Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet haki basortulu siz bankonun onnde tek oturan basortulu bayanmiydinz bitek onu gordm bn baska kmseyi gozum gormedi :))

Bişey dicem bugün adetin 2.günü ama benden kan almadılar sizden aldılar mı acaba dondurulmuş transfer olucak

Canım pozitif çok şükür benim de @rune Mutlu1anne ve merak eden tüm güzel anne adayları :)
Ağzım kulaklarıma vardı resmen yaaa ne güzel haber bunlar nasıl sevindim nasıl anlatamam yaaa. Çok çok tebrik ederim arkdaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sağlıklı, huzurlu bi ömrünüz olur inşallah

Ben bugün gönderdim canım iki gün sonra tekrar yap crinone ve estrofem aynen devam dedi sen ne sordun acaba ben de sorayım :)

ayyyyyyyyyyyyyyy elim ayağım titredi nasıl mutluyum nasıllll. tebrişk ederim canım benim harika bir haber. Allahım tamamına erdirsin darısı hepimize:)

Canlarım :) ben sizinde pozitif sonuç alacağına çok inanıyorum. Inşallah rabbim bu güzel duyguyu tattirir size de . Sağlık ocağına crinone jel yazdırmaya gittim gebe misin dedi bi durdum hayır demeye o kadar alışmışım ki evet dedim bugün öğrendim bi ilgilendiler bi sürü soru falan o zaman farkına vardım hamileyim ben :) bundan sonra da dualarım sizinle transferden sonra kendimi çok sıcak tuttum özellikle ayaktan çorap patik eksik etmedim soğuk içip yemedim transfer öncesi karnıma masaj yapıp ısıttım.her akşam hacet namazı kıldım dua ettim . Allahim uzaktan geliyorum negatif olursa benim için çok zor olacak ne olur kolaylastir diye kabul etti çok şükür . Bi de transferden sonra komik şeyler izledim.çok şu içtim pregnancy meditation music yazdım you ti be dan dinledim kulaklıkla . Kabız olmadım çok yatmadım . Bunları hep makalelerden okudum belki yardımcı olur size de . Donmus transferdi benimki ilk adetten sonra soğan kuru yaptım kisti kucultmedi ama ise yaşamıştır belki belki yararlı olur size :)

Kızlar birşey sorucam size? Aranızda hiç 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mı? Benim 3 tane 6. Gün donduruldu acaba bu durumun herhangi
Bir avantajı yada dezavantajı varmı dır?

Allah razi olsun cnm aminnn insallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin dualarin bni cok mtlu etti saolasin

canım kaç gün sonra işe başladın?

Tebrik ederim. Hem seni hem de Lazi Oxorca seni. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inş. İkinci testten sonra ne zaman kontrole çağrılıyor. 3 hafta sonra mı?
Allah razi olsn cnm bni 21 gun sonra cagirdi evet cok uzun deilmi ya 15 gun die bliodm bn :/

Kızlar birşey sorucam size? Aranızda hiç 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mı? Benim 3 tane 6. Gün donduruldu acaba bu durumun herhangi
canım benımde 6. gün dondurulan 2 embriyo var ... birisi 5AA, diğeri 5BB... 6.gün embriyolar gelişimi biraz daha gerıde giden ve 6. günde blast olan embriyolar... Avantaj yada dezavantaj olduğunu düşünmüyorum cnm sadece 1 gün sonra blast olmuş embriyolar o kadar :))

canım benımde 6. gün dondurulan 2 embriyo var ... birisi 5AA, diğeri 5BB... 6.gün embriyolar gelişimi biraz daha gerıde giden ve 6. günde blast olan embriyolar... Avantaj yada dezavantaj olduğunu düşünmüyorum cnm sadece 1 gün sonra blast olmuş embriyolar o kadar :))

Canım bu arada transferden iki ay önce b12 ve b3 ağırlıklı hap kullandım omega 3 hapı da kullandım doktor özellikle b vitamininin tutunmada etkili olduğunu söyledi . Benim b vitamini yerlerdeydi sende dusukse kullan derim Balık yağı hapı da oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…