Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar Semra hanıma ücretli muayene olunabiliyor mu kendisine ait farklı bir kliniği var mı birde fiyat nedir acaba

Kızlar Semra hanıma ücretli muayene olunabiliyor mu kendisine ait farklı bir kliniği var mı birde fiyat nedir acaba
Ben ilk randevumu hastaneyi arayıp Semra Kahraman'dan randevu almak istediğimi söyleyerek almıştım. Tüp bebek bölümüne aktarmışlardı telefonda. Randevu alırken veya muayeneye giderken amacımız direk tüpe başlamak da değildi. Ama biranda kendimizi tedavi sürecinin içinde bulduk :)
Fiyat olarak 450tl demişlerdi Semra Hanım ın muayene ücreti (1 yıl geçti üzerinden şimdi ne kadar bilmiyorum)

Sağolasın Balım şükür halimize. Sen ne zman başlayacaksın Balım tedaviye Allah hayırlı etsin güzel haberlerle dön inşaAllah
Amiin bitanem inşAllah ilk adetimle transfer olucam yani 3-4 hafta var :) sen ne zaman başlıycaksın canım? İnşAllah tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza

Büyük buluşma ve güzel sonuçlarına az kaldı gönülden inanıyorum o yumoş nerelerden nerelerden döndü. Annesine kavuşmak için sabırsızlanıyor o da :)
Ben bugün istanbula geliyorum reglim hala tam sökülmedi. Bugün sökülür diye düşünüyorum ona göre arayıp randevu alıcam. İnşallah dediğin gibi kaliteli embriyolar elde edebiliriz. Sonrası da çorap söküğü gibi gelecektir. Hepimizin hakkında hayırlısı :)

Amiin bitanem inşAllah ilk adetimle transfer olucam yani 3-4 hafta var :) sen ne zaman başlıycaksın canım? İnşAllah tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza
Amin balımm amin. Semra hoca henüz transfer için birsey demedi ben de soracağım öncesinde çizik düşünüyorlar mı diye. Çünkü öncesinde olmuştu çizik

Benim aralık olacak gibi gözüküyor inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Laboratuarı iyi diye duydum sırf o yüzden burdan çıkıp gelicem
canım mesajım eksık gelmış tsh , serbest t4,t3. birde tam kan sayımı, birde kızamıga bağışıklıgın varmı diye bir test istiyorlar ama testın adını unuttum, hıv testi, birde eşinin ve senın kan grubunu ... Ama sen yine bugun sor mesaj atmadınız hangi testleri istiyorsun dee sana bılgı verırler...

Kızlar acil ! bugün rahim filmi çekilecek ve ovulasyon testi yaptım çift çizgi var yumurtlama mı oluyo acaba? Filmi çektirmek sıkıntı olur mu ki?

Kızlar acil ! bugün rahim filmi çekilecek ve ovulasyon testi yaptım çift çizgi var yumurtlama mı oluyo acaba? Filmi çektirmek sıkıntı olur mu ki?

evet canım çift çizgi ovulasyon başlaması demek. ama sen adetin kaçıncı günündesin ki?
adet bitiminden itibaren 3 gün içinde film çekilmesi lazım. normalde de ovulasyon için çok erken olması lazım.

bugün kimler başladı benim nasipse pazartesi toplanırmış yumurtalar yarın tekrar muayne var inşallah yumurtalar kalitelidir 7 günde opu olanlar var benim biraz uzadı galiba umarım herşey iyi olur

Canım adet bitiminin 3.günü bugün. Ben de şaşırdım çift çizgi çıkınca ve koyu da yani.

Canım adet bitiminin 3.günü bugün. Ben de şaşırdım çift çizgi çıkınca ve koyu da yani.

koyu değilse çok önemli değil. bu test sonuçta gebelik testi gibi değil. silik de olsa var anlamı taşımıyor. zaten baktığı hormon az da olsa her zaman var kanda. pozitif olması için koyu an azından ref. çizgi ile aynı olması gerek.

Amin balımm amin. Semra hoca henüz transfer için birsey demedi ben de soracağım öncesinde çizik düşünüyorlar mı diye. Çünkü öncesinde olmuştu çizik
Evet canım ciziği bir sor bana da ilk defa cizik attılar inşAllah bu vesile olurda hamile kalırız

GlySn canım ben yukarıdaki şeyleri yaptım . Sorun varsa yine cevaplarim

Çok teşkkür ederim kızlar. İnşallah güzel sonuçlara ulaşacağımız başlangıçlar olur. Müstakbel evlatlarım diye nitelendiriyorum ben bu aşamada oluşacak embriyoları :) yarın çıkar çıkmaz tüm detayları yazarım size Kediligelin @Arbe-deli N Nurrr86

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…