- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Canım özellikle bayan doktor istediğini söyleyebilirsin memorialda. Semra hanım bu konuda çok hassas. Not düşüyorlar. Ben doktor tercihinde bulunmadım ama çalıştığım için saat önemliydi benim için erken saatler istediğini belirttim dosyama not düştüler ve her randevumu en erken saate verdiler. Yani hastanın taleplerinizi dikkate alıyorlar.Bahcelievler medicalpark latif bey veya jale galiba pozitif denildi ama gormedim kendisini. Erkek doktorlari eliyorum direk. Sen ikisinede gitmis biri olarak tavsiyen onemli benim icin sagol canim. Hepimizin insallh
canım benım çok geçmiş olsun inş bu sefer sağ salım bebeğini kucagına alırsın dualrımız senınleEvet cnm geçen sene 23 ekimde erken doğum yapıp 25inde kaybettimşimdi adetin 2.günü inş uygunumdur transfere
canım senı etkılemek istemeyız aklındakı merkezlerle tek tek görüş hangisi içine sinerse onunla başlarsınSelam kizlar bende ilk cocuguna kendiliginden kavusmus ama sonra olmayanlardanim. 6 sene olcak yakinda sebepsiz grubundayim 2 asılamam var ve artik tupbebek dusunuyorum istanbulda merkez arayısındayım inaniyorumki aranızda tecrubeliler bana yardimcı olacak. Sisli memorial ve bahcelievler medicalpark arasinda kaldım. Memorialda doktor tavsiyesi almadim ama hastaneyi hep okudum duydum. Medicalparkta jale hanim veya latif bey hep duydum yakin cevremden gidip pozitif alanlar var latif beyde. Kadinlar kulubunde medicalparkla ilgili bi topik yok yada benmi rastlamadim yada hastasi memoriale gore azmi acaba bilemedim o yuzden sisli memorial agır basıyor suan siz ne dersiniz. Ocak subat gibi düsunuyorum butcemi ayarlayip
canım senı etkılemek istemeyız aklındakı merkezlerle tek tek görüş hangisi içine sinerse onunla başlarsınSelam kizlar bende ilk cocuguna kendiliginden kavusmus ama sonra olmayanlardanim. 6 sene olcak yakinda sebepsiz grubundayim 2 asılamam var ve artik tupbebek dusunuyorum istanbulda merkez arayısındayım inaniyorumki aranızda tecrubeliler bana yardimcı olacak. Sisli memorial ve bahcelievler medicalpark arasinda kaldım. Memorialda doktor tavsiyesi almadim ama hastaneyi hep okudum duydum. Medicalparkta jale hanim veya latif bey hep duydum yakin cevremden gidip pozitif alanlar var latif beyde. Kadinlar kulubunde medicalparkla ilgili bi topik yok yada benmi rastlamadim yada hastasi memoriale gore azmi acaba bilemedim o yuzden sisli memorial agır basıyor suan siz ne dersiniz. Ocak subat gibi düsunuyorum butcemi ayarlayip
Tatlım senın pozitif enerjin hepimize güç veriyor...Bende artık daha umutluyum Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn... Histeroskopiden hiç korkma bende oldum ama benımkısı gereksiz bir operasyondu semra hanım çok şaşırdı hiç gerek yoktu niçin histeroskopi oldun anlamış değilim dedı... Ama sende gerekli görmüş ise muhakkak bir bildiği vardır :))bende senden çok ümitliyim gerçekten sen ve S sinkar 2, denemenizde pozitif sonuca ulaşacaksınız kalbimden geçiyor. bakalım Semra hanım ne diyecek çok merak ediyorum. her şey güzel olacak ben buna inanmak sitiyorum bu yol uzun ve meşakkatli bir yol. ama sabır, şükür ve dua ile güzel sonuca ulaşacağız inanıyorum
benimki histereskopi değilde laporoskopi olacak canısı ama semra hocanın eli çok hafifmiş herkes öyle söylüyor. belki ilerde histereskopide olurum bilmiyorum:) Allah neyi nasip ederse o olacak. sabırla bekliyorum:)Tatlım senın pozitif enerjin hepimize güç veriyor...Bende artık daha umutluyum Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinn... Histeroskopiden hiç korkma bende oldum ama benımkısı gereksiz bir operasyondu semra hanım çok şaşırdı hiç gerek yoktu niçin histeroskopi oldun anlamış değilim dedı... Ama sende gerekli görmüş ise muhakkak bir bildiği vardır :))
çok sebındım cnm hayırlı olsunKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn harika bri haber. çok çok çok sevindim senin adına. Allah tamamına kavuştursun. darısı başımızaa:)Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Memorialde mutluluktab uçan siz miydiniz :)Kizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
İnşAllah arkadaşım bi sürü ilaç yazdı yücel beycanım benım çok geçmiş olsun inş bu sefer sağ salım bebeğini kucagına alırsın dualrımız senınle
Valla ben ucuyordum ama siz bnimi gordunuz bilemicem :))) bu ucuncu denemem di oyuzden fazla sevindm :))Memorialde mutluluktab uçan siz miydiniz :)
Tebrik ederim canım. Allah Sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin. Ne güzel haberler alıyoruz yaaa son günlerde içim kıpır kıpır oldu. Çok ama çook sevindimKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
Rabbim sevdiği kullarını sınarmış, ben bakıyorumda çevremden çocuk sahibi olamayan birçok insan melek gibi , çok iyi insanlar , burda da emınım herkes öyledir... sonuçta evlat istiyoruz niyetımızde iyi Rabbim er yada geç nasip edecek bol bol dua edelım... artık eskısı gibi değilim içim çok rahat çünkü biliyorum elımden gelenı yaptım bundan sonrası Rabbimin takdiri :)benimki histereskopi değilde laporoskopi olacak canısı ama semra hocanın eli çok hafifmiş herkes öyle söylüyor. belki ilerde histereskopide olurum bilmiyorum:) Allah neyi nasip ederse o olacak. sabırla bekliyorum:)
Allah razi olsun cnm Rabbim isteyen herkese basip etsin hep kendimle brlikte herkese dua ediyorumçok sebındım cnm hayırlı olsunxra221 senden de iyi haberler beklıyoruz
Cnmmm cok saol Allah razi olsunn aminnnn insallah tez zamanda sizlerinde haberini aliriz herzaman dualarmdasinizyaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn harika bri haber. çok çok çok sevindim senin adına. Allah tamamına kavuştursun. darısı başımızaa:)
Allah razi olsun iki senedir bu gunu bekledm cok skur Rabbim nasip etti sizlerinde ii haberlerini alacagiz insallah inaniyorum hep dualarmdasinizTebrik ederim canım. Allah Sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin. Ne güzel haberler alıyoruz yaaa son günlerde içim kıpır kıpır oldu. Çok ama çook sevindim
Allah razi oksun cnm cok cok saol aminnn Rabhim herkese tez zamanda basip etsin insallahLazi Oxorca tebrikler canim.hayirli olsun bebisin.Cok cok sevindim.
Valla bak gozlerim doldu inanki.insallah burdaki herkes emeginin karsiligini alicak.butun kalbimle inaniyorum.Allah razi oksun cnm cok cok saol aminnn Rabhim herkese tez zamanda basip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?