- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Evet cnm geçen sene 23 ekimde erken doğum yapıp 25inde kaybettimcanım dualarımız senınle inş 10 gün sonra hamileyim haberini verirsin bize :) ilk denemen mi?
Canım merhaba. Nasılsın? Sende önce tüp için bir operasyon olmayacakmıydı? Acaba oldun da ben mi kaçırdım? Tedavi için de öncelikle moralini yüksek tut sakin ol göz açıp kapayıncaya kadar bi bakmışsın opu günün gelmiş olacak. Burda hep bize moral verdin dualarımız seninle inşallah güzel haberler duyacağız senden.Kızlarrrr sanırım beklenen günler geldi .. bugün leke geldi yarın reglin tam sökülür sanırım cumada başlarız. Çok çok çok heyecanlı ve korkuyorum ilk defa yaptırAcağım için üstesinden gelebilirim umarım
Allah razi olsun cnm ki suan kan verdim beklemedeyim guzl hberlerle donerm insallah
canım teşekkür ederim iyiyim , sen nasılsın? önce opu sonra operasyon sonra transfer canım. kasımda operasyonu olucam nasipse. çok teşekkür ederim stresimi yönetip güzel haberlerle istanbul'dan dönmek istiyorum. inşallah hepimiz için çok güzel sonuçlar almak nasip olur. sen ne zaman düşünüyordun ikinci tedaviyi?Canım merhaba. Nasılsın? Sende önce tüp için bir operasyon olmayacakmıydı? Acaba oldun da ben mi kaçırdım? Tedavi için de öncelikle moralini yüksek tut sakin ol göz açıp kapayıncaya kadar bi bakmışsın opu günün gelmiş olacak. Burda hep bize moral verdin dualarımız seninle inşallah güzel haberler duyacağız senden.
Senden inanılmaz ümitliyim ben pozitif enerjin sayesinde her türlü zorluğu atlatacağınu düşünüyorum. Stres yok bunu unutma. Sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum. canım pazartesi Semra hanımla randevum var. Kimyasaldan sonraki ilk görüşme olacak. Zaten görüşmeden bi kaç gün sonrada regli başlıcak. Herhangi bir sorun görmezse bu reglimle başlamayı düşünüyorum kısmet olursa.canım teşekkür ederim iyiyim , sen nasılsın? önce opu sonra operasyon sonra transfer canım. kasımda operasyonu olucam nasipse. çok teşekkür ederim stresimi yönetip güzel haberlerle istanbul'dan dönmek istiyorum. inşallah hepimiz için çok güzel sonuçlar almak nasip olur. sen ne zaman düşünüyordun ikinci tedaviyi?
İnsallah senin icin herseyin hayirlisi olur cnm ilk denemede tutturursun insallahSelam kizlar bende ilk cocuguna kendiliginden kavusmus ama sonra olmayanlardanim. 6 sene olcak yakinda sebepsiz grubundayim 2 asılamam var ve artik tupbebek dusunuyorum istanbulda merkez arayısındayım inaniyorumki aranızda tecrubeliler bana yardimcı olacak. Sisli memorial ve bahcelievler medicalpark arasinda kaldım. Memorialda doktor tavsiyesi almadim ama hastaneyi hep okudum duydum. Medicalparkta jale hanim veya latif bey hep duydum yakin cevremden gidip pozitif alanlar var latif beyde. Kadinlar kulubunde medicalparkla ilgili bi topik yok yada benmi rastlamadim yada hastasi memoriale gore azmi acaba bilemedim o yuzden sisli memorial agır basıyor suan siz ne dersiniz. Ocak subat gibi düsunuyorum butcemi ayarlayip
Rabbim tamamina erdirsin hamileligini.insallah kucagina almayi nasip etsin canim. Doktorlar nasil cok yogunmu muayneleri takipleri kendilerimi yapiyor farkli doktormu giriyor her sefer. Galiba iki merkezlede bi ön görusme yapcam ama memorialde gözüme once bir doktor kestirmem lazim :)) ve ücret konusu hastaneye ne kadar verdin canimİnsallah senin icin herseyin hayirlisi olur cnm ilk denemede tutturursun insallah
Hastaneye gelince iyi hastane ozellikle embriologlari cokcok iyi dr ye gelnce bn gonul hnm ve sevinc hanm memnun kaldm fakat hersy nasip 3. Denememde tutturdum burda ilkde tutturanlrda vr oralar nasip tercih sn yap bn sni yonlendirmek istemem snn icin nereye yakin gdiosa oraya git cnm
Canım hangi medical park? Ben bahçelievlerde ulun beye gitmiştim ilk. Çok pozitif çok tatlı bir insan burda topikte var onla ilgili. Diğer doktorları bilmiyorum. Ama memorialda tedavi gören biri olarak gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Oldukça profesyoneller. İlk denemem kimyasalla sonuçlandı. Hastane değiştirmeyi düşünmüyorum. Tüp bebekte labaratuar çok önemli araştırmalarım sonucunda en iyilerden biri olduğunu öğrenince teraddüt etmeden başladım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Selam kizlar bende ilk cocuguna kendiliginden kavusmus ama sonra olmayanlardanim. 6 sene olcak yakinda sebepsiz grubundayim 2 asılamam var ve artik tupbebek dusunuyorum istanbulda merkez arayısındayım inaniyorumki aranızda tecrubeliler bana yardimcı olacak. Sisli memorial ve bahcelievler medicalpark arasinda kaldım. Memorialda doktor tavsiyesi almadim ama hastaneyi hep okudum duydum. Medicalparkta jale hanim veya latif bey hep duydum yakin cevremden gidip pozitif alanlar var latif beyde. Kadinlar kulubunde medicalparkla ilgili bi topik yok yada benmi rastlamadim yada hastasi memoriale gore azmi acaba bilemedim o yuzden sisli memorial agır basıyor suan siz ne dersiniz. Ocak subat gibi düsunuyorum butcemi ayarlayip
Ayrica cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin gonulden amiin diyorum duana ..İnsallah senin icin herseyin hayirlisi olur cnm ilk denemede tutturursun insallah
Hastaneye gelince iyi hastane ozellikle embriologlari cokcok iyi dr ye gelnce bn gonul hnm ve sevinc hanm memnun kaldm fakat hersy nasip 3. Denememde tutturdum burda ilkde tutturanlrda vr oralar nasip tercih sn yap bn sni yonlendirmek istemem snn icin nereye yakin gdiosa oraya git cnm
Bahcelievler medicalpark latif bey veya jale galiba pozitif denildi ama gormedim kendisini. Erkek doktorlari eliyorum direk. Sen ikisinede gitmis biri olarak tavsiyen onemli benim icin sagol canim. Hepimizin insallhCanım hangi medical park? Ben bahçelievlerde ulun beye gitmiştim ilk. Çok pozitif çok tatlı bir insan burda topikte var onla ilgili. Diğer doktorları bilmiyorum. Ama memorialda tedavi gören biri olarak gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Oldukça profesyoneller. İlk denemem kimyasalla sonuçlandı. Hastane değiştirmeyi düşünmüyorum. Tüp bebekte labaratuar çok önemli araştırmalarım sonucunda en iyilerden biri olduğunu öğrenince teraddüt etmeden başladım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Amin cnm Allah razi olsun drler biraz yogun cunku cok kalabalik bekliyorsun biraz ama muayeneler de cok dr deismion yani bn sdce br kez baskasina gozuktm oda son randevumdu ama hep kadn dr tercihimdi ve hep ole oldu ucrette 8700 hastane ilaclr 2300 civari tamda net hatirlayamiorm ama bu civarlrRabbim tamamina erdirsin hamileligini.insallah kucagina almayi nasip etsin canim. Doktorlar nasil cok yogunmu muayneleri takipleri kendilerimi yapiyor farkli doktormu giriyor her sefer. Galiba iki merkezlede bi ön görusme yapcam ama memorialde gözüme once bir doktor kestirmem lazim :)) ve ücret konusu hastaneye ne kadar verdin canim
Bahcelievler medicalpark latif bey veya jale galiba pozitif denildi ama gormedim kendisini. Erkek doktorlari eliyorum direk. Sen ikisinede gitmis biri olarak tavsiyen onemli benim icin sagol canim. Hepimizin insallh
Fiyat baya varmis 2 yıl once 6 binlerdeydi arastirmistim o zamandan bu yana baya artmis. Insallah rabbimden dilegim kimsenin emekleri bosa cikmaz sagol canim cevaplarin icinAmin cnm Allah razi olsun drler biraz yogun cunku cok kalabalik bekliyorsun biraz ama muayeneler de cok dr deismion yani bn sdce br kez baskasina gozuktm oda son randevumdu ama hep kadn dr tercihimdi ve hep ole oldu ucrette 8700 hastane ilaclr 2300 civari tamda net hatirlayamiorm ama bu civarlr
Tabiki veren ALLAH suphemiz yok hastanede elinden geleni yapiyorsa hic bir eksiklik yoksa icimiz rahat ayrıldiktan sonra takdire boynumuz kıldan ince. Sizin doktorunuz kiminşallah allah emeklerinin karşılığını versin canım.
işin aslı burada yazan hiç kimsenin şişli memorial ile ilgili olumsuz düşüncesi olduğunu sanmıyorum. diğer bahsettiğin hastaneyi hiç bilmiyorum yorum yapamam lakin sayfalara göz atarsan negatif dahi alsa insanlar memorial'dan şikayet etmiyor. çünkü yapılması gereken her şeyin dikkatlice yapıldığını, canı verenin allah olduğunu ama doktor hatası ya da eksiği olmadığının farkındalar. hastane bunu zaten hissettiriyor.
benim sana tavsiyem her iki hastaneyle de ön görüşme yapıp içine sineni tercih etmen yönünde olur sadece canım.
görüncem medikalparkta iki kez denedi ikiside negatif çok bekletiliyormuş ayrıca pazar günü herhangi bir şey yapılmıyor ben eşimin kuzeni memorialde denedi ve şimdi bebek bekliyor kuzen olumlu sonuç alınca araştırdım bende burda başladım pozitif sonuç alırsam görümcemde şişli memorial e geçecek üçüncü deneme için tabiki senin içinde ne geçiyorsa ona göre karar ver hisler önemlidirSelam kizlar bende ilk cocuguna kendiliginden kavusmus ama sonra olmayanlardanim. 6 sene olcak yakinda sebepsiz grubundayim 2 asılamam var ve artik tupbebek dusunuyorum istanbulda merkez arayısındayım inaniyorumki aranızda tecrubeliler bana yardimcı olacak. Sisli memorial ve bahcelievler medicalpark arasinda kaldım. Memorialda doktor tavsiyesi almadim ama hastaneyi hep okudum duydum. Medicalparkta jale hanim veya latif bey hep duydum yakin cevremden gidip pozitif alanlar var latif beyde. Kadinlar kulubunde medicalparkla ilgili bi topik yok yada benmi rastlamadim yada hastasi memoriale gore azmi acaba bilemedim o yuzden sisli memorial agır basıyor suan siz ne dersiniz. Ocak subat gibi düsunuyorum butcemi ayarlayip
Hislerim sisli diyor. 2 sene once medipolden banu kumbak gecti memoriale o zamandan bu yana arastıyorum o simdi ordanda ayrilmis ama kendisiylede görustugumde labaratuardan cok bahsetti ve illaki gel demedi hatta baska merkezde onerdi ama mutlaka labaratuar dedi ustune basarak demekki en onemli detay bu memorial konusundagörüncem medikalparkta iki kez denedi ikiside negatif çok bekletiliyormuş ayrıca pazar günü herhangi bir şey yapılmıyor ben eşimin kuzeni memorialde denedi ve şimdi bebek bekliyor kuzen olumlu sonuç alınca araştırdım bende burda başladım pozitif sonuç alırsam görümcemde şişli memorial e geçecek üçüncü deneme için tabiki senin içinde ne geçiyorsa ona göre karar ver hisler önemlidir
bende senden çok ümitliyim gerçekten sen ve S sinkar 2, denemenizde pozitif sonuca ulaşacaksınız kalbimden geçiyor. bakalım Semra hanım ne diyecek çok merak ediyorum. her şey güzel olacak ben buna inanmak sitiyorum bu yol uzun ve meşakkatli bir yol. ama sabır, şükür ve dua ile güzel sonuca ulaşacağız inanıyorumSenden inanılmaz ümitliyim ben pozitif enerjin sayesinde her türlü zorluğu atlatacağınu düşünüyorum. Stres yok bunu unutma. Sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum. canım pazartesi Semra hanımla randevum var. Kimyasaldan sonraki ilk görüşme olacak. Zaten görüşmeden bi kaç gün sonrada regli başlıcak. Herhangi bir sorun görmezse bu reglimle başlamayı düşünüyorum kısmet olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?