Ne kadar ücretiKromozom analizi yapmaları icin kan vermiştim 1 hafta önce bu memorial den aradılar tekrar kan vermelisiniz dediler. Kan mı yetmedi diye sordum yok öyle birşey değil belirli kromozomlara bakılması lazım ve kanda yok dedi. Kızlar kafam karıştı ve panik oldum normal mi böylr birşey
Bilmiyorum canım ben iki test icin para ödedim biri kromozon diğeride kan pıtılaşmasıNe kadar ücreti
Parfon 3 test icin toplam 1500tl ödedim kromozon analizi, trombofili, ve prolaktin yani süt hormonuNe kadar ücreti
Acıbademde 325 tl idi ondan sordum. Memorial 700 civari fiyat vermişti de bana.Parfon 3 test icin toplam 1500tl ödedim kromozon analizi, trombofili, ve prolaktin yani süt hormonu
Helal olsun estağfirullah. Birbirimize destek olmak için yazıyoruz. Benim de haftaya transferim siz de bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş :)Sağol canım bu sayfada bana çok yardımın dokundu çok teşekkür ederim hakkını helal et
Aaa çok güzell demek günler o kadar yaklaştı he:) dualarımız seninle güzel sonuçlar almak nasip olsun . Heyecanına ve duana ortağız. Allah yardımcın olsun .Helal olsun estağfirullah. Birbirimize destek olmak için yazıyoruz. Benim de haftaya transferim siz de bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Canım oldun demek işlemi. Şimdi nasılsın balımBilmiyorum canım ben iki test icin para ödedim biri kromozon diğeride kan pıtılaşması
Evet canim son adet hatiri imis hatta son adet tarihimi onlar hatirlattilar bu tarihi doktorunuza soyleyin diye banada 21 gun sonra dedi ama bir veya iki gun onceside olabilirmis zaten pazar gunune denk geldigi icin ben iki gun oncesinde giderim crinone jelide kalp atisi icin gideceginiz zaman gunde bir defaya dusurun dedi.Agrilar olabilirmis ama siddetli olursa daha erken doktora gidin dedi agrim hep var ozellikle aksamlari siddetli oluyor korkuyorum boyle devam ederse doktora daha erken giderimAA adete göre mi hesapliyoruz bilmiyordum.transfere göre biliyordum ben. Sana da 21 gün sonra mi kontrole git dediler ? Ağrılar için ne dediler canım ?kalp atışı ve keseyi aynı zamanlarda görmek için geç tarih veriyorlarmış
Amin cnm Allah razi olsun insallah dualarim sizinle tez zamanda gzl haberler vericeksiniz ben inaniyorumLazi Oxorca xra221 kızlar Allah tamamına erdirsin inşaAllah darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına
Tabi edeceğim :)Helal olsun estağfirullah. Birbirimize destek olmak için yazıyoruz. Benim de haftaya transferim siz de bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Haklısın canım insan korkuyor benim de ağrım çoktu bugün hiç yok bende yok diye korkuyorum . Kalp atisindan sonra günde bir defa demek estrofem de azalıyor mu ?Evet canim son adet hatiri imis hatta son adet tarihimi onlar hatirlattilar bu tarihi doktorunuza soyleyin diye banada 21 gun sonra dedi ama bir veya iki gun onceside olabilirmis zaten pazar gunune denk geldigi icin ben iki gun oncesinde giderim crinone jelide kalp atisi icin gideceginiz zaman gunde bir defaya dusurun dedi.Agrilar olabilirmis ama siddetli olursa daha erken doktora gidin dedi agrim hep var ozellikle aksamlari siddetli oluyor korkuyorum boyle devam ederse doktora daha erken giderim
Bulunmadilar bol sıvı tüketin dediler ama sen protein al bol . Ben kivi ve havuç yedim 3 gun . proteinli beslendim . her gün yumurta yedim bi de kabak çekirdeği tuzsuz.Kızlar transfer sonrası size herhangi bir beslenme tavsiyesinde bulundular mı
Canim tsh,T4, ,T3, tam kan sayımı, birdeArkadaşlar tüp bebek için randevu aldım ön görüşme 07.11 verdiler ilk gönül hanım sonra Semra hanımla görüşücem. Alanya’dan gelicem telefon da bayan size mesaj gelecek 6 ay içerisin de yapmadıysanız test yeniden yapıp getirin dedi ama mesaj gelmedi hangi testleri demek istedi bilmiyorum . 2 tüp bebek biri negatif diğer iptal oldu reverzem 0.81 eşim de ileri hareket ve morfoloji %1. Bir de Akdeniz tıp rapor için başvuru yaptım rezerve az oldu için çıkabilir dediler ama hastane de yada ilaçlar da geçer mi bilmiyorum. Ayrıca subay ayın da Antalya memorial tüp bebek yaptırdım 2. İndirimli olacak demişti ama Şişli memorial geçerli olur mu bilmiyorum maddi manevi zor her yolu deniyorum.... renglim de son 2 aldır 1-2 gün sürüyordu hacamat yaptırdım bu ay 5 gün sürdü bilmiyorum etkisi oldu mu sizin bilgilendirebilecwğiniz birşey var mı arkadaşlar uzaktan gelicem bir de hepimize rabbim güç versin sabır versin
Cnm ben Kasım adetim le basliyacagim insTeşekkür ederim bilgi için. Senin transfer belli mi?
Benim aralık olacak gibi gözüküyor inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Laboratuarı iyi diye duydum sırf o yüzden burdan çıkıp gelicemCanim tsh,T4, ,T3, tam kan sayımı, birde
Cnm ben Kasım adetim le basliyacagim ins
Oldum canım cok şükür :) cok iyim ağrım falan kalmadı bir de test sonucları güzel cıkarsa rahat bir nefes alıcam :) sen nasılsın balımCanım oldun demek işlemi. Şimdi nasılsın balım
Sağolasın Balım şükür halimize. Sen ne zman başlayacaksın Balım tedaviye Allah hayırlı etsin güzel haberlerle dön inşaAllahOldum canım cok şükür :) cok iyim ağrım falan kalmadı bir de test sonucları güzel cıkarsa rahat bir nefes alıcam :) sen nasılsın balım
Teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallah. Evet günler yaklaştı. Büyük buluşmaya son 5 gün:)Aaa çok güzell demek günler o kadar yaklaştı he:) dualarımız seninle güzel sonuçlar almak nasip olsun . Heyecanına ve duana ortağız. Allah yardımcın olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?