- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Kasım damı başlıcaktın sen canım? İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur.ewt canım dinlenmiştir. Ama özellıkle adetın 2. günü muane edıyorlar , bir fark olur mu bilemıyorum ... bende bu hafta içi regl olucagım bugun 28. günüm
ewt canım kasımın ortasında başlıyacagım muhtemelen... inş bu tedavimiz son olur Rabbim bizimde yüzümüze bakar inş...Kasım damı başlıcaktın sen canım? İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur.
İnşallah canım ya inşallah.ewt canım kasımın ortasında başlıyacagım muhtemelen... inş bu tedavimiz son olur Rabbim bizimde yüzümüze bakar inş...
canım bende saydığın etkıler olmadı... ama aşırı derecede sıcak basması ve saç dökülmesi oldu sankı kanser tedavisi görüyor gibi saçım dökülüyordu birde tam yazın ortasında iğneye başladım zaten hava sıcak onun da etkısı var tabi hiç uyuyamıyordum ... yatakta sürekli kıvranıyordum... herkeste etkısı farklı tabi zaten iğneleri ortalama 10 gün falan kullancaksın bu sürede biraz sabredeceksin... is yerinde uykun geldiğinde sade türk kahvesi içebilir yada elini yüzünü yıkayabilirsin canım bir nebze olsun uykunu açar diye düşünüyorum :)Çalışan arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Ben daha iğnelerin 2. Günündeyim gonal f kullanıyorum şindilik. 7/24 uyuyasım geliyor böyle bir sersem gibi halsizim hafif bulantı ve baş dönmeside var sizde bu etkiler oldu mu? Ya da çalışırken bu etkilerle nasıl başa çıktınız? Ben şuan çalışmıyorum raporluyum ama acaba çalışsam nasıl olurdum :)))
Allahtan opudan sonra işe başlıcam o zamana kadar etkilerde geçer iğnelern inşallah. İlla ki bir şeyler olacak canım sonuçta dışardan hormon alıyoruz normal . İnşallah çok kilo almamcanım bende saydığın etkıler olmadı... ama aşırı derecede sıcak basması ve saç dökülmesi oldu sankı kanser tedavisi görüyor gibi saçım dökülüyordu birde tam yazın ortasında iğneye başladım zaten hava sıcak onun da etkısı var tabi hiç uyuyamıyordum ... yatakta sürekli kıvranıyordum... herkeste etkısı farklı tabi zaten iğneleri ortalama 10 gün falan kullancaksın bu sürede biraz sabredeceksin... is yerinde uykun geldiğinde sade türk kahvesi içebilir yada elini yüzünü yıkayabilirsin canım bir nebze olsun uykunu açar diye düşünüyorum :)
Cevap veriyorum. Hayır canım bende hiç bir yan etki olmadı. Dediklerini hiç yaşamadım. Ama ohss diye bişi varmış yumurtalar aşırı uyarılıyormuş falan genelde pko lularda oluyor acaba öyle bişi mi seninkide bilemedim.Çalışan arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Ben daha iğnelerin 2. Günündeyim gonal f kullanıyorum şindilik. 7/24 uyuyasım geliyor böyle bir sersem gibi halsizim hafif bulantı ve baş dönmeside var sizde bu etkiler oldu mu? Ya da çalışırken bu etkilerle nasıl başa çıktınız? Ben şuan çalışmıyorum raporluyum ama acaba çalışsam nasıl olurdum :)))
ben tam tersi kilo verdım :))Allahtan opudan sonra işe başlıcam o zamana kadar etkilerde geçer iğnelern inşallah. İlla ki bir şeyler olacak canım sonuçta dışardan hormon alıyoruz normal . İnşallah çok kilo almam
bir tek kilo alımı oldu bendeAllahtan opudan sonra işe başlıcam o zamana kadar etkilerde geçer iğnelern inşallah. İlla ki bir şeyler olacak canım sonuçta dışardan hormon alıyoruz normal . İnşallah çok kilo almam
Çalışan arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Ben daha iğnelerin 2. Günündeyim gonal f kullanıyorum şindilik. 7/24 uyuyasım geliyor böyle bir sersem gibi halsizim hafif bulantı ve baş dönmeside var sizde bu etkiler oldu mu? Ya da çalışırken bu etkilerle nasıl başa çıktınız? Ben şuan çalışmıyorum raporluyum ama acaba çalışsam nasıl olurdum :)))
Yarın sorucam bakalım ne dicekler. Ağrım falan yok ama . Ohss olacak kadar yumurtamda yok ki :))))Cevap veriyorum. Hayır canım bende hiç bir yan etki olmadı. Dediklerini hiç yaşamadım. Ama ohss diye bişi varmış yumurtalar aşırı uyarılıyormuş falan genelde pko lularda oluyor acaba öyle bişi mi seninkide bilemedim.
Evet yarın söylicem canım . Zaten her yan etki beni bulmasa şaşırırımtatlım yarın böyle olduğunu söyle mutlaka dr'a.
benim hiç söylediğin gibi etkiler olmadı. sonlara doğru karnım çok şişmişti ama o da 10-15 güne geçti kalmadı bir şey.
belki doz fazla geliyordur ondan oluyordur, ihmal etme mutlaka söyle.
Canım sen şehir dışından geliyordun değil mi? Rapor işini nasıl hallettin acaba Memorial vermiyor çünküÇalışan arkadaşlarıma bir soru sormak istiyorum. Ben daha iğnelerin 2. Günündeyim gonal f kullanıyorum şindilik. 7/24 uyuyasım geliyor böyle bir sersem gibi halsizim hafif bulantı ve baş dönmeside var sizde bu etkiler oldu mu? Ya da çalışırken bu etkilerle nasıl başa çıktınız? Ben şuan çalışmıyorum raporluyum ama acaba çalışsam nasıl olurdum :)))
Tüp müydübasin saolsun canim.gercekten uzuldum.benimde kayiplarim var.hemde bitanesi dort ayi bitirmisti.normal dogumla aldilar.ne denli zor oldugunu biliyorum ama simdi kardesleri icin tekrar mucadele etmek zorundayiz.yasadiklarimizi unutturmasada hafifletecek yeni bebeklerimiz olacak insallah.
Hayir asilamaydi. G Gulen yuzum benim ilk tup bebek ilacsiz oldu.simdiki ilacli.ilacliya Gore cok rahat valla.jel mel hicbisey kullanmiyorsun.Tüp müydü
Evet cnm rahat gorunuyorda tutma olasiligi ne kadar var benim ilki tuttu ama 5 haftalik dusuk yaptimHayir asilamaydi. G Gulen yuzum benim ilk tup bebek ilacsiz oldu.simdiki ilacli.ilacliya Gore cok rahat valla.jel mel hicbisey kullanmiyorsun.
Tutma olasiligi direkt ilaca bagli olsaydi doktorlar isitsnasiz herkese ilacli yapardi.o yuzden rahat ol Sen.nasipse olan bebek herturlu gelecek Allah in izniyle.Evet cnm rahat gorunuyorda tutma olasiligi ne kadar var benim ilki tuttu ama 5 haftalik dusuk yaptim
Tabiki cnm rabbim dilerse ilacli ilacsiz verecekte biz insan oğlu sebep ariyoruz birseylereTutma olasiligi direkt ilaca bagli olsaydi doktorlar isitsnasiz herkese ilacli yapardi.o yuzden rahat ol Sen.nasipse olan bebek herturlu gelecek Allah in izniyle.
Arkadaslar bende donmuslarla ikinci tedaviye basladim yalniz ilacsiz olucak bu sekilde yaptiran varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?