Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar pozitiften sonra ne zaman ilişkiye girilebiliyor acaba dün sormayı unuttum memorial ne diyor bu konuda ?
Transferin ertesi gununden itibaren iliski serbest dediler ama biz kalp atisini duyuncaya kadar bekliyicez zaten bebek dusunmeye basladigimizdan beri bu isi gorev gibi gormeye baslamistik biraz bikkinlik gelmisti simdi iyi oldu azcik ozleyecegiz

Merhaba o bendim tesekkur ederim

Transferin ertesi gununden itibaren iliski serbest dediler ama biz kalp atisini duyuncaya kadar bekliyicez zaten bebek dusunmeye basladigimizdan beri bu isi gorev gibi gormeye baslamistik biraz bikkinlik gelmisti simdi iyi oldu azcik ozleyecegiz
Biz görev gibi görmedik ama ben de kalp atışını bekleyeceğim . Doktora ne zaman gidiyorsun ?

Ilac kullairsan kanama gelmez o ilaci kesmeden adet olunmuyor cunku

Biz görev gibi görmedik ama ben de kalp atışını bekleyeceğim . Doktora ne zaman gidiyorsun ?
29ekim gibi gidin ama bir iki gun onceside olabilir dediler 29u pazar gunune denk geliyor. Ben 27 ekime randevu aldim isterseniz buraya da gelebilirsiniz dediler ama once burda gidicem problem olursa yada icime sinmesse ozaman merkeze giderim.Sana ne dediler ,kan tahlinini 3kez yaptirdinmi

YOK canım daha dün yaptırdım 2.yi bi daha yapmanıza gerek yok dediler . Eşim çok merak edersen haftaya bi daha yaparız diye ama çok strese giriyor insan gerek yok bence . Banada 2 kasım gibi gidin dediler ama ben 28inde randevu almayı düşünüyorum. Çok mu erken sence ?

Bende bilemedim canim erken bile olsa keseyi gormus olursun doktor muayene edip bikac gun sonra tekrar cagirabilir yani arkadasimin oyle olmustu bizim ilk kontrol vajinal olacak sanirim karindan ultrason icin verdikleri tarih erken

Bende bilemedim canim erken bile olsa keseyi gormus olursun doktor muayene edip bikac gun sonra tekrar cagirabilir yani arkadasimin oyle olmustu bizim ilk kontrol vajinal olacak sanirim karindan ultrason icin verdikleri tarih erken
Canım kese 5.haftada kalp 6.haftada duyuluyormus genelde gördüğüm kadarıyla vajinal olmasını istemem pek :/

Kızlar özellikle poztifi gören arkadaşlar sizde de bi huzursuzluk umutsuzluk olmaz korkusu var mıydı

O bir kere girdi canım Şimdi gönül hanımlayım. Sen neden öyle düşünüyorsun ?
İlk görüşmem kendisi ile oldı 15 20 dk masada bekledim o vaziyette sonra geldi muayene ediyor yanındaki hemşireyr bi yandan gizli gizli bişeyler diyip gülmeler filan sinir bozucuydu semra hanımo görmesem o gün asla bi daha gtmezdim oraya

Hmm anladım canım ben o tarz bir sıkıntı yaşamadım bayada ilgilendi benimle ama doktorluğunu bilgisini bilemiyorum tabi ama iyi olmasa semra hoca almazdı yanına sanıyorum.
Ama sen kötü bir deneyim yaşamışsın inşallah bir daha olmaz. Şuan kim doktorun?

Şu an yücel bey doktorum o kadar memnunum ki içim de çok rahat harika bi doktor

Kızlar özellikle poztifi gören arkadaşlar sizde de bi huzursuzluk umutsuzluk olmaz korkusu var mıydı
Canım bana oldu 5.gün hüngür hüngür ağladım tutmadı dedim şimdi çok kızıyorum kendime ama acayip adet belirtisi vardı .6 gün idrar testi öylesine yaptım rahayliyim diye pozitif çıktı şok oldum çoğu kisidede bu hisler olabiliyor

Şu an yücel bey doktorum o kadar memnunum ki içim de çok rahat harika bi doktor
Çok sevindim memnun kalmana. Yücel beyi herkes çok övüyor. Acaba bende bir gün kendisine muayene olmak istesem verirler mi gönül hanım yerine. Gerçi gönül hanımda çok iyi bir soktor ama yücel beyi gerçekten merak ettim:)

Bence gitmelisin ne samimi ne ciddi mesafeyi çok iyi koruyor istediğin herşeyi sorabiliyorsun destek oluyor umut veriyor en önemlisi bilimsel verilerle konuşuyor tıpkı semra hoca gibi

Bende o kadar olumsuz umutsuzum ki daha transfer olmadan böyle yapıyorum diye çok kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…