Az önce çıktım muayeneden. Gönül hanımlaydı. Kafam karıştı biraz aslında. Hidrosalpenks göremedim ben dedi. Semra hoca var demişti. Ağustosta 6.5 cm olan kistim şimdi 3.5 cm dedi. Yani çikolata kisti değil olsa küçülmezdi dedi. Ama zaten ona semra hocada basit kist dedi. Çikolata kistim sadece mr’da görünmüştü 1 cm. Ama tanım şiddetli endometriozisiçeride çok yapışıklıklar var buna bağlı bağırsaklaklarda da yapışıklık varmış ve bu görüntü hidrosalpenks gibi düşünülmüş olabilir tekrar semra hocayla görüşücez dedi. Hsg isteyebiliriz yüzde yüz tanı için dedi. Hidrosalpenks olmama ihtimaline sevindin ama rezervimin azalmış olmasına çok üzüldüm gerçi bunu biliyodum esasında ama gönül hoca rahat ol yaşın büyük avantaj kalitlei embriyolar elde edicez inşallah dedi. Sol tarafta hiç görünmüyo ama belki iğnelerle açığa çıkar dedi. Biraz darlandım ama toparlıcam inşallah.
Önemli olan büyüyenlerin sağlıklı büyümesi ve iğne kullanma aşamasında stres sıkıntı yapmamak :) ben de dün kontrole gittim 8.günüm ve iki adet büyük var gerisi geriden geliyor ve muhtemel büyümücekler olması gerektiği gibi. Bi önceki tedavide 3 embriyo pgt ye gönderdik 0 çıktı sağlıklı. Belki bu sefer o 2 tane güzel güzel büyüyenler sağlıklıdır diye ümit ediyorum. Rabbim büyük ne olacağı belli olmaz. Ve küçük de olsalar toplamda 8 kadar yumurtam çıkıyor demek ki her ay belki bir gün hepsi büyür diye umutlanıyorum. Başka çaremiz yok umut etmekten başka. Sen de canını sıkma her şey olacağına varacak. Sona 3 kalacaksa 13 tane de olsa 3 kalacak. Sen onlara odaklan güzel olur inşallah sonu8 yumurtanın üçü iyi gelişmiş dedi bugün umut bey moraller sıfır birinci aşamada umudum kırıldı ikinci aşama yani döllenme aşamadında bakim beni ne bekliyor bugün çok kötü oldum kızlar sanki ben bir şeye yaklaştım onu alıp uzağa koydular hissi
Ben ayın 5 inde başladım ilk gelişen yumurtaların gelişimi durmul gibi sonradan gelişenler onları geçmiş dedi pazartesi opu olacaktı bugün msj gelecek dedi ignelere devam edebilirsin duruma göre aslında stesim yok genel anlamda iyiydim bugüne kadar bugün kötü oldum biraz artık napalım bir tane olsun benim olsun diyip teselli ettim kendimiÖnemli olan büyüyenlerin sağlıklı büyümesi ve iğne kullanma aşamasında stres sıkıntı yapmamak :) ben de dün kontrole gittim 8.günüm ve iki adet büyük var gerisi geriden geliyor ve muhtemel büyümücekler olması gerektiği gibi. Bi önceki tedavide 3 embriyo pgt ye gönderdik 0 çıktı sağlıklı. Belki bu sefer o 2 tane güzel güzel büyüyenler sağlıklıdır diye ümit ediyorum. Rabbim büyük ne olacağı belli olmaz. Ve küçük de olsalar toplamda 8 kadar yumurtam çıkıyor demek ki her ay belki bir gün hepsi büyür diye umutlanıyorum. Başka çaremiz yok umut etmekten başka. Sen de canını sıkma her şey olacağına varacak. Sona 3 kalacaksa 13 tane de olsa 3 kalacak. Sen onlara odaklan güzel olur inşallah sonu
Aynen öyle, inşallah az da olsa hepsi sağlıklı olur ve devam eder yoluna. Ben de 7sinde başladım, durum çok parlak değil benim için ama inşallah Allah sonunu güzel nasip eder. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben ayın 5 inde başladım ilk gelişen yumurtaların gelişimi durmul gibi sonradan gelişenler onları geçmiş dedi pazartesi opu olacaktı bugün msj gelecek dedi ignelere devam edebilirsin duruma göre aslında stesim yok genel anlamda iyiydim bugüne kadar bugün kötü oldum biraz artık napalım bir tane olsun benim olsun diyip teselli ettim kendimi
aynen hakkımızda hayırlısı diyelim süreç zor bi süreç bakalım ne kalacak elde yarın tekrar gidebilirim senin yaşın ve amh ın kaçtı tatlımAynen öyle, inşallah az da olsa hepsi sağlıklı olur ve devam eder yoluna. Ben de 7sinde başladım, durum çok parlak değil benim için ama inşallah Allah sonunu güzel nasip eder. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Batmalarin olmasi normal benim ilk gunden beri var halen dahada devam ediyor.yatma konusunda bisey soylenmiyor bende sirt ustu uzun sure yatamam hatta transferden sonra bile arabada 2bucuk saat bir saga bir sola donerek yol geldim.3.gun dus aldim,dus alirkende karnimi fazla ovmadim iyice ilik suyla yikandim sonucumuz pozititif umarim sende guzel haberler verirsin.kızlar bana duş alma ilgili bir şey söylenmedi. bugün 2. günüm. acaba duş alabilir miyim?
bir de dün bi yarım saat yürüdüm. yürüyünce sol kasığımda batma oldu. akşam da bir kaç kez hafif batma oldu. bu ne anlama geliyor bilen var mı?
bir de hiç yatmama dikkat etmiyorum. yani sırt üstü falan hiç yatmadım, yatamam zaten. sağa sola yüzüstü dönüp dönüp yatıyorum. bununla ilgili bir ikaz yapılmadı diye rahatım ama bi yandan da içime de kurt düşmüyor değil.
Hsg semra hoca istemedi apse dahada büyür diye. Gönül hanımda bu konuyu tekrar konuşucaz ama zaten şuanda embriyo önemli o sonraki aşama dedi. Doğru diyorsun her şey mükemmel olsaydı orada işimiz olmazdı. Bugün iğnelere başlıcam henüz mesaj gelmedi. Bekliyorum stresi en aza indirmek istiyorum. Olacak inşallah. Bu arada bana kaç yumurtam olduğu bugün söylenmedi iğnelerden sonra mı sayılıyor acaba.Çok yazmıyorum bu ara, ara ara girip okuyorum sadece. Canın sıkılmasın ya hem de baştan. Zaten öyle ya da böyle hepimiz sorunları sıkıntıları olan insanlarız ve bunları düzeltmek için tedavideyiz. Bize böylesi yazılmış, zor oluyor belki insan ara ara yıkılıyor ama toparlanmak hızlı olmalı ki yolumuz taşlı topraklı gücümüz yerinde olsun başlarken :)
Rahim filmi hiç çektirmemiş miydin? O sıvı farklı dönemlerde gözüküp kayboluyor belki ondandır gönül hanımın görememesi. Semra Hanım ile görüşüp sana da bilgi verirler sıkma canını hiç olur mu?
İnşallah tarlım inşallah. Keşke diyorum semra hoca yanılmış olsa bir kerecik hidro olmasa :) bakalım neler olacak sabırla bekliyorum. Umarım kliteli güzel embriyolarım olur en önemlisi şuanda ocanımmm yapışıklık varsa zaten yüzde yüze yakın hidro da vardır. bağırsaklara kadar yapışıklık olmuşsa tüplerin de yapışması ihtimali çok yüksek. ne yazık ki aynı durumdayız.
ama moralini sakın bozma.
nasıl olsa embriyoların operasyonlardan önce oluşturulup dondurulacak aynı benim gibi. sabırlı ol, sakin ol ve sadece olumlu düşün. allah emeklerimizin karşılığını verecektir. inşallah benim bebeğim de bana tutunuyordur da sana da olumlu örnek ve umut olurum :)
30 yaşındayım, amh 1,54. Senin?aynen hakkımızda hayırlısı diyelim süreç zor bi süreç bakalım ne kalacak elde yarın tekrar gidebilirim senin yaşın ve amh ın kaçtı tatlım
41 yaşındayım amh 2.02 benim yaş sınırdA yaş ilerledikçe başarı şansı düşüyor30 yaşındayım, amh 1,54. Senin?
Canım 451 çıkmış çok şükür :) yeni öğrendim bendeXra221 canim ikinci testini yaptirdinmi sonucunu merak ettim
Benim de yaş 30 ama hiç ona göre tepki vermiyor vücudum. İnşallah güzel şeyler yaşarız, en kısa sürede kavuşuruz hayallerimize41 yaşındayım amh 2.02 benim yaş sınırdA yaş ilerledikçe başarı şansı düşüyor
allah allah nerde varsa rabbim versin muratlarını anne olmak kalmasın içimizdeBenim de yaş 30 ama hiç ona göre tepki vermiyor vücudum. İnşallah güzel şeyler yaşarız, en kısa sürede kavuşuruz hayallerimize
Canım 451 çıkmış çok şükür :) yeni öğrendim bende
CANIM transferden döndükten sonra çok bel ağrım oldu iki gün agriliydi ikinci gün açık pembe akıntı vardı crinone jelin üstünde .5 gün boyunca günde bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği yedim.3.4.günler bacaklarım çok ağrıdı kasiklarim da çekilme hissi oldu.herkesin aynı değil pozitif ol ayağını sıcak Tut bol su icayy maşallah maşallah canım çok güzel.
sen transferden sonra neler yaşadın anlatır mısın biraz.
2. günden itibaren batma ağrı falan oldu mu? kabak çekirdeği falan yedin mi? benim daha 2. gün ama hiç leke olmadı. senin olmuş muydu?
CANIM transferden döndükten sonra çok bel ağrım oldu iki gün agriliydi ikinci gün açık pembe akıntı vardı crinone jelin üstünde .5 gün boyunca günde bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği yedim.3.4.günler bacaklarım çok ağrıdı kasiklarim da çekilme hissi oldu.herkesin aynı değil pozitif ol ayağını sıcak Tut bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?