- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Hayırlı olsun. Ben de yarın oradayım gönül hanım a randevum. Semra Hanım bazen denk gelenibiliyor, bazen de özellikle görmek istediği hastalar oluyor. Ama o görmese de her şeye o karar veriyo r zatenKızlar ben de yarın başlıyorum inşlh hayırlısıyla.Size birşey sorucam ultrason kontrollerine hiç Semra hoca giriyor mu? Gönül hocaya randevu verdiler,nasıl sizce?
Ben acibadem maslakda tedavu gordum iki kez ikisindede cift embryo transferi oldu ve yas 28 diki negatifi aldik kaliteleri olmalarina ragmen sasirdim acikcasi su anda kabul etmemelerini yeni olmusdur herkese cift koyuyolardi cnku maslak axibademBahçeçi de acıbadem maslak ta kesinlikle kabul etmiyo çift transferi maddi açıdan çok iyi durumda değiliz ilk denemede tutmazsa biliyorum ki son denemem olucak oyüzden şansım yüksek olsun diye iki istiyorum ama kimse kabul etmiyor
Canım tekrar hayırlı olsun okula başladın mı rapor aldın mı hiç benim hafif kanamalar olduğu için 2 haftadır yatıyor Pazartesi başlamak istiyorum herkes yat diyor tek hekimli raporlarımı da bitirdim heyet almak zorundayım. Evde çok bunaldımCANIM transferden döndükten sonra çok bel ağrım oldu iki gün agriliydi ikinci gün açık pembe akıntı vardı crinone jelin üstünde .5 gün boyunca günde bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği yedim.3.4.günler bacaklarım çok ağrıdı kasiklarim da çekilme hissi oldu.herkesin aynı değil pozitif ol ayağını sıcak Tut bol su ic
Kaçta randevun cnm,ben de zar zor alabildim bugün randevuyu.Artık sayısını bile hatırlayamıyorum tedavilerimin.bu iptal olanlar hariç sanırım 9. Tedavim olacak.artık hiçbirşeyi şansa bırakmak istemiyorum.Hayırlı olsun. Ben de yarın oradayım gönül hanım a randevum. Semra Hanım bazen denk gelenibiliyor, bazen de özellikle görmek istediği hastalar oluyor. Ama o görmese de her şeye o karar veriyo r zaten
Sağol canım ben transferin 6.gününden itibaren çalışıyorum artı evde yatılı misafirler var çok yoruluyorum . Ama senin kanaman var iğne vurmuyor musun her hafta vursan kesilir belki .Canım tekrar hayırlı olsun okula başladın mı rapor aldın mı hiç benim hafif kanamalar olduğu için 2 haftadır yatıyor Pazartesi başlamak istiyorum herkes yat diyor tek hekimli raporlarımı da bitirdim heyet almak zorundayım. Evde çok bunaldım
Canım kesildi gibi 2 gündür yok çok şükür benimki sebepsiz bir kanamaydı 11 gün sürdü keseyle alakalı değil dedi ama bir gün ben düştü kesin diye ağlaya ağlaya gittim acile çok yoğundu Ama çok şükür benimle meleğimSağol canım ben transferin 6.gününden itibaren çalışıyorum artı evde yatılı misafirler var çok yoruluyorum . Ama senin kanaman var iğne vurmuyor musun her hafta vursan kesilir belki .
Çok şükür canım doğana kadar sıkı sıkı tutunsun sana inşallah :)Canım kesildi gibi 2 gündür yok çok şükür benimki sebepsiz bir kanamaydı 11 gün sürdü keseyle alakalı değil dedi ama bir gün ben düştü kesin diye ağlaya ağlaya gittim acile çok yoğundu Ama çok şükür benimle meleğim
Bence istirahat edilmeli bol bol canım..Kızlar transfer sonrası istirahat edilmeli mi edilmemeli kafam çok karışık
Bende öyle yapmak istiyorum ama diyolar ya bazıları yatmak iyi değil diye kafam karışıkBence istirahat edilmeli bol bol canım..
kaç doz gerekli benim yarın kontrolüm var son olacak galiba elimde golalf var ama dozların birleşmesi gerekSelamlar herkese, daha önce de yazmıştım ama yinelemiş olayım. Elimdeki ilaçları tahmini opu tarihine göre hesapladım, az bir doz için ilave gonalf almam gerekecek gibi. Tedavisi bitmiş ve elinde yarım kalmış gonalf i olan varsa benimle iletişime geçebilir mi rica etsem?
Cnm ben pazartesi hastaneye birakmaya calisirim ordan alabilirmisinSelamlar herkese, daha önce de yazmıştım ama yinelemiş olayım. Elimdeki ilaçları tahmini opu tarihine göre hesapladım, az bir doz için ilave gonalf almam gerekecek gibi. Tedavisi bitmiş ve elinde yarım kalmış gonalf i olan varsa benimle iletişime geçebilir mi rica etsem?
200 falan gibi gerekecek sanırım, yarın benim de kontrolüm var. Haberleşelim mi eğer senin bitersekaç doz gerekli benim yarın kontrolüm var son olacak galiba elimde golalf var ama dozların birleşmesi gerek
7 kutu var 6 tanesinde 25 doz var birindede 52 doz var sen nerde oturuyorsun haberleşelim bana tamam derse veririm200 falan gibi gerekecek sanırım, yarın benim de kontrolüm var. Haberleşelim mi eğer senin biterse
Özelden yazıyorum sana.7 kutu var 6 tanesinde 25 doz var birindede 52 doz var sen nerde oturuyorsun
İlk vuruşun mu banada ilk vueduğumda böyle şeyler olmuştuKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben iğnemi saat 6da yaptım 300 doz. Şuan aşırı baş dönmesi mide bulantısı ve nefes alırken sıkışma durumy var. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor?
Bugün aynı zamanda zicrotek 500 mg içtim
Hemsire numarasini ara canim muhakkak.Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben iğnemi saat 6da yaptım 300 doz. Şuan aşırı baş dönmesi mide bulantısı ve nefes alırken sıkışma durumy var. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor?
Gonal f 300 doz mu hangi ilacı vuruldun canımmKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Ben iğnemi saat 6da yaptım 300 doz. Şuan aşırı baş dönmesi mide bulantısı ve nefes alırken sıkışma durumy var. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?