adına çok ama çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Sağol canım yarın kan testi de iyi çıkar inşallah.rabbim Burda hiç kırık gönül bırakmasın herkes bebesine kavuşsun inşallah

canım merhaba nasılsın ne zaman tedaviye başlıyorsun?

canım merhaba nasılsın ne zaman tedaviye başlıyorsun?
İyiyim canım sen nasılsın? Ptesi randevum var canım. Kimyasaldan sonraki ilk görüşmem olacak. Biraz dinlenmek istedim zaman tanıdım kendime. Tedaviye hemen başlar mı yoksa öncesinde bir işlem yaparmı bilmiyorum. Şimdiden strese girdim. Sen ne yaptın? Son durum nedir?

canım semra hanım şimdilik pgt ye gerek yok ama kardeşinin genetik testini bekleyelım ona göre karar veririz dedi... hersey iyide olsa ilk denemede negatif normal bır durum dedi... ben kasım ayı adetıyle başlıyacagım bir sorun olmazsa ... bu arada kaplıcalara gittim bu ay 2 defa, şifanın nerden gelecegı bellı olmaz :))

İnşallah şifa olur canım. Artık herşeyi denicez sonu mutlu olsunda. Tek tek güzel haberlet geliyor yakın zamanda bizde yazacağız buraya. Semra hnm pgt ye neye göre karar veriyor? Benim ailemde genetik rahatsızlık yok bildiğim kadarı ile kalp dışında. Anne- dede- dayı - teyze hep kalp hastası. Bu durumda da pgt yapılıyor mu? Bi bilgin var mı?

canım 2 veya defa fazla düşükte, 3 başarısız tüp bebekte, kadın yaşı 35 ve üstü olduğunda ve ailesinde genetik hastalık olanda birde çiftler de akraba evliliği varsa embriyolar pgt ye gidiyor
benım kardeşim zihinsel engellı , doğuştan genetik mı diye test yaptırdık sonucu 1 ay sonra çıkacak inş ... kromozom testi normal çıktı, ama genetik yaptırmadık daha yenı yaptırıyoruz bakalım inş sorun çıkmaz

Umarım genetik sonucunda iyi çıkar canım. Güzel haberler alırsın inşallah. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bakalım ptesi bana neler diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…