- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Amin inşAllah Rabbim evlat acısı yaşatmason kimseyeben hep pko ların ilk seferde tüp bebeğinin tuttuğunu duydum rabbim en sağlıklısını uzun ömürlü hayırlısını nasip etsin cümlemize
amin kardeşim , inşallah senin acını da deşmek istemem ,soramıyorum ..Amin inşAllah Rabbim evlat acısı yaşatmason kimseye
Amin inşAllah kardeşimamin kardeşim , inşallah senin acını da deşmek istemem ,soramıyorum ..
rabbim tekrarını yaşatmasın
tek sıkıntı amh ise eğerki toplanan yumurtalar kaliteli çkıyorsa herkes kadar şansınız var..Peki amh sıkıntısı olanların şansı nasıl ?
Rahimde filan bi sıkıntı yokmuş canım hatta Semra hoca eşinde de bi sıkıntı çıkmazsa normal yolla ya da aşılamayla olabilir o kadar kötü değil durumun dedi ama eşimde sayı ve hareket düşük.tek sıkıntı amh ise eğerki toplanan yumurtalar kaliteli çkıyorsa herkes kadar şansınız var..
benim amh düşük toplanan yumurtalarım dölleniyor çok şükür ama ilk transfer tutmadı
bende rahim ve yumurtalıkta çiklata kisti var çünkü birde genetik problem o nedenle embriyo biriktirip genetik taramaya göndermeye çalışıoz
ama tabi diğerleri gibi şanslı olamıyorum milletin tek toplama da elde ettiği yumurta sayısını ben 5 toplamada elde edemedim
ama yinede az olsun sağlıklı olsun dyorum
acele etmekte fayda var
Kızlar benden Periferik kanda kromozom analizi ve ileri DOR testleri istendi. Nedir bunlar ?
Kalitesiz yumurta kalitesiz spermKızlar döllenmeme sebepleri nelerdir biliyormuşsunuz ?
Cnm üzülme sorun ne olursa olsun tüp bebek ile aşilacak inş. Moralini yüksek tut.Az önce çıktım muayeneden. Gönül hanımlaydı. Kafam karıştı biraz aslında. Hidrosalpenks göremedim ben dedi. Semra hoca var demişti. Ağustosta 6.5 cm olan kistim şimdi 3.5 cm dedi. Yani çikolata kisti değil olsa küçülmezdi dedi. Ama zaten ona semra hocada basit kist dedi. Çikolata kistim sadece mr’da görünmüştü 1 cm. Ama tanım şiddetli endometriozisiçeride çok yapışıklıklar var buna bağlı bağırsaklaklarda da yapışıklık varmış ve bu görüntü hidrosalpenks gibi düşünülmüş olabilir tekrar semra hocayla görüşücez dedi. Hsg isteyebiliriz yüzde yüz tanı için dedi. Hidrosalpenks olmama ihtimaline sevindin ama rezervimin azalmış olmasına çok üzüldüm gerçi bunu biliyodum esasında ama gönül hoca rahat ol yaşın büyük avantaj kalitlei embriyolar elde edicez inşallah dedi. Sol tarafta hiç görünmüyo ama belki iğnelerle açığa çıkar dedi. Biraz darlandım ama toparlıcam inşallah.
Evet canım ikisini birden alıyorsun sende esindeSaat 8e kdar arayabilirsiniz diye aramadım rahtsız etmemek içinaz önce bağırsaklarımı bozdu afedersin . Şimdi daha iyiyim geçti gibi . Sanırım antibiyotikten oldu 1000mg zicrotek içmişim 500 sanıyodum ama 1000 miş hayatında parolu bile sayıyla içen biri için fazla ağır geldi sanırım
Bence deneme ne zorluklarla sahip oldun cnm yavruyu tehlikeye atmaKızlar pozitiften sonra ne zaman ilişkiye girilebiliyor acabadün sormayı unuttum memorial ne diyor bu konuda ?
Memorialde verilen kağıtta ilişki yasak değil yazıyor ama bana kendi doktorum yasak dedi lekelenmelerim oluyor diye sanırım ben hiç cesaret edemem yaKızlar pozitiften sonra ne zaman ilişkiye girilebiliyor acabadün sormayı unuttum memorial ne diyor bu konuda ?
Bence deneme ne zorluklarla sahip oldun cnm yavruyu tehlikeye atma
Bende şimdiye kadar denemedim bu videoda doktor kalp atisina kadar denemeyin dedi en azından ozamana kadar olmaz zaten ama belirli bir süresi var mi ? Lekelenme olunca riskli canım haklısınMemorialde verilen kağıtta ilişki yasak değil yazıyor ama bana kendi doktorum yasak dedi lekelenmelerim oluyor diye sanırım ben hiç cesaret edemem ya
Cnm lekelenme olmadığı süre zarfında ilişkiye girmende bir sıkıntı yok. Birde hamilegin son aylarında ilişkiye girmeyin diyor doktorlar erken doğum olabilirmiş.Kızlar pozitiften sonra ne zaman ilişkiye girilebiliyor acabadün sormayı unuttum memorial ne diyor bu konuda ?
Ben normal gebe kaldığım halde hiç yeltenmedim 7 ay boyunca evladımdan daha önemli değil diye hiç istemedim bile ama sen bilirsin şimdi tüp bebek sürecindeyim tutarsa inşAllah yine aynı şeyi yaparım sağ salim doğsun eşim ya da ben bi yere kaçmıyoruz :)Bende şimdiye kadar denemedim bu videoda doktor kalp atisina kadar denemeyin dedi en azından ozamana kadar olmaz zaten ama belirli bir süresi var mi ? Lekelenme olunca riskli canım haklısın
Evet son ayları biliyorum canım neyse kalp atisına kadar olmaz sonra buradaki doktora sorarım.Cnm lekelenme olmadığı süre zarfında ilişkiye girmende bir sıkıntı yok. Birde hamilegin son aylarında ilişkiye girmeyin diyor doktorlar erken doğum olabilirmiş.
Kacmiyoruz tabi canım eşim istekli bi sor dedi :) yoksa olacağından değil bir yil yapma deseler razıyım ben bebem için :)Ben normal gebe kaldığım halde hiç yeltenmedim 7 ay boyunca evladımdan daha önemli değil diye hiç istemedim bile ama sen bilirsin şimdi tüp bebek sürecindeyim tutarsa inşAllah yine aynı şeyi yaparım sağ salim doğsun eşim ya da ben bi yere kaçmıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?