Hadi hayirlisi insallah isin gucun rast gitsin arkadasim.bende merkezin laboratuari iyi diye esimle bana genetik test yaptirmaya diye gitmistim.sonra gelmisken bilgi alayim dedim 've tedavide buldum kendimi.memoriali seviyorum Ben .sende rahat ol.sorucagin herseyi sor cekinme.Kızlar iki saat önce echomarda rahim filmimi çektirdim ağrısız acısız ve anestezisiz..eski vajinismus hastası olarak kesinlikle çok rahattı.benim rahim kalp şeklindeydi o çıktı sadece hafif olarak onun dışında bir şey çıkmadı çok şükür..neyse şehir dışından geldiğim için de gelmişken öngörüşmë öncesi bi hastaneyi ortamı görüp fikir sahibi olmak istedim..dosya açtılar ve randevusuz geldiğim için doktorlardan uygun olan olduğunda bi muayene olcam :) şu an bekliyorum spontane gelişti her şey çok heyecanlıyım
Slm kızlar bişe sorucam yaptıranlara bu histereskopi ve rahim injury nasıl yapılıyoo acaba ikisi aynı anda anestezi veriyorlarmı acaba yaptıran yada bilgisi olan var mı acaba
Anestezi verdiler mi peki acı ağrı kanama falan oluyor muevet canım aynı anda oluyor. bana da yapmışlar. lap ve his. olmuştum. önceden konuşmadığımız halde çizik atmışlar. ama ben işe yarayacağını sanmıyorum bende çünkü 2 ayı geçti.
normalde transferden 15 gün önce yapılması gerekiyormuş
İyiyim Balım şükür sen nasılsın ne yaptınNurr cnm nasilsin
Aynen canım muayenemi oldum 27 ekimde olacak olan öngörüşmemi yaptım ve içim rahatladı.. :)Hadi hayirlisi insallah isin gucun rast gitsin arkadasim.bende merkezin laboratuari iyi diye esimle bana genetik test yaptirmaya diye gitmistim.sonra gelmisken bilgi alayim dedim 've tedavide buldum kendimi.memoriali seviyorum Ben .sende rahat ol.sorucagin herseyi sor cekinme.
Valla super .baslamak bitirmenin yarisidir.Aynen canım muayenemi oldum 27 ekimde olacak olan öngörüşmemi yaptım ve içim rahatladı.. :)
Ben sadece histereskopi oldum.anestezili tabiki.diger islemi bilmiyorum.acida agrida yasamadim.cok cok hafif adet agrisi gibi bir agri 've azcik lekelenme oldu hepsi o.Slm kızlar bişe sorucam yaptıranlara bu histereskopi ve rahim injury nasıl yapılıyoo acaba ikisi aynı anda anestezi veriyorlarmı acaba yaptıran yada bilgisi olan var mı acaba
Teşekkürler histereskopi ile birlikte rahim injury olacak sanırım nasip Allah hayırlısını versin inşallahBen sadece histereskopi oldum.anestezili tabiki.diger islemi bilmiyorum.acida agrida yasamadim.cok cok hafif adet agrisi gibi bir agri 've azcik lekelenme oldu hepsi o.
Normal. Bi sorun yoksa gerek görmüyorlar. 3. transferim olacak sadece ilkinde ilk gittiğimde doktor kist gördüğü için kan testi istedi ve transfer iptal oldu. Daha sonra gidişimde ve 2.3. Transferlerde gerek görmediler.Kızlar dün dondurulmuşlar için adetin 2.günü gittim ama kan değerlerine bakmadılar normal mi ?
Şimdiden ararsanız Semra hanıma öngörüşme randevusu ayarlayabilirsiniz. Yanında bir ekip doktoru ile beraber randevu veriyorlar. Diğer doktorlar da genel olarak iyi. İyi kalitede embriyolarınız olursa tek transfer ediyorlar.Merhabalar bende tüp bebek için kasımda tedaviyebaşlıcam semra hanımla pek görüşmek mümkün olmuyomuş sizce memorialda başka hangi uzmana gidebilirim ayrıca 29 yaşındayım ilk denemem olucak çift transfer yapıyolar mı
Öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah istersen semra hanımla tedaviye başlarken görüşebilirsin özel olarak söylemen lazım ama.gönül hanım iyidir emre beyde sevinç hanımda.diğerlerini bilmiyorum malesef.yasın çok genç ve ilk denemense 1 tane koyarlar semra hanım ikiye pek sıcak bakmıyorMerhabalar bende tüp bebek için kasımda tedaviyebaşlıcam semra hanımla pek görüşmek mümkün olmuyomuş sizce memorialda başka hangi uzmana gidebilirim ayrıca 29 yaşındayım ilk denemem olucak çift transfer yapıyolar mı
Kessinlikle yücel beyMerhabalar bende tüp bebek için kasımda tedaviyebaşlıcam semra hanımla pek görüşmek mümkün olmuyomuş sizce memorialda başka hangi uzmana gidebilirim ayrıca 29 yaşındayım ilk denemem olucak çift transfer yapıyolar mı
Teşekkür ederimNormal. Bi sorun yoksa gerek görmüyorlar. 3. transferim olacak sadece ilkinde ilk gittiğimde doktor kist gördüğü için kan testi istedi ve transfer iptal oldu. Daha sonra gidişimde ve 2.3. Transferlerde gerek görmediler.
Dışarda olanlardan işi garantiye almak için istiyor olabilirler. Sizin içiniz rahat olsun.
Anestezi verdiler mi peki acı ağrı kanama falan oluyor mu
Cnm eşim dün ısrarla 2 embriyo istedi yücel bey hiç taviz vermedi ikiz gebelik risk demek emin olun 2 tane koysak 20.haftaya gelmeden kaybetme riskiniz %50 dediTeşekkür ederim peki çift transfer yaptıranınız var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?