- 9 Nisan 2017
- 91
- 29
- 38
Ben ilk randevumu hastaneyi arayıp Semra Kahraman'dan randevu almak istediğimi söyleyerek almıştım. Tüp bebek bölümüne aktarmışlardı telefonda. Randevu alırken veya muayeneye giderken amacımız direk tüpe başlamak da değildi. Ama biranda kendimizi tedavi sürecinin içinde bulduk :)Kızlar Semra hanıma ücretli muayene olunabiliyor mu kendisine ait farklı bir kliniği var mı birde fiyat nedir acaba
Amiin bitanem inşAllahSağolasın Balım şükür halimize. Sen ne zman başlayacaksın Balım tedaviye Allah hayırlı etsin güzel haberlerle dön inşaAllah
Büyük buluşma ve güzel sonuçlarına az kaldı gönülden inanıyorum o yumoş nerelerden nerelerden döndü. Annesine kavuşmak için sabırsızlanıyor o da :)Teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallah. Evet günler yaklaştı. Büyük buluşmaya son 5 gün:)
Senin de büyük gün gelmiş aldın mı randevunu? ne zaman geliyorsun? Sakin ol stres yapma en güzel aşamalardan biri. Bol bol güzel güzel yumurtaların olsun inşallah. Pozitif enerji gönder onlara iğnelerini yaparken konuş dua et. Biraz sürecin uzun olacağından bol sabır gerekiyor sana ama sonu güzel olacak hiç şüphem yok:)
Amin balımm amin. Semra hoca henüz transfer için birsey demedi ben de soracağım öncesinde çizik düşünüyorlar mı diye. Çünkü öncesinde olmuştu çizikAmiin bitanem inşAllahilk adetimle transfer olucam yani 3-4 hafta var :) sen ne zaman başlıycaksın canım? İnşAllah tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza
canım mesajım eksık gelmış tsh , serbest t4,t3. birde tam kan sayımı, birde kızamıga bağışıklıgın varmı diye bir test istiyorlar ama testın adını unuttum, hıv testi, birde eşinin ve senın kan grubunu ... Ama sen yine bugun sor mesaj atmadınız hangi testleri istiyorsun dee sana bılgı verırler...Benim aralık olacak gibi gözüküyor inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Laboratuarı iyi diye duydum sırf o yüzden burdan çıkıp gelicem
Kızlar acil ! bugün rahim filmi çekilecek ve ovulasyon testi yaptım çift çizgi var yumurtlama mı oluyo acaba? Filmi çektirmek sıkıntı olur mu ki?
Canım adet bitiminin 3.günü bugün. Ben de şaşırdım çift çizgi çıkınca ve koyu da yani.evet canım çift çizgi ovulasyon başlaması demek. ama sen adetin kaçıncı günündesin ki?
adet bitiminden itibaren 3 gün içinde film çekilmesi lazım. normalde de ovulasyon için çok erken olması lazım.
Canım adet bitiminin 3.günü bugün. Ben de şaşırdım çift çizgi çıkınca ve koyu da yani.
Hayırlı olsun canım. Güzel haberler alıcaz inşallah. Unutma moral çok önemli. Stres yok.Yarın sabah 9’a gönül hanımla randevum var kızlar. Hadi bismillah diyip başlıyoruz bakalım :)
Evet canım ciziği bir sor bana da ilk defa cizik attılar inşAllah bu vesile olurda hamile kalırızAmin balımm amin. Semra hoca henüz transfer için birsey demedi ben de soracağım öncesinde çizik düşünüyorlar mı diye. Çünkü öncesinde olmuştu çizik
Bnmde dr gonul hanimda insallah sanada ugur getirir hadi bismillahirrahmanirrahim insallah guzel haberler aliriz sendendeYarın sabah 9’a gönül hanımla randevum var kızlar. Hadi bismillah diyip başlıyoruz bakalım :)
Hayırlı olsun canım Allah muaffak etsinYarın sabah 9’a gönül hanımla randevum var kızlar. Hadi bismillah diyip başlıyoruz bakalım :)
. Güzel olur herşey inşaAllah. Hayırlısıyla olumlu sonuçlar almak nasip olsun tamamına etsin inşaAllahEvet canım ciziği bir sor bana da ilk defa cizik attılar inşAllah bu vesile olurda hamile kalırız
Canlarım :) ben sizinde pozitif sonuç alacağına çok inanıyorum. Inşallah rabbim bu güzel duyguyu tattirir size de . Sağlık ocağına crinone jel yazdırmaya gittim gebe misin dedi bi durdum hayır demeye o kadar alışmışım ki evet dedim bugün öğrendim bi ilgilendiler bi sürü soru falan o zaman farkına vardım hamileyim ben :) bundan sonra da dualarım sizinle transferden sonra kendimi çok sıcak tuttum özellikle ayaktan çorap patik eksik etmedim soğuk içip yemedim transfer öncesi karnıma masaj yapıp ısıttım.her akşam hacet namazı kıldım dua ettim . Allahim uzaktan geliyorum negatif olursa benim için çok zor olacak ne olur kolaylastir diye kabul etti çok şükür . Bi de transferden sonra komik şeyler izledim.çok şu içtim pregnancy meditation music yazdım you ti be dan dinledim kulaklıkla . Kabız olmadım çok yatmadım . Bunları hep makalelerden okudum belki yardımcı olur size de . Donmus transferdi benimki ilk adetten sonra soğan kuru yaptım kisti kucultmedi ama ise yaşamıştır belki belki yararlı olur size :)
Canım bu arada transferden iki ay önce b12 ve b3 ağırlıklı hap kullandım omega 3 hapı da kullandım doktor özellikle b vitamininin tutunmada etkili olduğunu söyledi . Benim b vitamini yerlerdeydi sende dusukse kullan derim Balık yağı hapı da oyle
Nurr cnm nasilsin. Güzel olur herşey inşaAllah. Hayırlısıyla olumlu sonuçlar almak nasip olsun tamamına etsin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?