Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

S sinkar canim su mesajin oyle guzelki.demissin ya icim cok rahat artik diye.iste o olmasi gereken kivama gelmissin.bence zor olan buraya kadarki kisimdi.boyle rahat olman kapinin esigindesin sadece acip girmek kismi kaldi anlamina geliyor.inan bak bu ruh halin cok kiymetli lutfen boyle devam et.

Tabiki veren ALLAH suphemiz yok hastanede elinden geleni yapiyorsa hic bir eksiklik yoksa icimiz rahat ayrıldiktan sonra takdire boynumuz kıldan ince. Sizin doktorunuz kim

canım memorial'da tek dr takip yapmıyor. ama ben ağırlıklı olarak yücel bey sonra emre bey'e takip yaptırdım. daha önce kahraman bey vardı o yapmıştı yumurta takibimi.
bir kez de gönül hanımla denk geldim. ama yorum yapabilmem için bir kez yeterli değil diye düşünüyorum.
kimi önerirsin dersen yücel bey derim. kadın dr. lar hakkında bilgim yok maalesef.

tesekkur ederım kuzum, sankı negatif alan ben değilmişim gibi bu ay içim çok rahat, mutluyum,huzurluyum
ben doğal yollarla hamıle kalamadığım aylarda daha çok üzülmüştüm, daha çok kafama takılıydı ve içim rahat değildi sankı hiçbir zaman anne olamıyacak mışım gibi gelıyordu... şimdi ise çok pozitifim sadece test yaptırdığım ilk gün hüzünlendim sonra kendimi hemen toparladım... İnş bende mutlu sona yaklaşmışımdır bunu hissediyorum aslında umarım yanılmıyorumdur :))

Supersin valla seni boyle gormek cok guzel.sende anlaticaksin cok rahattim sanki hissetmistim gibi pozitifi aldiginda.

gelisin pozitip sonuçlar benim gibi yeni başlayanlara moral motivasyon olsun tebrikler hayırlısıyla kucağına gelsin bebişin
İnsallaj cnm moralinibhep yuksek tut nasibinde ne zaman varsa ozaman olacak insallah bnm bu 3. Cok skur oldu sizlerinde gzl haberlerini bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…