Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bahcelievler medicalpark latif bey veya jale galiba pozitif denildi ama gormedim kendisini. Erkek doktorlari eliyorum direk. Sen ikisinede gitmis biri olarak tavsiyen onemli benim icin sagol canim. Hepimizin insallh
Canım özellikle bayan doktor istediğini söyleyebilirsin memorialda. Semra hanım bu konuda çok hassas. Not düşüyorlar. Ben doktor tercihinde bulunmadım ama çalıştığım için saat önemliydi benim için erken saatler istediğini belirttim dosyama not düştüler ve her randevumu en erken saate verdiler. Yani hastanın taleplerinizi dikkate alıyorlar.

canım senı etkılemek istemeyız aklındakı merkezlerle tek tek görüş hangisi içine sinerse onunla başlarsın
biz genel olarak memmunuz
doktor olarak memorilde emre bey ve gönül hanımı tavsiye edebılırım

canım senı etkılemek istemeyız aklındakı merkezlerle tek tek görüş hangisi içine sinerse onunla başlarsın
biz genel olarak memmunuz
doktor olarak memorilde emre bey ve gönül hanımı tavsiye edebılırım

Tatlım senın pozitif enerjin hepimize güç veriyor...Bende artık daha umutluyum Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn... Histeroskopiden hiç korkma bende oldum ama benımkısı gereksiz bir operasyondu semra hanım çok şaşırdı hiç gerek yoktu niçin histeroskopi oldun anlamış değilim dedı... Ama sende gerekli görmüş ise muhakkak bir bildiği vardır :))

benimki histereskopi değilde laporoskopi olacak canısı ama semra hocanın eli çok hafifmiş herkes öyle söylüyor. belki ilerde histereskopide olurum bilmiyorum:) Allah neyi nasip ederse o olacak. sabırla bekliyorum:)

benimki histereskopi değilde laporoskopi olacak canısı ama semra hocanın eli çok hafifmiş herkes öyle söylüyor. belki ilerde histereskopide olurum bilmiyorum:) Allah neyi nasip ederse o olacak. sabırla bekliyorum:)
Rabbim sevdiği kullarını sınarmış, ben bakıyorumda çevremden çocuk sahibi olamayan birçok insan melek gibi , çok iyi insanlar , burda da emınım herkes öyledir... sonuçta evlat istiyoruz niyetımızde iyi Rabbim er yada geç nasip edecek bol bol dua edelım... artık eskısı gibi değilim içim çok rahat çünkü biliyorum elımden gelenı yaptım bundan sonrası Rabbimin takdiri :)

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn harika bri haber. çok çok çok sevindim senin adına. Allah tamamına kavuştursun. darısı başımızaa:)
Cnmmm cok saol Allah razi olsunn aminnnn insallah tez zamanda sizlerinde haberini aliriz herzaman dualarmdasiniz

Tebrik ederim canım. Allah Sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin. Ne güzel haberler alıyoruz yaaa son günlerde içim kıpır kıpır oldu. Çok ama çook sevindim
Allah razi olsun iki senedir bu gunu bekledm cok skur Rabbim nasip etti sizlerinde ii haberlerini alacagiz insallah inaniyorum hep dualarmdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…