Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne kadar ücreti

Kızlar Google'da tüp bebek gebelik takvimi hesaplama deyip aratınca çıkıyor seçenekler. Benim 1 gün fark etmişti öncekinde son adet tarihi ile. 20.gün transfer oluyorsa ikisi de aynı denk geliyor.

Helal olsun estağfirullah. Birbirimize destek olmak için yazıyoruz. Benim de haftaya transferim siz de bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Aaa çok güzell demek günler o kadar yaklaştı he:) dualarımız seninle güzel sonuçlar almak nasip olsun . Heyecanına ve duana ortağız. Allah yardımcın olsun .

Evet canim son adet hatiri imis hatta son adet tarihimi onlar hatirlattilar bu tarihi doktorunuza soyleyin diye banada 21 gun sonra dedi ama bir veya iki gun onceside olabilirmis zaten pazar gunune denk geldigi icin ben iki gun oncesinde giderim crinone jelide kalp atisi icin gideceginiz zaman gunde bir defaya dusurun dedi.Agrilar olabilirmis ama siddetli olursa daha erken doktora gidin dedi agrim hep var ozellikle aksamlari siddetli oluyor korkuyorum boyle devam ederse doktora daha erken giderim

Haklısın canım insan korkuyor benim de ağrım çoktu bugün hiç yok bende yok diye korkuyorum . Kalp atisindan sonra günde bir defa demek estrofem de azalıyor mu ?

Kızlar transfer sonrası size herhangi bir beslenme tavsiyesinde bulundular mı
Bulunmadilar bol sıvı tüketin dediler ama sen protein al bol . Ben kivi ve havuç yedim 3 gun . proteinli beslendim . her gün yumurta yedim bi de kabak çekirdeği tuzsuz.

Canim tsh,T4, ,T3, tam kan sayımı, birde
Teşekkür ederim bilgi için. Senin transfer belli mi?
Cnm ben Kasım adetim le basliyacagim ins

Aaa çok güzell demek günler o kadar yaklaştı he:) dualarımız seninle güzel sonuçlar almak nasip olsun . Heyecanına ve duana ortağız. Allah yardımcın olsun .
Teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallah. Evet günler yaklaştı. Büyük buluşmaya son 5 gün:)
Senin de büyük gün gelmiş aldın mı randevunu? ne zaman geliyorsun? Sakin ol stres yapma en güzel aşamalardan biri. Bol bol güzel güzel yumurtaların olsun inşallah. Pozitif enerji gönder onlara iğnelerini yaparken konuş dua et. Biraz sürecin uzun olacağından bol sabır gerekiyor sana ama sonu güzel olacak hiç şüphem yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…