Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki amh sıkıntısı olanların şansı nasıl ?
tek sıkıntı amh ise eğerki toplanan yumurtalar kaliteli çkıyorsa herkes kadar şansınız var..

benim amh düşük toplanan yumurtalarım dölleniyor çok şükür ama ilk transfer tutmadı
bende rahim ve yumurtalıkta çiklata kisti var çünkü birde genetik problem o nedenle embriyo biriktirip genetik taramaya göndermeye çalışıoz

ama tabi diğerleri gibi şanslı olamıyorum milletin tek toplama da elde ettiği yumurta sayısını ben 5 toplamada elde edemedim
ama yinede az olsun sağlıklı olsun dyorum

acele etmekte fayda var

Rahimde filan bi sıkıntı yokmuş canım hatta Semra hoca eşinde de bi sıkıntı çıkmazsa normal yolla ya da aşılamayla olabilir o kadar kötü değil durumun dedi ama eşimde sayı ve hareket düşük.

Cnm üzülme sorun ne olursa olsun tüp bebek ile aşilacak inş. Moralini yüksek tut.

Evet canım ikisini birden alıyorsun sende esinde

Kızlar pozitiften sonra ne zaman ilişkiye girilebiliyor acaba dün sormayı unuttum memorial ne diyor bu konuda ?

Bence deneme ne zorluklarla sahip oldun cnm yavruyu tehlikeye atma

Memorialde verilen kağıtta ilişki yasak değil yazıyor ama bana kendi doktorum yasak dedi lekelenmelerim oluyor diye sanırım ben hiç cesaret edemem ya
Bende şimdiye kadar denemedim bu videoda doktor kalp atisina kadar denemeyin dedi en azından ozamana kadar olmaz zaten ama belirli bir süresi var mi ? Lekelenme olunca riskli canım haklısın

Kızlar pozitiften sonra ne zaman ilişkiye girilebiliyor acaba dün sormayı unuttum memorial ne diyor bu konuda ?
Cnm lekelenme olmadığı süre zarfında ilişkiye girmende bir sıkıntı yok. Birde hamilegin son aylarında ilişkiye girmeyin diyor doktorlar erken doğum olabilirmiş.

Bende şimdiye kadar denemedim bu videoda doktor kalp atisina kadar denemeyin dedi en azından ozamana kadar olmaz zaten ama belirli bir süresi var mi ? Lekelenme olunca riskli canım haklısın
Ben normal gebe kaldığım halde hiç yeltenmedim 7 ay boyunca evladımdan daha önemli değil diye hiç istemedim bile ama sen bilirsin şimdi tüp bebek sürecindeyim tutarsa inşAllah yine aynı şeyi yaparım sağ salim doğsun eşim ya da ben bi yere kaçmıyoruz :)

Cnm lekelenme olmadığı süre zarfında ilişkiye girmende bir sıkıntı yok. Birde hamilegin son aylarında ilişkiye girmeyin diyor doktorlar erken doğum olabilirmiş.
Evet son ayları biliyorum canım neyse kalp atisına kadar olmaz sonra buradaki doktora sorarım.

Kacmiyoruz tabi canım eşim istekli bi sor dedi :) yoksa olacağından değil bir yil yapma deseler razıyım ben bebem için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…