Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende o kadar olumsuz umutsuzum ki daha transfer olmadan böyle yapıyorum diye çok kızıyorum kendime
Canim bir suru hormon aliyoruz malesefki .ruh halimizin boyle olmasi normal ama Sen genede mutlu olmayi sec.o hormonlarin inadina mutlu olman gereken sebepler daha cok.bak tedavi asamasina yaklasmissin.Buda demektir ki bircok yolunda asmissin.daha oncede burda yazmistik kizlarla.olmadan olmus gibi uzulmek bosuna gercekten diye.neden olmasin ayrica.Sen tedavini sahiplen .icinde bulundugun maddi manevi sartlarina sukret 've pozitif ol.Sen pozitif olki yumurtalar da pozitif olsunlar.guzel guzel buyusunler.

İnşAllah verirler cnm :) ben böylr çok samimi doktoru sevmiyorum çok sert kişilikli olmasını da istemem yücel bey tam ortası bence :)
Fırat hoca fazla samimi bencede sanırım o yüzden hoşlanmadın. Beni muayene ettikten sonra dosyaya bi şeyler yazarkende hemşireyle şakalaşıp gülmüşlerdi ama bilmem ben sevmiştim onuda :) bende sert doktorlardan çok korkarım yani böyle çat çat her şeyi söyleyenlerden kaçarım. Ama mesafe iyidir her zaman doğru diyorsun.
Ama semra hocanın yeri apayrı tabi efsane bir kadın duruşu bile güven veriyor. Opudan önce bir kez mutlaka kendisine muayene olmak istiyorum bilmiyorum böyle bir şans var mı. Bu arada sen hangi aşamadasın şuan ?

Ben transfer bekliyorum şu an cnm adetin 6.günündeyim

Sanırım kızımın vefat yıldönümü diye bu kadar olumsuzum napsam da atsam üstümden bilmiyorum

Bende o kadar olumsuz umutsuzum ki daha transfer olmadan böyle yapıyorum diye çok kızıyorum kendime
Canım şimdiden böyle yapma ben başta mutlu ve umutluydum transferin 4.günü biraz üzüldüm 5.günü çok ağladım ama başta motivasyonumu hep yüksek tuttum olacak dedim hep tekrarladım olmayacak sözünü aklımdan geçirmedim

kızlar overtil çatlatma iğnesini göbekten uyguladınız değilmi ben sormayı unuttum

İnşAllah yüksek tutmaya çalışıyorum Allahım mucizemi yollasın inş ilk transferle

Kızlar eşime proxeed verildi.kullanıp faydasını gören oldu mu? Bir de kullanımı nasıldı unuttuk biz o telaşla

canım benı opudan önce değil de transferden önce muane etmişti :)

canım benı opudan önce değil de transferden önce muane etmişti :)
Anladım canısı. Benim şu tüpteki sıvı olayı kafamı krıştırdı gönül hoca yok dedi semra hoca var dedi bir kez daha görmesi lazım kafam çok karıştı çünkü. Yarın kontrolüm var belki bugün dosyalara bakılır semra hoca tekrar görmek ister bilemiyorum.

sen bugün arayıp yarın semra hanımı da mutlaka görmek istiyorum desene tatlım. belki ayarlama yapabilirler en azından yarın olmasa da cumaya ayarlarlar

sen bugün arayıp yarın semra hanımı da mutlaka görmek istiyorum desene tatlım. belki ayarlama yapabilirler en azından yarın olmasa da cumaya ayarlarlar
Öyle mi yapayım yarın gidince söylerim diye düşünmüştüm ama bugün mü arayayım. Haklısın dur arayayım bakalım be dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…