Allah nasip edecekse tek embriyo ile de nasip ediypr nasip etmicekse 5 tane de koysalar boş o yüzden Allahtan isteyelim tek çift takılmayalımBahçeçi de acıbadem maslak ta kesinlikle kabul etmiyo çift transferi maddi açıdan çok iyi durumda değiliz ilk denemede tutmazsa biliyorum ki son denemem olucak oyüzden şansım yüksek olsun diye iki istiyorum ama kimse kabul etmiyor
Benim günleri çok şaştıKızlar bir de adetinizin miktarında değişiklik oldu mu benim toplama sonrası 2 adetim bu ama 3.günüm bugün kanama azaldı sizde oldu mu
Estrofem kullanıyor ya o etkiliyorKızlar bir de adetinizin miktarında değişiklik oldu mu benim toplama sonrası 2 adetim bu ama 3.günüm bugün kanama azaldı sizde oldu mu
Şansı artırıyor diye düşünme. Gebelik şansını biraz artırıyor gibi görünse de gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam etme sağlıklı doğum oranı da göz önünde bulundurulunca çok fazla olumlu bir katkısı olmadığı anlaşılıyor istatistiksel olarak. Bu konuda Semra Hanım ın bir videosu vardı bir kaç defa paylaşmıştım bulayım da tekrar paylaşayım çok faydalı bilgiler var. Sen yolun başındasın. Madem fazla deneme şansın yok iyi bir yerde başlamanı tavsiye ederim. Semra Hanım a ve ekibine güvenebilirsin.Bahçeçi de acıbadem maslak ta kesinlikle kabul etmiyo çift transferi maddi açıdan çok iyi durumda değiliz ilk denemede tutmazsa biliyorum ki son denemem olucak oyüzden şansım yüksek olsun diye iki istiyorum ama kimse kabul etmiyor
Cnm bana estrofem vermediler onun yerine bant verdiler o da yapar mıEstrofem kullanıyor ya o etkiliyor
Benim ilk opu sonrası adet bitimi yapılmıştı yani 10 gün sonrasında. Anestezi veriyorlar arkadaşlar da yazmış. Benim hafif bası vardı o düzeltildi çizik de atıldı. Bir kaç gün hafif lekelenmelerim olmuştu. Günde 5 defaya kadar parol içebilirsin dediler ama ben hiç ihtiyaç duymadım bile. Transferin o ay yapılabilecegini düşünmüştüm ama olmuyormuş bi sonraki adetle transfer hazırlığına geçilecekti o ay da kist olduğu için olmadı. Yani 2 ay sonraya kalmış oldu.Slm kızlar bişe sorucam yaptıranlara bu histereskopi ve rahim injury nasıl yapılıyoo acaba ikisi aynı anda anestezi veriyorlarmı acaba yaptıran yada bilgisi olan var mı acaba
O bant da östrojen içerikli birbirinin yerine kullanılıyor yani aynı etkiyi yapması normal.Cnm bana estrofem vermediler onun yerine bant verdiler o da yapar mı
Teşekkür ederim cnm Allahım kimseyi bu yolda yarım bırakmasın herkese hayırla pozitifi alıp sağlıkla kavuşmayı nasip etsinO bant da östrojen içerikli birbirinin yerine kullanılıyor yani aynı etkiyi yapması normal.
Çok şükür cnm bende iyiyim bugun adet oldum nasipse donmuslarla baslicamİyiyim Balım şükür sen nasılsın ne yaptın
Gerçekten ikiz merakım falan yok dediğim gibi zaten maddi açıdan zor durumdayız ama iki arkadaşımında çift transfer oldu ve birisini kaybettiler tabiki onlarım yaşı benden büyük ve çok uğraş verdilerŞansı artırıyor diye düşünme. Gebelik şansını biraz artırıyor gibi görünse de gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam etme sağlıklı doğum oranı da göz önünde bulundurulunca çok fazla olumlu bir katkısı olmadığı anlaşılıyor istatistiksel olarak. Bu konuda Semra Hanım ın bir videosu vardı bir kaç defa paylaşmıştım bulayım da tekrar paylaşayım çok faydalı bilgiler var. Sen yolun başındasın. Madem fazla deneme şansın yok iyi bir yerde başlamanı tavsiye ederim. Semra Hanım a ve ekibine güvenebilirsin.
Gerçekten ikiz merakım falan yok dediğim gibi zaten maddi açıdan zor durumdayız ama iki arkadaşımında çift transfer oldu ve birisini kaybettiler tabiki onlarım yaşı benden büyük ve çok uğraş verdiler
Hayırlı haberler ver inşaAllah Balım bebekli ve hayırlı inşaAllahÇok şükür cnm bende iyiyim bugun adet oldum nasipse donmuslarla baslicam
Çok yazmıyorum bu ara, ara ara girip okuyorum sadece. Canın sıkılmasın ya hem de baştan. Zaten öyle ya da böyle hepimiz sorunları sıkıntıları olan insanlarız ve bunları düzeltmek için tedavideyiz. Bize böylesi yazılmış, zor oluyor belki insan ara ara yıkılıyor ama toparlanmak hızlı olmalı ki yolumuz taşlı topraklı gücümüz yerinde olsun başlarken :)Az önce çıktım muayeneden. Gönül hanımlaydı. Kafam karıştı biraz aslında. Hidrosalpenks göremedim ben dedi. Semra hoca var demişti. Ağustosta 6.5 cm olan kistim şimdi 3.5 cm dedi. Yani çikolata kisti değil olsa küçülmezdi dedi. Ama zaten ona semra hocada basit kist dedi. Çikolata kistim sadece mr’da görünmüştü 1 cm. Ama tanım şiddetli endometriozisiçeride çok yapışıklıklar var buna bağlı bağırsaklaklarda da yapışıklık varmış ve bu görüntü hidrosalpenks gibi düşünülmüş olabilir tekrar semra hocayla görüşücez dedi. Hsg isteyebiliriz yüzde yüz tanı için dedi. Hidrosalpenks olmama ihtimaline sevindin ama rezervimin azalmış olmasına çok üzüldüm gerçi bunu biliyodum esasında ama gönül hoca rahat ol yaşın büyük avantaj kalitlei embriyolar elde edicez inşallah dedi. Sol tarafta hiç görünmüyo ama belki iğnelerle açığa çıkar dedi. Biraz darlandım ama toparlıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?