- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
İnşAllah verirler cnm :) ben böylr çok samimi doktoru sevmiyorum çok sert kişilikli olmasını da istemem yücel bey tam ortası bence :)Aaa bak çok sevindim buna 3. Muayenemi kendisine isteyeyim bari verirlerse tabi.
Canim bir suru hormon aliyoruz malesefki .ruh halimizin boyle olmasi normal ama Sen genede mutlu olmayi sec.o hormonlarin inadina mutlu olman gereken sebepler daha cok.bak tedavi asamasina yaklasmissin.Buda demektir ki bircok yolunda asmissin.daha oncede burda yazmistik kizlarla.olmadan olmus gibi uzulmek bosuna gercekten diye.neden olmasin ayrica.Sen tedavini sahiplen .icinde bulundugun maddi manevi sartlarina sukret 've pozitif ol.Sen pozitif olki yumurtalar da pozitif olsunlar.guzel guzel buyusunler.Bende o kadar olumsuz umutsuzum ki daha transfer olmadan böyle yapıyorum diye çok kızıyorum kendime
Fırat hoca fazla samimi bencede sanırım o yüzden hoşlanmadın. Beni muayene ettikten sonra dosyaya bi şeyler yazarkende hemşireyle şakalaşıp gülmüşlerdi ama bilmem ben sevmiştim onuda :) bende sert doktorlardan çok korkarım yani böyle çat çat her şeyi söyleyenlerden kaçarım. Ama mesafe iyidir her zaman doğru diyorsun.İnşAllah verirler cnm :) ben böylr çok samimi doktoru sevmiyorum çok sert kişilikli olmasını da istemem yücel bey tam ortası bence :)
Ben transfer bekliyorum şu an cnm adetin 6.günündeyimFırat hoca fazla samimi bencede sanırım o yüzden hoşlanmadın. Beni muayene ettikten sonra dosyaya bi şeyler yazarkende hemşireyle şakalaşıp gülmüşlerdi ama bilmem ben sevmiştim onuda :) bende sert doktorlardan çok korkarım yani böyle çat çat her şeyi söyleyenlerden kaçarım. Ama mesafe iyidir her zaman doğru diyorsun.
Ama semra hocanın yeri apayrı tabi efsane bir kadın duruşu bile güven veriyor. Opudan önce bir kez mutlaka kendisine muayene olmak istiyorum bilmiyorum böyle bir şans var mı. Bu arada sen hangi aşamadasın şuan ?
Sanırım kızımın vefat yıldönümü diye bu kadar olumsuzum napsam da atsam üstümden bilmiyorumCanim bir suru hormon aliyoruz malesefki .ruh halimizin boyle olmasi normal ama Sen genede mutlu olmayi sec.o hormonlarin inadina mutlu olman gereken sebepler daha cok.bak tedavi asamasina yaklasmissin.Buda demektir ki bircok yolunda asmissin.daha oncede burda yazmistik kizlarla.olmadan olmus gibi uzulmek bosuna gercekten diye.neden olmasin ayrica.Sen tedavini sahiplen .icinde bulundugun maddi manevi sartlarina sukret 've pozitif ol.Sen pozitif olki yumurtalar da pozitif olsunlar.guzel guzel buyusunler.
Hayırlısı canım inşallah pozitif sonuçlar almak nasip olur.Ben transfer bekliyorum şu an cnm adetin 6.günündeyim
Amin inşAllah cnm hepimize nasip olsunHayırlısı canım inşallah pozitif sonuçlar almak nasip olur.
Canım şimdiden böyle yapma ben başta mutlu ve umutluydum transferin 4.günü biraz üzüldüm 5.günü çok ağladım ama başta motivasyonumu hep yüksek tuttum olacak dedim hep tekrarladım olmayacak sözünü aklımdan geçirmedimBende o kadar olumsuz umutsuzum ki daha transfer olmadan böyle yapıyorum diye çok kızıyorum kendime
İnşAllah yüksek tutmaya çalışıyorum Allahım mucizemi yollasın inş ilk transferleCanım şimdiden böyle yapma ben başta mutlu ve umutluydum transferin 4.günü biraz üzüldüm 5.günü çok ağladım ama başta motivasyonumu hep yüksek tuttum olacak dedim hep tekrarladım olmayacak sözünü aklımdan geçirmedim
Evet göbekten yapılıyor tam verdikleri saatte yap cnmkızlar overtil çatlatma iğnesini göbekten uyguladınız değilmi ben sormayı unuttum
teşekkürler cvp içinEvet göbekten yapılıyor tam verdikleri saatte yap cnm
canım benı opudan önce değil de transferden önce muane etmişti :)Fırat hoca fazla samimi bencede sanırım o yüzden hoşlanmadın. Beni muayene ettikten sonra dosyaya bi şeyler yazarkende hemşireyle şakalaşıp gülmüşlerdi ama bilmem ben sevmiştim onuda :) bende sert doktorlardan çok korkarım yani böyle çat çat her şeyi söyleyenlerden kaçarım. Ama mesafe iyidir her zaman doğru diyorsun.
Ama semra hocanın yeri apayrı tabi efsane bir kadın duruşu bile güven veriyor. Opudan önce bir kez mutlaka kendisine muayene olmak istiyorum bilmiyorum böyle bir şans var mı. Bu arada sen hangi aşamadasın şuan ?
1 bardak suda karıştırılıp içiliyor eşim kullandı uzun süre sperm sayısını arttırıyorKızlar eşime proxeed verildi.kullanıp faydasını gören oldu mu? Bir de kullanımı nasıldı unuttuk biz o telaşla
Anladım canısı. Benim şu tüpteki sıvı olayı kafamı krıştırdı gönül hoca yok dedi semra hoca var dedi bir kez daha görmesi lazım kafam çok karıştı çünkü. Yarın kontrolüm var belki bugün dosyalara bakılır semra hoca tekrar görmek ister bilemiyorum.canım benı opudan önce değil de transferden önce muane etmişti :)
Anladım canısı. Benim şu tüpteki sıvı olayı kafamı krıştırdı gönül hoca yok dedi semra hoca var dedi bir kez daha görmesi lazım kafam çok karıştı çünkü. Yarın kontrolüm var belki bugün dosyalara bakılır semra hoca tekrar görmek ister bilemiyorum.
Aç mı tok mu canım? Yemekten yarım saat önce sabah ve akşam diye hatırlıyoruz ama yanlış mı hatırlıyoruz acaba?1 bardak suda karıştırılıp içiliyor eşim kullandı uzun süre sperm sayısını arttırıyor
Öyle mi yapayım yarın gidince söylerim diye düşünmüştüm ama bugün mü arayayım. Haklısın dur arayayım bakalım be diceklersen bugün arayıp yarın semra hanımı da mutlaka görmek istiyorum desene tatlım. belki ayarlama yapabilirler en azından yarın olmasa da cumaya ayarlarlar
ara canım ara sen bugün hatta şimdi araÖyle mi yapayım yarın gidince söylerim diye düşünmüştüm ama bugün mü arayayım. Haklısın dur arayayım bakalım be dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?