- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Gonal f 300 doz canım. Ama bide zicrotek antibiyotik içtim 500 mg. Sanırım o yaptı affedersin bağırsaklarımı bozdu şimdi biraz daha iyiyim sanki ara ara gelip gidiyor.Gonal f 300 doz mu hangi ilacı vuruldun canımm
Saat 8e kdar arayabilirsiniz diye aramadım rahtsız etmemek içinHemsire numarasini ara canim muhakkak.
Saat sekiz sinirlamasi oldugunu bilmiyordum.kotu olursan ara bence .simdi bol bol su ic canim.gecmis olsun.dikkat et.Saat 8e kdar arayabilirsiniz diye aramadım rahtsız etmemek içinaz önce bağırsaklarımı bozdu afedersin . Şimdi daha iyiyim geçti gibi . Sanırım antibiyotikten oldu 1000mg zicrotek içmişim 500 sanıyodum ama 1000 miş hayatında parolu bile sayıyla içen biri için fazla ağır geldi sanırım
Bugün ilk günümdü evet. Ama sanırım bana antibiyotik yaptı şimdi geçti çok şükür inşallah daha olmaz.İlk vuruşun mu banada ilk vueduğumda böyle şeyler olmuştu
Ben niye böyle evhamlı bir insanım anlamıyorum ve çok kızıyorum kendimeSaat sekiz sinirlamasi oldugunu bilmiyordum.kotu olursan ara bence .simdi bol bol su ic canim.gecmis olsun.dikkat et.
Genede bu yasadigin durumu hastaneye bildirmen lazim diye dusunuyorum.bugun olmasada yarin soyle.nolur nolmaz.gerci dozu fazla aldim dedin ama genede icin rahat etsin.bir evhamlida benim zaten:)Ben niye böyle evhamlı bir insanım anlamıyorum ve çok kızıyorum kendimeÇok teşekkür ederim canım inşallah daha olmaz . İyi ki bu forum bu sayfa var.
Tamam canım söylicem mutlaka. Bu evhamlarla bugünler nasıl geçicek bilmiyorum :)Genede bu yasadigin durumu hastaneye bildirmen lazim diye dusunuyorum.bugun olmasada yarin soyle.nolur nolmaz.gerci dozu fazla aldim dedin ama genede icin rahat etsin.bir evhamlida benim zaten:)
Gonal f yapmamıştır canım zicrotek yapmıştır büyük ihtimal. Senin amh çok düşük değildi diye hatırlıyorum belki yanlış hatırlıyorumdur 300 doz fazla baya o da etkilemiş olabilirGonal f 300 doz canım. Ama bide zicrotek antibiyotik içtim 500 mg. Sanırım o yaptı affedersin bağırsaklarımı bozdu şimdi biraz daha iyiyim sanki ara ara gelip gidiyor.
Amh 1.40 canım. Ama sol tarafta yumurtalık görünmüyor yapışıklıktan sanırım sadece sağ kullanıma açık :))) gerçi iğneden sonra belki gelişebilirmiş yumurtalar. Ama ben mutlaka semra hocayla görüşmeliyim kafam acayip karıştı bugünki muayenden sonra. Gönül hocada dedi ki önceki muayeninizle bugünki arasında çok fark var. Öncekine semra hoca ve fırat hoca girmişti. Birde antral ne demek bilgin var mı?Gonal f yapmamıştır canım zicrotek yapmıştır büyük ihtimal. Senin amh çok düşük değildi diye hatırlıyorum belki yanlış hatırlıyorumdur 300 doz fazla baya o da etkilemiş olabilir
Fırat bey tam bi fiyasko :/Amh 1.40 canım. Ama sol tarafta yumurtalık görünmüyor yapışıklıktan sanırım sadece sağ kullanıma açık :))) gerçi iğneden sonra belki gelişebilirmiş yumurtalar. Ama ben mutlaka semra hocayla görüşmeliyim kafam acayip karıştı bugünki muayenden sonra. Gönül hocada dedi ki önceki muayeninizle bugünki arasında çok fark var. Öncekine semra hoca ve fırat hoca girmişti. Birde antral ne demek bilgin var mı?
Antral büyüme potansiyeli olan foliküller, ilk kontrolde onlaeı sayıyorlarAmh 1.40 canım. Ama sol tarafta yumurtalık görünmüyor yapışıklıktan sanırım sadece sağ kullanıma açık :))) gerçi iğneden sonra belki gelişebilirmiş yumurtalar. Ama ben mutlaka semra hocayla görüşmeliyim kafam acayip karıştı bugünki muayenden sonra. Gönül hocada dedi ki önceki muayeninizle bugünki arasında çok fark var. Öncekine semra hoca ve fırat hoca girmişti. Birde antral ne demek bilgin var mı?
İlk gün diye belki stres de yapmış olabilirsin. Bol derin nefes al kendini kötü hissetmeye başladığın anda, i yi gelir inşallah.Tamam canım söylicem mutlaka. Bu evhamlarla bugünler nasıl geçicek bilmiyorum :)
Canım amh gayet iyi bence ama drların vardır bir bildiği antral arkada görülen daha uyarılmamış küçük küçük yumurtalar diye biliyorumAmh 1.40 canım. Ama sol tarafta yumurtalık görünmüyor yapışıklıktan sanırım sadece sağ kullanıma açık :))) gerçi iğneden sonra belki gelişebilirmiş yumurtalar. Ama ben mutlaka semra hocayla görüşmeliyim kafam acayip karıştı bugünki muayenden sonra. Gönül hocada dedi ki önceki muayeninizle bugünki arasında çok fark var. Öncekine semra hoca ve fırat hoca girmişti. Birde antral ne demek bilgin var mı?
Ctesi başladım salıya verdiler,Kızlar iğnelere ilk başladığımızda ilk randevuyu kaç gün sonra verdiler size
pko lar genelde ilk seferde başarı sağlıyorPko olupta başarı sağlayan var mı
İnşAllah arkadaşım kızımın acısını alıcak mutluluk yaşatıcak evladım olur benimde isteyen herkesindepko lar genelde ilk seferde başarı sağlıyor
ben hep pko ların ilk seferde tüp bebeğinin tuttuğunu duydum rabbim en sağlıklısını uzun ömürlü hayırlısını nasip etsin cümlemizeİnşAllah arkadaşım kızımın acısını alıcak mutluluk yaşatıcak evladım olur benimde isteyen herkesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?