Gelirsin cnm İstanbul’da mı olacaksın Trabzondan takiplimi olacaksınKızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglin tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarım
İstanbulda olucam canım opu döneminde onların kontrolünde olmak istedim gerçi bana uzaktan yürütebilme imkanın var da denmedi bilmiyodum yani buradan olur muydu acaba ? Ama transfere buradan hazırlanıcam o günleri görevilirsek tabiGelirsin cnm İstanbul’da mı olacaksın Trabzondan takiplimi olacaksın
İstanbulda olucam canım opu döneminde onların kontrolünde olmak istedim gerçi bana uzaktan yürütebilme imkanın var da denmedi bilmiyodum yani buradan olur muydu acaba ? Ama transfere buradan hazırlanıcam o günleri görevilirsek tabi
Doğru canım ben burada öyle okumuştum daha öncede kendileri de zaten hiç demediler dışardan olabilir diye direk adetinin 2. Günü gel dediler. Yarın arayıp cuma günü için randevu alacağım. Gönül hocayı ya da emre hocayı seçicem sanırımtatlım istanbul'da olman gerekiyor opuya kadar. uzaktan takibi, transfer için yapıyorlar ama yumurta takibini kabul etmiyorlar diye biliyorum.
Neşeli ol canım bebis e bi tık daha yaklaştın :)Kızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglin tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarım
Ayyy evet eşime diyorum ki ben müstakbel evlatlarımızı toplatıp gelicem :)) inşallah güzel olur inşalah kaliteli embriyolar elde edebilirizNeşeli ol canım bebis e bi tık daha yaklaştın :)
Amh 0.02. Daha tedaviye başlamadık. Fsh yüksek çıktı. Önümüzdeki ay fsh düşerse tedaviye başlayacağızMerhabalar amh buz kaç acaba? Ne zamandır tedavi görüyorsunuz?
Baska arkadasa sormussun ama bende cevaplayayim ben soyle yaptim ilk test pozitif cikinca mail atmadim ikinciyi bekledim dun ikinci testi yaptirip sonucu alinca aksam gec saatte ikisini birlikte mail attim bikac sorum vardi onlarida ekledim bugun oglen onlar aradi konustuk gerekli aciklamalari yaptilar sanirim yogun olmayinca hemen donus yapiyorlarLazi Oxorca canım şimdi yarınki sonucu email cekicez memoriale değil mi ? Peki mail çektikten sonra aramaya gerek var mı ulaştı mi diye ? Ben hep arıyordum bazen gerek yok biz görüyoruz diyorlardı
Ben oraya gidip orda yaptircam ama sen uzakta oturuyordun herlde o halde evet mail atacaksin onlar donus yapiyor 3 e kadar donus olmassa ararsin cnm genelde yogun olup ogleden sonraya bakabiliyorlar ama bazen hemende arayabiliyorlar sonuc olumlu zaten Allahin izniyle gec arasalarda olur hem bna ne dicklerse snada onu diyecekler ben zten sana solerm :))Lazi Oxorca canım şimdi yarınki sonucu email cekicez memoriale değil mi ? Peki mail çektikten sonra aramaya gerek var mı ulaştı mi diye ? Ben hep arıyordum bazen gerek yok biz görüyoruz diyorlardı
Ön görüşmede ne dediler peki.. fsh nız kaç çıkmıştı?Amh 0.02. Daha tedaviye başlamadık. Fsh yüksek çıktı. Önümüzdeki ay fsh düşerse tedaviye başlayacağız
bende gecen sene histeroskopi oldum adetım tam vaktınde gelmiştiKızlar aranızda histeroskopi olan var mı ????ben eylülün 12sinde oldum ve adetim gecikti.histeroskopi sonrasıgecikme yaşayan var mııı(7gün geciktigebelik testi negatif )
Histeroskopi sonrasu düzen bozulabiliyorKızlar aranızda histeroskopi olan var mı ????ben eylülün 12sinde oldum ve adetim gecikti.histeroskopi sonrasıgecikme yaşayan var mııı(7gün geciktigebelik testi negatif )
canım dualarımız senınle inş 10 gün sonra hamileyim haberini verirsin bize :) ilk denemen mi?1 saat sonra yücel bey ile randevum var kızlar transfer hazırlığı için dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?