Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ben de yarın başlıyorum inşlh hayırlısıyla.Size birşey sorucam ultrason kontrollerine hiç Semra hoca giriyor mu? Gönül hocaya randevu verdiler,nasıl sizce?
Hayırlı olsun. Ben de yarın oradayım gönül hanım a randevum. Semra Hanım bazen denk gelenibiliyor, bazen de özellikle görmek istediği hastalar oluyor. Ama o görmese de her şeye o karar veriyo r zaten

Ben acibadem maslakda tedavu gordum iki kez ikisindede cift embryo transferi oldu ve yas 28 diki negatifi aldik kaliteleri olmalarina ragmen sasirdim acikcasi su anda kabul etmemelerini yeni olmusdur herkese cift koyuyolardi cnku maslak axibadem

Kızlar transfer sonrası istirahat edilmeli mi edilmemeli kafam çok karışık

Canım tekrar hayırlı olsun okula başladın mı rapor aldın mı hiç benim hafif kanamalar olduğu için 2 haftadır yatıyor Pazartesi başlamak istiyorum herkes yat diyor tek hekimli raporlarımı da bitirdim heyet almak zorundayım. Evde çok bunaldım

Hayırlı olsun. Ben de yarın oradayım gönül hanım a randevum. Semra Hanım bazen denk gelenibiliyor, bazen de özellikle görmek istediği hastalar oluyor. Ama o görmese de her şeye o karar veriyo r zaten
Kaçta randevun cnm,ben de zar zor alabildim bugün randevuyu.Artık sayısını bile hatırlayamıyorum tedavilerimin.bu iptal olanlar hariç sanırım 9. Tedavim olacak.artık hiçbirşeyi şansa bırakmak istemiyorum.

Sağol canım ben transferin 6.gününden itibaren çalışıyorum artı evde yatılı misafirler var çok yoruluyorum . Ama senin kanaman var iğne vurmuyor musun her hafta vursan kesilir belki .

Sağol canım ben transferin 6.gününden itibaren çalışıyorum artı evde yatılı misafirler var çok yoruluyorum . Ama senin kanaman var iğne vurmuyor musun her hafta vursan kesilir belki .
Canım kesildi gibi 2 gündür yok çok şükür benimki sebepsiz bir kanamaydı 11 gün sürdü keseyle alakalı değil dedi ama bir gün ben düştü kesin diye ağlaya ağlaya gittim acile çok yoğundu Ama çok şükür benimle meleğim

Çok şükür canım doğana kadar sıkı sıkı tutunsun sana inşallah :)

Selamlar herkese, daha önce de yazmıştım ama yinelemiş olayım. Elimdeki ilaçları tahmini opu tarihine göre hesapladım, az bir doz için ilave gonalf almam gerekecek gibi. Tedavisi bitmiş ve elinde yarım kalmış gonalf i olan varsa benimle iletişime geçebilir mi rica etsem?

kaç doz gerekli benim yarın kontrolüm var son olacak galiba elimde golalf var ama dozların birleşmesi gerek

Cnm ben pazartesi hastaneye birakmaya calisirim ordan alabilirmisin

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben iğnemi saat 6da yaptım 300 doz. Şuan aşırı baş dönmesi mide bulantısı ve nefes alırken sıkışma durumy var. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor?
Bugün aynı zamanda zicrotek 500 mg içtim

İlk vuruşun mu banada ilk vueduğumda böyle şeyler olmuştu

Hemsire numarasini ara canim muhakkak.

Gonal f 300 doz mu hangi ilacı vuruldun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…