canım seni semra hoca muhakkak görmek isteyecektir... ben bilmiyorum o yüzden soruyorum canım şu tüplerdeki sıvı birikimi zamanla geçebilecek bir durummu? orayı anlamadım... halbu kı daha 2 ay önce muane olmuştunAnladım canısı. Benim şu tüpteki sıvı olayı kafamı krıştırdı gönül hoca yok dedi semra hoca var dedi bir kez daha görmesi lazım kafam çok karıştı çünkü. Yarın kontrolüm var belki bugün dosyalara bakılır semra hoca tekrar görmek ister bilemiyorum.
basin saolsun canim.gercekten uzuldum.benimde kayiplarim var.hemde bitanesi dort ayi bitirmisti.normal dogumla aldilar.ne denli zor oldugunu biliyorum ama simdi kardesleri icin tekrar mucadele etmek zorundayiz.yasadiklarimizi unutturmasada hafifletecek yeni bebeklerimiz olacak insallah.Sanırım kızımın vefat yıldönümü diye bu kadar olumsuzum napsam da atsam üstümden bilmiyorum
Yok canım mümkün değil geçmesi. Keşke semra hoca yanılmış olsa diye dua ediyorumcanım seni semra hoca muhakkak görmek isteyecektir... ben bilmiyorum o yüzden soruyorum canım şu tüplerdeki sıvı birikimi zamanla geçebilecek bir durummu? orayı anlamadım... halbu kı daha 2 ay önce muane olmuştun
canım negatif görüşmede muane olmuyor sadece semra hanım açıklama yapıyor o kadar... eğer bu ay başlıyacaksan söyle seni muane ederler ...Kızlar günaydın bişey soracaktım size; bugün semra hanım ile randevum var kimyasaldan sonraki ilk randevu. Ve bugün regli oldum bi kaç gün önce geldi. Negatif görüşmesinde de muayne oluyor mu? Bu şekilde muayne olmaktan nefret ediyorum.
canım seni semra hoca muhakkak görmek isteyecektir... ben bilmiyorum o yüzden soruyorum canım şu tüplerdeki sıvı birikimi zamanla geçebilecek bir durummu? orayı anlamadım... halbu kı daha 2 ay önce muane olmuştun
Canım senin sonucunu merakla bekliyorum. Durumlarımız aynı çünkü laporoskopi demişti bana bakalım nasıl bir karar vericek. Kaçta randevunMutlu1anne e sormuşsun canım ama bende de durum benzer olduğu için cevaplayabilirim sanırım. Tüpteki sıvı rahime sızıntı yapabiliyor buda embriyoyu zehirliyor maalesef gebelik gerçekleşse bile erken düşük oluyor. Kendiliğinden geçmiyor maalesef. Ya tüp ile rahimin bağlantısı kesiliyor yada tüp tamamen çıkarılıyor. Bende de hafif bir sıvı birikimi var Semra hanım laparoskopi yapabiliriz demişti ilk deneme kimysal ile sonuçlandı bugün randevu günü bakalım nasıl bir yok izleyecek.
Eğer başlayabiliriz derse ben başlamak istiyorum. İlk denemeden sonraki 3. Reglim bu tahim yeteri kadar dinlenmiştir herhalde.canım negatif görüşmede muane olmuyor sadece semra hanım açıklama yapıyor o kadar... eğer bu ay başlıyacaksan söyle seni muane ederler ...
ewt canım dosyalar incelenıyor semra hanım hastanede oldugu günlerde ... sende talep edebilirsin hakkında hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsun üzülme tedavin en iyi şekılde yapılacaktır inşYok canım mümkün değil geçmesi. Keşke semra hoca yanılmış olsa diye dua ediyorumama zaten bugün öğlen dosyalar incelenicek ya gönül hoca ona söylerse ben göremedim diye mutlaka kendi görmek isteyecektir diye düşünüyorum bende . Ama ben yinede talep edicem görüşmek istiyorum diye. Her gün dosyalar inceleniyor dimi
16:00 da canım randevum. Bende merak içerisindeyim yeniden hsg çekildim. Hsg raporunda herşey normal yazıyor. Ama görüntüde bir tüpte şişlik gibi bişi var diğer hsg de de vardı. Bakalım hayırlısı olsunCanım senin sonucunu merakla bekliyorum. Durumlarımız aynı çünkü laporoskopi demişti bana bakalım nasıl bir karar vericek. Kaçta randevun
ewt canım dinlenmiştir. Ama özellıkle adetın 2. günü muane edıyorlar , bir fark olur mu bilemıyorum ... bende bu hafta içi regl olucagım bugun 28. günümEğer başlayabiliriz derse ben başlamak istiyorum. İlk denemeden sonraki 3. Reglim bu tahim yeteri kadar dinlenmiştir herhalde.
İşin ehli onu hemen anlar canım semra hoca kesin anlar eğer varsa. Çünkü çok küçük olunca bazen farkedilmiyor ama gebeliğe engel olabiliyor. İnşallah öyle bir şey yoktur ama olsada hiç dert etme çok arkadaşım var bu şekilde tüpünü bağlatıp gebe kalan. Bende bu fikre kendimi çoktan alıştırmıştım ama işte yok falan denince kfam karıştı yanlış bir şey yapılmasından korktum açıkcası.16:00 da canım randevum. Bende merak içerisindeyim yeniden hsg çekildim. Hsg raporunda herşey normal yazıyor. Ama görüntüde bir tüpte şişlik gibi bişi var diğer hsg de de vardı. Bakalım hayırlısı olsun
Sağol canım benim inşallah. Ben zaten tüp olayına kendimi çoktan alıştırmıştım aslında ama şimdi kafam krıştı ona canım sıkıldı :)ewt canım dosyalar incelenıyor semra hanım hastanede oldugu günlerde ... sende talep edebilirsin hakkında hayırlısı olsun canım sonuç ne olursa olsun üzülme tedavin en iyi şekılde yapılacaktır inş
Bende senra hanımın seni görmek isteyeceğini düşünüyorum. Çünkü bende yücel bey ilk muaynelerde olmayan ama daha sonra çıkan bir kist görmüştü ve dosyama not düşürmüştü ve hemen ertesi günü semra hanım görmek istedi kist değil yumurta bu demişti ve opuya kadar hergün randevu verdiler bana. Yani oraya not düşülüyorsa mutlaka semra hanım hastayı tekrar görüyor.Yok canım mümkün değil geçmesi. Keşke semra hoca yanılmış olsa diye dua ediyorumama zaten bugün öğlen dosyalar incelenicek ya gönül hoca ona söylerse ben göremedim diye mutlaka kendi görmek isteyecektir diye düşünüyorum bende . Ama ben yinede talep edicem görüşmek istiyorum diye. Her gün dosyalar inceleniyor dimi
İlk randevuda bana söylemişti zaten. Sıvı birikimi var diye. Ama bu kistlerden mi yoksa tüpün kendi sıvısımı bunun için lap. Yapmalıyız demişti. Bence semra hanım çok farklı ya ben acayip güveniyorum ona. Diyorum ya bana kist dedikleri şeyin yumurta olduğunu görünce çok sinirlenmişti. İçini ferah tut canım ben güvenilir ellerde olduğumuzu düşünüyorum.İşin ehli onu hemen anlar canım semra hoca kesin anlar eğer varsa. Çünkü çok küçük olunca bazen farkedilmiyor ama gebeliğe engel olabiliyor. İnşallah öyle bir şey yoktur ama olsada hiç dert etme çok arkadaşım var bu şekilde tüpünü bağlatıp gebe kalan. Bende bu fikre kendimi çoktan alıştırmıştım ama işte yok falan denince kfam karıştı yanlış bir şey yapılmasından korktum açıkcası.
İnşallah not düşmüşlerdir. Bide benim en büyük sorum şu olacak. Sol yumurtalığım ultrasonda görünmüyor ama mr’da görünüyor. Oradan nasıl yumurta alıcax alamıcaz mı napıcaz onu merak ediyorumBende senra hanımın seni görmek isteyeceğini düşünüyorum. Çünkü bende yücel bey ilk muaynelerde olmayan ama daha sonra çıkan bir kist görmüştü ve dosyama not düşürmüştü ve hemen ertesi günü semra hanım görmek istedi kist değil yumurta bu demişti ve opuya kadar hergün randevu verdiler bana. Yani oraya not düşülüyorsa mutlaka semra hanım hastayı tekrar görüyor.
Kesinlikle katılıyorum. Keşke bizzat her muayenede kendisini görme şansımız olsa. İnşallah grrçekten arka planda hep kontrol ediliyordurda yanlış bir şey yapılmazİlk randevuda bana söylemişti zaten. Sıvı birikimi var diye. Ama bu kistlerden mi yoksa tüpün kendi sıvısımı bunun için lap. Yapmalıyız demişti. Bence semra hanım çok farklı ya ben acayip güveniyorum ona. Diyorum ya bana kist dedikleri şeyin yumurta olduğunu görünce çok sinirlenmişti. İçini ferah tut canım ben güvenilir ellerde olduğumuzu düşünüyorum.
Nasıl gözükmüyor yumurtalığından operasyon olmuşmuydun? Kisti alırkeb onuda mı aldılar?İnşallah not düşmüşlerdir. Bide benim en büyük sorum şu olacak. Sol yumurtalığım ultrasonda görünmüyor ama mr’da görünüyor. Oradan nasıl yumurta alıcax alamıcaz mı napıcaz onu merak ediyorum
Hayır canım yumurtalık var ama yapışıklıklardan dolayı görünmüyor. Mr’da gayrt net görünüyor normal boyutlardaNasıl gözükmüyor yumurtalığından operasyon olmuşmuydun? Kisti alırkeb onuda mı aldılar?
Aynen bende öyle hatırlıyorumAç mı tok mu canım? Yemekten yarım saat önce sabah ve akşam diye hatırlıyoruz ama yanlış mı hatırlıyoruz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?