tesekkur ederım canım tavsiyen için benım B vitamın değerim normal ama D yane demir eksikliği var o ilacıda ne zaman kullansam kabız oluyorum o yüzden kullanmak istemıyorum hele transfer zamanı hiç... Folidance kestim bu ay ama öbür ay adetımle beraber başlıyacagım 1 hafta sonrada adet olurum muhtemelen :)Canım bu arada transferden iki ay önce b12 ve b3 ağırlıklı hap kullandım omega 3 hapı da kullandım doktor özellikle b vitamininin tutunmada etkili olduğunu söyledi . Benim b vitamini yerlerdeydi sende dusukse kullan derim Balık yağı hapı da oyle
tesekkur ederım canım tavsiyen için benım B vitamın değerim normal ama D yane demir eksikliği var o ilacıda ne zaman kullansam kabız oluyorum o yüzden kullanmak istemıyorum hele transfer zamanı hiç... Folidance kestim bu ay ama öbür ay adetımle beraber başlıyacagım 1 hafta sonrada adet olurum muhtemelen :)Canım bu arada transferden iki ay önce b12 ve b3 ağırlıklı hap kullandım omega 3 hapı da kullandım doktor özellikle b vitamininin tutunmada etkili olduğunu söyledi . Benim b vitamini yerlerdeydi sende dusukse kullan derim Balık yağı hapı da oyle
Cok degil.memorial keseye ayri kalp atisina ayri bakmiyor.iki kere heyecan yasamaktansa gidince herikisini birden gormek daha iyi bencede.keseyi goruyorsun.bu sefer kalbi atiyormu diye beklemektense ayni anda gormek bdaha iyi.ayrica bazen gec olusumlar falan oluyor .o strestende kurtulmus oluyoruz.bir anlamda garantilemis oluyoruz zaman acisindan.Allah razi olsn cnm bni 21 gun sonra cagirdi evet cok uzun deilmi ya 15 gun die bliodm bn :/
Omega 3 u düşün derim o zaman :) yurt dışında da tüp bebek öncesi çok kullaniliyortesekkur ederım canım tavsiyen için benım B vitamın değerim normal ama D yane demir eksikliği var o ilacıda ne zaman kullansam kabız oluyorum o yüzden kullanmak istemıyorum hele transfer zamanı hiç... Folidance kestim bu ay ama öbür ay adetımle beraber başlıyacagım 1 hafta sonrada adet olurum muhtemelen :)
Oncelikle hayirli olsun hislerimde yanilmamisim.ilaclari sordum agrim var normalmi merak ettim ayrica ilk doktor kontrolunu sordum.gebelik haftasini son adet tarihine gore hesaplayacakmisiz,kese icin bisey demediler ayin sonunda ilk kontrole git kalp atisini dinletin dediler zaten biz ozaman tekrar sizi arayacagiz dediler 3.testi sordum gerek yok dediler ama ben yinede yaptirsammi bilemedim bizim hastane kese kontrolu istemiyor neden acaba yani bebek 7haftalik oluncaya kadar kanama falan yoksa kontrol istenmiyorBen bugün gönderdim canım iki gün sonra tekrar yap crinone ve estrofem aynen devam dedi sen ne sordun acaba ben de sorayım :)
Aynen ondan ole cagirior die dusundm tbi aceleci davraniorm ama dusunnce en dogrusu iki kere sitrese gircme bir kerede ikisini ogrenrm dha rhat olur insallah 2 yıl bekledm 21 gun de gecer :))Cok degil.memorial keseye ayri kalp atisina ayri bakmiyor.iki kere heyecan yasamaktansa gidince herikisini birden gormek daha iyi bencede.keseyi goruyorsun.bu sefer kalbi atiyormu diye beklemektense ayni anda gormek bdaha iyi.ayrica bazen gec olusumlar falan oluyor .o strestende kurtulmus oluyoruz.bir anlamda garantilemis oluyoruz zaman acisindan.
balık yağı hapım var öylece duruyordu ... tedaviye başladığım ay mı kullanayım yoksa şimdi başlayayım mı?Omega 3 u düşün derim o zaman :) yurt dışında da tüp bebek öncesi çok kullaniliyor
bu dokuz aylik maratonda gunler gecmiyor gibi gelsede inanki geciyor.Bak biz birde kişa denk geldik gunler kisacik.hemen aksam oluyor.hele birde senin uykularin cogalsin gunun yarisi uyumakla geciyor zatenAynen ondan ole cagirior die dusundm tbi aceleci davraniorm ama dusunnce en dogrusu iki kere sitrese gircme bir kerede ikisini ogrenrm dha rhat olur insallah 2 yıl bekledm 21 gun de gecer :))
AA adete göre mi hesapliyoruz bilmiyordum.transfere göre biliyordum ben. Sana da 21 gün sonra mi kontrole git dediler ? Ağrılar için ne dediler canım ?kalp atışı ve keseyi aynı zamanlarda görmek için geç tarih veriyorlarmışOncelikle hayirli olsun hislerimde yanilmamisim.ilaclari sordum agrim var normalmi merak ettim ayrica ilk doktor kontrolunu sordum.gebelik haftasini son adet tarihine gore hesaplayacakmisiz,kese icin bisey demediler ayin sonunda ilk kontrole git kalp atisini dinletin dediler zaten biz ozaman tekrar sizi arayacagiz dediler 3.testi sordum gerek yok dediler ama ben yinede yaptirsammi bilemedim bizim hastane kese kontrolu istemiyor neden acaba yani bebek 7haftalik oluncaya kadar kanama falan yoksa kontrol istenmiyor
Öncesinde başlanıyor canımbalık yağı hapım var öylece duruyordu ... tedaviye başladığım ay mı kullanayım yoksa şimdi başlayayım mı?
Aynen ole gnler kisa ve cocklr yazin dogacak Allahin izniyle ck daha gzl :)) zaten dr bilmem ne ayarlayip duzene girene kdr iki aylk olur sonra 6. Ayda kiyaft bilmem ihtiyclr derken gecip gidecek zmn hizli gecior zten belli br yastan snra :)))bu dokuz aylik maratonda gunler gecmiyor gibi gelsede inanki geciyor.Bak biz birde kişa denk geldik gunler kisacik.hemen aksam oluyor.hele birde senin uykularin cogalsin gunun yarisi uyumakla geciyor zaten
Teşekkür ederim bilgi için. Senin transfer belli mi?canım benımde 6. gün dondurulan 2 embriyo var ... birisi 5AA, diğeri 5BB... 6.gün embriyolar gelişimi biraz daha gerıde giden ve 6. günde blast olan embriyolar... Avantaj yada dezavantaj olduğunu düşünmüyorum cnm sadece 1 gün sonra blast olmuş embriyolar o kadar :))
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Memorialdan bana gelen mesajı size kopyalıyorum istenilen tahlillerle ilgili. Merhaba. İstenen Tetkikler Kadın:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayımı, Anti hbs, Rubella Igg, AMH.Erkek ve Kadın: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv 1/2 . Ayrıca, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Herhangi jinekolojik operasyon geçirdiyseniz, 2 ve daha fazla düşük öykünüz varsa yeni çekilmiş bir rahim filminizle birlikte gelmenizi öneririz (rahim filmi adet bitiminden 2-3gün sonra çekilebilir). EVLİLİK CÜZDANINIZ OLMADAN İŞLEMLERİNİZ BAŞLAMAYACAKTIR. Evlilik cüzdanınız, eşiniz ve kendinize ait vesikalık fotoğraflarınız ile birlikte kimliklerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz. Memorial Sağlık Grubu B016Arkadaşlar tüp bebek için randevu aldım ön görüşme 07.11 verdiler ilk gönül hanım sonra Semra hanımla görüşücem. Alanya’dan gelicem telefon da bayan size mesaj gelecek 6 ay içerisin de yapmadıysanız test yeniden yapıp getirin dedi ama mesaj gelmedi hangi testleri demek istedi bilmiyorum . 2 tüp bebek biri negatif diğer iptal oldu reverzem 0.81 eşim de ileri hareket ve morfoloji %1. Bir de Akdeniz tıp rapor için başvuru yaptım rezerve az oldu için çıkabilir dediler ama hastane de yada ilaçlar da geçer mi bilmiyorum. Ayrıca subay ayın da Antalya memorial tüp bebek yaptırdım 2. İndirimli olacak demişti ama Şişli memorial geçerli olur mu bilmiyorum maddi manevi zor her yolu deniyorum.... renglim de son 2 aldır 1-2 gün sürüyordu hacamat yaptırdım bu ay 5 gün sürdü bilmiyorum etkisi oldu mu sizin bilgilendirebilecwğiniz birşey var mı arkadaşlar uzaktan gelicem bir de hepimize rabbim güç versin sabır versin
B vitamini için ayrı bir test mi yaptırıyoruz. Yoksa ilk yaptırdığımız tam kan sayımında varmı? Şimdi sonuçlarımı bulamadım da.Canım bu arada transferden iki ay önce b12 ve b3 ağırlıklı hap kullandım omega 3 hapı da kullandım doktor özellikle b vitamininin tutunmada etkili olduğunu söyledi . Benim b vitamini yerlerdeydi sende dusukse kullan derim Balık yağı hapı da oyle
Ayrı istiyorsun canım b12 vitamini diyeB vitamini için ayrı bir test mi yaptırıyoruz. Yoksa ilk yaptırdığımız tam kan sayımında varmı? Şimdi sonuçlarımı bulamadım da.
Evet çok heyecanlı bir bekleyiş olacak senin için ama sen keyfini çıkar. Artık hamilesinAllah razi olsn cnm bni 21 gun sonra cagirdi evet cok uzun deilmi ya 15 gun die bliodm bn :/
Evet kesinlikle katılıyorum. Bende kullandım. Hatta solgar marka alabilirsiniz. Bitkisel. Pozitife etkisi olacağını düşünüyorum. Omega 6 hem Rahmi hamileliğe hazırlarmış. Öyle okumuştum bir makalede. S sinkarCanım bu arada transferden iki ay önce b12 ve b3 ağırlıklı hap kullandım omega 3 hapı da kullandım doktor özellikle b vitamininin tutunmada etkili olduğunu söyledi . Benim b vitamini yerlerdeydi sende dusukse kullan derim Balık yağı hapı da oyle
Yo artk moraller tavan :) beklerm ya sorn yk yeterki saglikli olsunEvet çok heyecanlı bir bekleyiş olacak senin için ama sen keyfini çıkar. Artık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?