- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
Tabiki veren ALLAH suphemiz yok hastanede elinden geleni yapiyorsa hic bir eksiklik yoksa icimiz rahat ayrıldiktan sonra takdire boynumuz kıldan ince. Sizin doktorunuz kim
tesekkur ederım kuzum, sankı negatif alan ben değilmişim gibi bu ay içim çok rahat, mutluyum,huzurluyum
Valla 11 gibi ordaysanız kesin sizdinizValla ben ucuyordum ama siz bnimi gordunuz bilemicem :))) bu ucuncu denemem di oyuzden fazla sevindm :))
Supersin valla seni boyle gormek cok guzel.sende anlaticaksin cok rahattim sanki hissetmistim gibi pozitifi aldiginda.tesekkur ederım kuzum, sankı negatif alan ben değilmişim gibi bu ay içim çok rahat, mutluyum,huzurluyum
ben doğal yollarla hamıle kalamadığım aylarda daha çok üzülmüştüm, daha çok kafama takılıydı ve içim rahat değildi sankı hiçbir zaman anne olamıyacak mışım gibi gelıyordu... şimdi ise çok pozitifim sadece test yaptırdığım ilk gün hüzünlendim sonra kendimi hemen toparladım... İnş bende mutlu sona yaklaşmışımdır bunu hissediyorum aslında umarım yanılmıyorumdur :))
inş canım...Supersin valla seni boyle gormek cok guzel.sende anlaticaksin cok rahattim sanki hissetmistim gibi pozitifi aldiginda.
canım çok sevındım inş değerelerın süreklı artar ve sağlıklı bir sekılde bebeğini kucagına alırsın
Belkide sebep cok kafaya takmaktir.Sen rahat oldugun icin oda bir sebep olmayacak artikbenim ikinci denemem canim.bundan once iki dusuk olunca tup bebek yapalim dedik.inş canım...
sizin ilk denemede mı oldu sorun neydi?
bizim sebebsiz
176 canım inşallah normaldir aramadilar dahacanım çok sevındım inş değerelerın süreklı artar ve sağlıklı bir sekılde bebeğini kucagına alırsın
sonucun kaç cnm?
normal olmazmı canım tabıkı normal :))176 canım inşallah normaldir aramadilar daha
Oh ne guzel bir hamile haberi daha.saglikla hayirla gelsin annesi bebegin.gozunuzaydin valla.degerinde gayet guzel cikmis masallah
Sn nerelerdydin kendni hatirlat bi eger hatrlarsm bnmdir :))Valla 11 gibi ordaysanız kesin sizdiniz
Cnm tbrk ederm Rabbim saglikla kucagina Almayi nasip etsin insallah176 canım inşallah normaldir aramadilar daha
Ay inşallah canım aradılar şimdi pozitif iki gün sonra yine yaptır gönder diye :)normal olmazmı canım tabıkı normal :))
2 gün sonra o değer 400 olacak bak gör :))
Çok sağol canım :)Oh ne guzel bir hamile haberi daha.saglikla hayirla gelsin annesi bebegin.gozunuzaydin valla.degerinde gayet guzel cikmis masallah
gelisin pozitip sonuçlar benim gibi yeni başlayanlara moral motivasyon olsun tebrikler hayırlısıyla kucağına gelsin bebişinKizlarrrr kan sonucum cikti : pozitifffff
Cok sukurrrrrr
İnsallaj cnm moralinibhep yuksek tut nasibinde ne zaman varsa ozaman olacak insallah bnm bu 3. Cok skur oldu sizlerinde gzl haberlerini bekliyorummmmgelisin pozitip sonuçlar benim gibi yeni başlayanlara moral motivasyon olsun tebrikler hayırlısıyla kucağına gelsin bebişin
Sn nerelerdydin kendni hatirlat bi eger hatrlarsm bnmdir :))[/QUOTE
Siz gri başörtülü olan mıydunız ben bankonun ordaydım
Sn nerde oturuyordun tek miydin kapali msn ??? :))Valla 11 gibi ordaysanız kesin sizdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?