Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

tesekkur ederım canım tavsiyen için benım B vitamın değerim normal ama D yane demir eksikliği var o ilacıda ne zaman kullansam kabız oluyorum o yüzden kullanmak istemıyorum hele transfer zamanı hiç... Folidance kestim bu ay ama öbür ay adetımle beraber başlıyacagım 1 hafta sonrada adet olurum muhtemelen :)

tesekkur ederım canım tavsiyen için benım B vitamın değerim normal ama D yane demir eksikliği var o ilacıda ne zaman kullansam kabız oluyorum o yüzden kullanmak istemıyorum hele transfer zamanı hiç... Folidance kestim bu ay ama öbür ay adetımle beraber başlıyacagım 1 hafta sonrada adet olurum muhtemelen :)

Allah razi olsn cnm bni 21 gun sonra cagirdi evet cok uzun deilmi ya 15 gun die bliodm bn :/
Cok degil.memorial keseye ayri kalp atisina ayri bakmiyor.iki kere heyecan yasamaktansa gidince herikisini birden gormek daha iyi bencede.keseyi goruyorsun.bu sefer kalbi atiyormu diye beklemektense ayni anda gormek bdaha iyi.ayrica bazen gec olusumlar falan oluyor .o strestende kurtulmus oluyoruz.bir anlamda garantilemis oluyoruz zaman acisindan.

Omega 3 u düşün derim o zaman :) yurt dışında da tüp bebek öncesi çok kullaniliyor

Ben bugün gönderdim canım iki gün sonra tekrar yap crinone ve estrofem aynen devam dedi sen ne sordun acaba ben de sorayım :)
Oncelikle hayirli olsun hislerimde yanilmamisim.ilaclari sordum agrim var normalmi merak ettim ayrica ilk doktor kontrolunu sordum.gebelik haftasini son adet tarihine gore hesaplayacakmisiz,kese icin bisey demediler ayin sonunda ilk kontrole git kalp atisini dinletin dediler zaten biz ozaman tekrar sizi arayacagiz dediler 3.testi sordum gerek yok dediler ama ben yinede yaptirsammi bilemedim bizim hastane kese kontrolu istemiyor neden acaba yani bebek 7haftalik oluncaya kadar kanama falan yoksa kontrol istenmiyor

Aynen ondan ole cagirior die dusundm tbi aceleci davraniorm ama dusunnce en dogrusu iki kere sitrese gircme bir kerede ikisini ogrenrm dha rhat olur insallah 2 yıl bekledm 21 gun de gecer :))

Omega 3 u düşün derim o zaman :) yurt dışında da tüp bebek öncesi çok kullaniliyor
balık yağı hapım var öylece duruyordu ... tedaviye başladığım ay mı kullanayım yoksa şimdi başlayayım mı?

Aynen ondan ole cagirior die dusundm tbi aceleci davraniorm ama dusunnce en dogrusu iki kere sitrese gircme bir kerede ikisini ogrenrm dha rhat olur insallah 2 yıl bekledm 21 gun de gecer :))
bu dokuz aylik maratonda gunler gecmiyor gibi gelsede inanki geciyor.Bak biz birde kişa denk geldik gunler kisacik.hemen aksam oluyor.hele birde senin uykularin cogalsin gunun yarisi uyumakla geciyor zaten

AA adete göre mi hesapliyoruz bilmiyordum.transfere göre biliyordum ben. Sana da 21 gün sonra mi kontrole git dediler ? Ağrılar için ne dediler canım ?kalp atışı ve keseyi aynı zamanlarda görmek için geç tarih veriyorlarmış

bu dokuz aylik maratonda gunler gecmiyor gibi gelsede inanki geciyor.Bak biz birde kişa denk geldik gunler kisacik.hemen aksam oluyor.hele birde senin uykularin cogalsin gunun yarisi uyumakla geciyor zaten
Aynen ole gnler kisa ve cocklr yazin dogacak Allahin izniyle ck daha gzl :)) zaten dr bilmem ne ayarlayip duzene girene kdr iki aylk olur sonra 6. Ayda kiyaft bilmem ihtiyclr derken gecip gidecek zmn hizli gecior zten belli br yastan snra :)))

Arkadaşlar tüp bebek için randevu aldım ön görüşme 07.11 verdiler ilk gönül hanım sonra Semra hanımla görüşücem. Alanya’dan gelicem telefon da bayan size mesaj gelecek 6 ay içerisin de yapmadıysanız test yeniden yapıp getirin dedi ama mesaj gelmedi hangi testleri demek istedi bilmiyorum . 2 tüp bebek biri negatif diğer iptal oldu reverzem 0.81 eşim de ileri hareket ve morfoloji %1. Bir de Akdeniz tıp rapor için başvuru yaptım rezerve az oldu için çıkabilir dediler ama hastane de yada ilaçlar da geçer mi bilmiyorum. Ayrıca subay ayın da Antalya memorial tüp bebek yaptırdım 2. İndirimli olacak demişti ama Şişli memorial geçerli olur mu bilmiyorum maddi manevi zor her yolu deniyorum.... renglim de son 2 aldır 1-2 gün sürüyordu hacamat yaptırdım bu ay 5 gün sürdü bilmiyorum etkisi oldu mu sizin bilgilendirebilecwğiniz birşey var mı arkadaşlar uzaktan gelicem bir de hepimize rabbim güç versin sabır versin

Teşekkür ederim bilgi için. Senin transfer belli mi?

Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Memorialdan bana gelen mesajı size kopyalıyorum istenilen tahlillerle ilgili. Merhaba. İstenen Tetkikler Kadın:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, AMH.Erkek ve Kadın: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 . Ayrıca, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi jinekolojik operasyon geçirdiyseniz, 2 ve daha fazla düşük öykünüz varsa yeni çekilmiş bir rahim filminizle birlikte gelmenizi öneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir). EVLİLİK CÜZDANINIZ OLMADAN İŞLEMLERİNİZ BAŞLAMAYACAKTIR. Evlilik cüzdanınız, eşiniz ve kendinize ait vesikalık fotoğraflarınız ile birlikte kimliklerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz. Memorial Sağlık Grubu B016

B vitamini için ayrı bir test mi yaptırıyoruz. Yoksa ilk yaptırdığımız tam kan sayımında varmı? Şimdi sonuçlarımı bulamadım da.

Kromozom analizi yapmaları icin kan vermiştim 1 hafta önce bu memorial den aradılar tekrar kan vermelisiniz dediler. Kan mı yetmedi diye sordum yok öyle birşey değil belirli kromozomlara bakılması lazım ve kanda yok dedi. Kızlar kafam karıştı ve panik oldum normal mi böylr birşey

Evet kesinlikle katılıyorum. Bende kullandım. Hatta solgar marka alabilirsiniz. Bitkisel. Pozitife etkisi olacağını düşünüyorum. Omega 6 hem Rahmi hamileliğe hazırlarmış. Öyle okumuştum bir makalede. S sinkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…