Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm rabbim emeklerimizi bosu cikarmasin hayirli evlatlar nasip etsin insaallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur peki adetin kacinci gunu transfer yapiyorlar

Cnm rabbim emeklerimizi bosu cikarmasin hayirli evlatlar nasip etsin insaallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur peki adetin kacinci gunu transfer yapiyorlar

canım ilk 2. gün gittim. rahim kalınlığına baktılar bir de yumurtalara.
2. kontrolü 6 gün sonraya verdiler. ondan sonraki 3 kontrol birer gün arayla oldu.
ovulasyon testi aldırmışlardı onu yaptım.
çift çizgiyi görünce aradım, çağırdılar. gittim kandan baktılar lh hormununa. bir de e2 değerine. o akşam çatlatma iğnesini vuruldum. 6 gün sonrasında da transfer günü veriler.

benim 19. günümde transfer yapılmış oldu.
tabii bu adet döngüsüne göre değişiyor. benim 26 günde bir oluyor. 28 gün olsa 2 gün daha atacaktı.

Canım sen şehir dışından geliyordun değil mi? Rapor işini nasıl hallettin acaba Memorial vermiyor çünkü
Evet canım şehir dışından geliyorum. Eşim doktor o ayarladı bana canım yoksa bende çok zorlanacaktım aile hekiminle bir görüşsen belki yardımcı olabilir

Aile hekimim vermiyor OHAL den dolayı nasıl yapcaz bilmiyorum.ben de memurun izin sıkıntım var

B BiYesilBiKahve tatlim nasilsin bakalim,keyifler yerindedir insallah
İyiyim canım çok şükür, sabah kontrole gittim, dün daha fazla yumurta saydılar diye hatırlıyorum,3-4 tane vardı yani büyük. Şimdi büyük sadece 2 tane görünüyor dedi doktor. Yarın yine kontrol var, inşallah bugün saklanmışlardır, yarın yine görürüz büyükleri. Dua et bana olur mu

Insallah canim isin gucun hep rast gitsin.yarin bugunden daha guzel olsun.kac gun daha igne olacaksin Peki?

ARKADAŞLAR ELİNİZDE TEDAVİDEN KALAN GONALF (yarım kalmış veya açılmamış olabilir) VAR MI?Elimdekiler yetmicek sanırım

Kızlaaar 6. Gün embriyosu 5AB hakkında ne düşünüyorsunuz? Şansı var mı sizce?
5AA en kaliteli embriyo 5AB onun bir tık altı demişti bana doktor. Seninki sadece 5.gün bu seviyeye gelememiş ama 6.gün toparlayıp bu şekli almış. Bu gayet iyi bir durum. Önceki transfer edilenin kalitesi neydi hatırlıyor musun? Yine hızlı çıktın görüşmeye gittin transfer surecine girdin maşallah. Şimdi rahim de toparlandı embriyo kalitesi de çok iyi. Hadi bi güzel haber de senden gelsin.

Zuzu bende acibademde tüp bebek yaptırdım memnun kalmadım seninle aynı duyguları yaşıyorum ikinci kez yine oraya gitmek üzereyim eşim doktor değiştirmenin mantıksız olduğunu düşünüyor sen hala aynı yere mi gitmeyi düşünüyorsun fikir alışverişi yapalım çok karamsarim

İyiydi. Laparoskopi yada histeroskopi yapmayacak. Kimyaslı muhtemelen kromozonları iyi değildi dedi. Rahimle ilgili bi sıkıntı yok dedi. İlaçsız takibe başldık. 2 haftaya transfer olur.

hayırlı olsun canım.
ilaçsız çok rahat olacak inşallah.
adet periyodun ne?
ovulasyon gününden sonraki 6. güne veriyorlar transfer gününü. benim 26 günde bir, 19. gün transfer oldum. ovulasyon da 13. gün oldu yani.

Günaydın canım. Benimde 26 günde bir hiç şaşmazz . Ama benim kafama takılan 6. Gün embriyosu olması. Semra hamımda 6. Günler yavaş olan embriyolar dedi. Ama tabiki 6. Gün transfer olup canlı doğum yapan binlerce kadın var dedi. Ama ne bilim umutsuzluğa kapıldım nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…