- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Günaydın canım . Taze olan transferiim 3AA 'ydı. Semra hanım zaten en iyisi transfer edilmiş dedi. By transfer edilecek olan için ise yavaş gelişen embriyolar dedi. Geriye 3BA ve 4BB kalıyor aynı tüpte dondurulan. Ama şayet bu transferde olumsuz olursa kalanları çözdürmeden yeniden yumurta toplama işlemi yapıcaz dedi. O zaman neden donduruldu ki bu ikisi yada 3 ünü birden transfer edemiyor mu? Dün soramadım aklıma gelmedi. Ama bi dahakinde sorucam.5AA en kaliteli embriyo 5AB onun bir tık altı demişti bana doktor. Seninki sadece 5.gün bu seviyeye gelememiş ama 6.gün toparlayıp bu şekli almış. Bu gayet iyi bir durum. Önceki transfer edilenin kalitesi neydi hatırlıyor musun? Yine hızlı çıktın görüşmeye gittin transfer surecine girdin maşallah. Şimdi rahim de toparlandı embriyo kalitesi de çok iyi. Hadi bi güzel haber de senden gelsin.
Günaydın canım. Benimde 26 günde bir hiç şaşmazz . Ama benim kafama takılan 6. Gün embriyosu olması. Semra hamımda 6. Günler yavaş olan embriyolar dedi. Ama tabiki 6. Gün transfer olup canlı doğum yapan binlerce kadın var dedi. Ama ne bilim umutsuzluğa kapıldım nedense.
. Formda okudum 6. Gün transfer olup tutan sayısı oldukça fazla. Umarım onlardan biri ben olurum. Yoksa bir daha tedavi süreci gözümde büyüyor.tatlım bence hiç önemli değil yavaş olması. sonuçta 6.güne kadar gelmiş mi? gelmiş. kaliteli mi? kaliteli.
hiç sorun olacağını sanmıyorum. karamsarlığa sakın kapılma. zaten dondurulacak kadar kaliteli olmasa dondurulmazdı.
. Formda okudum 6. Gün transfer olup tutan sayısı oldukça fazla. Umarım onlardan biri ben olurum. Yoksa bir daha tedavi süreci gözümde büyüyor.
Canım bu doğal takipte hiç birşey kullanmıcam dimi. Crinon jel falan. Transferden sonra da mı kullanılmicak? Jel çok kötü yaaaaa hiç istemiyorum onu.
Bence beklemelisin canım. Biliyrım çok zor ama bekle zaten 4 güncük kalmış çabucak geçer.kızlarrr günaydın,
şimdi benim 21'i 9. günüm yani test günüm.
7.günümde kan versem çıkar mı acaba?
zaten 20'si yani 8. günüm adet günüm. adet olmazsam tuttu demektir. o yüzden acaba 6. gün ya da 7. gün kan testi yapsam mı diye bir kurt dürtmeye başladı beni.
oysa bekleyeceğim diyordum :/
Ben bir gun oncesinde cis testi yapmistim.cift cizgi cikmisti.inşallah canım elbette nedne olmayasın ki.
yok canım folik dışında hiç bir şey kullanılmıyor. ne transferden önce ne transferden sonra. yumurta ve rahim kalınlığı takibi yapılacak.
semra hanım bana demişti ki her şey senin beyninde olacak. senin beynin senin vücudun hazırlayacak kendini gebeliğe.
canım benımde ikinci tedavim ilaçsız olacak ... adetlerin düzenlü mi senin ?Arkadaslar bende donmuslarla ikinci tedaviye basladim yalniz ilacsiz olucak bu sekilde yaptiran varmi
Predictor erken gebelik testiyle çıkar ben bütün tedavilerimde 5 ,6,7 inçi günler öğrendim bilinenin aksine 5.gün embriyoları ilk 2 günde tutuyo hayırlı olsun çok heyecanlı bi süreçkızlarrr günaydın,
şimdi benim 21'i 9. günüm yani test günüm.
7.günümde kan versem çıkar mı acaba?
zaten 20'si yani 8. günüm adet günüm. adet olmazsam tuttu demektir. o yüzden acaba 6. gün ya da 7. gün kan testi yapsam mı diye bir kurt dürtmeye başladı beni.
oysa bekleyeceğim diyordum :/
canım sadece 1 gün sonra balast ve kaliteli olan embriyo... neden umutsuzluğa kapıldın kı ? hem bu embriyon diğer embriyoya göre daha iyi ... rahimde dinlendı bu sefer olucak inşGünaydın canım. Benimde 26 günde bir hiç şaşmazz . Ama benim kafama takılan 6. Gün embriyosu olması. Semra hamımda 6. Günler yavaş olan embriyolar dedi. Ama tabiki 6. Gün transfer olup canlı doğum yapan binlerce kadın var dedi. Ama ne bilim umutsuzluğa kapıldım nedense.
Benim oğlan 6. Gün embriyosu şimdi okuyunca hatırladım,bize blastokist denmişti ama 6. Gün embriyosuydu darısı başına inşallah. Formda okudum 6. Gün transfer olup tutan sayısı oldukça fazla. Umarım onlardan biri ben olurum. Yoksa bir daha tedavi süreci gözümde büyüyor.
Canım bu doğal takipte hiç birşey kullanmıcam dimi. Crinon jel falan. Transferden sonra da mı kullanılmicak? Jel çok kötü yaaaaa hiç istemiyorum onu.
Canım ben anlamadım madem transfer edilmeyecek neden dondurdular ? Benim bildiğim dondurup çözme işlemine dayanmayacaklari hiç dondurmuyorlar benim çoğu embriyom oyuzden dondurulmadi ? Bence mutlaka sor embriyon varken tekrar opu olmak ne için ? Bilemedim . Digeri de sen bu ara rahminde sıvı var demiştin yok muymuş ? Ve yaşın tutuyorsa iki embriyo isteyebilirsin benceGünaydın canım . Taze olan transferiim 3AA 'ydı. Semra hanım zaten en iyisi transfer edilmiş dedi. By transfer edilecek olan için ise yavaş gelişen embriyolar dedi. Geriye 3BA ve 4BB kalıyor aynı tüpte dondurulan. Ama şayet bu transferde olumsuz olursa kalanları çözdürmeden yeniden yumurta toplama işlemi yapıcaz dedi. O zaman neden donduruldu ki bu ikisi yada 3 ünü birden transfer edemiyor mu? Dün soramadım aklıma gelmedi. Ama bi dahakinde sorucam.
Evet cnm duzenli galiba memorial bu aralar bu tur tedaviye agirlik veriyor ama ben dusunuyorum ilacla tutunamayip dusen embriyo ilacsiz nasil tutuncak rabbim hakkimizda hayirlisini versin bilmiyorum ben rabbime sigindim bakalim neler olucakcanım benımde ikinci tedavim ilaçsız olacak ... adetlerin düzenlü mi senin ?
ben ilaçların çok etkılı olduğunu düşünmüyorum bence vücudun kendısını hazırlaması lazım... benım ilk tedavim ilaçlı ama negatifti ... ikinci tedaviyi ilaçsız yapalım dedı semra hoca... eger embriyonun genetiğinde sıkıntı varsa ilaç fayda vermez, bebek ya tutmaz yada düşer ama eğer annenın rahim kalınlıgı inceyse ilaç verilebilir... o yüzden rahim kalınlıgın yeterliyse ilaçsız en güzeliEvet cnm duzenli galiba memorial bu aralar bu tur tedaviye agirlik veriyor ama ben dusunuyorum ilacla tutunamayip dusen embriyo ilacsiz nasil tutuncak rabbim hakkimizda hayirlisini versin bilmiyorum ben rabbime sigindim bakalim neler olucak
Aynen canom bende onu anlamadım güvenemediğini neden donduruyorsun. Pazartesi randevum var mutlaka soracağım bunu. İlk hsg de öyle birşey görmüşlerdi semra hanım çok emin olamadı hafif şişlik gözüküyor ama çok net değil dedi bu tüpün kendi sıvısıda olabilir kistlerden de olabilir demişti. 2. Hsg yi istedi ve onda daha net çıktı tüplerde hiç bir sıkıntı yok dedi. Hatta notlarıma transfer olumsuz olursa laporoskopi tartışılacak yazdırmıştı ama bu hsg de gerek görmedi. Yaşım 35 canım tutuyor 2. Embriyo için direteceğim bakalım ne diyecekler.Canım ben anlamadım madem transfer edilmeyecek neden dondurdular ? Benim bildiğim dondurup çözme işlemine dayanmayacaklari hiç dondurmuyorlar benim çoğu embriyom oyuzden dondurulmadi ? Bence mutlaka sor embriyon varken tekrar opu olmak ne için ? Bilemedim . Digeri de sen bu ara rahminde sıvı var demiştin yok muymuş ? Ve yaşın tutuyorsa iki embriyo isteyebilirsin bence
Insaallah cnm hakkimizda hayirlisi nasipte varsa olurben ilaçların çok etkılı olduğunu düşünmüyorum bence vücudun kendısını hazırlaması lazım... benım ilk tedavim ilaçlı ama negatifti ... ikinci tedaviyi ilaçsız yapalım dedı semra hoca... eger embriyonun genetiğinde sıkıntı varsa ilaç fayda vermez, bebek ya tutmaz yada düşer ama eğer annenın rahim kalınlıgı inceyse ilaç verilebilir... o yüzden rahim kalınlıgın yeterliyse ilaçsız en güzeli
Ayy ne güzel geldi bu bana şimdi. Kafamda milyon tane şey dolaşıyordu. Teşekkür ederim. Allah yavrunuza sağlıklı ömürler versin.Benim oğlan 6. Gün embriyosu şimdi okuyunca hatırladım,bize blastokist denmişti ama 6. Gün embriyosuydu darısı başına inşallah
İnşallah canım yaa ne güzel bir süredir uzaktım kafamı dinledim sporumu yaptım gezdim kafamı dağıttım. Şimdi yine stres başladı.canım sadece 1 gün sonra balast ve kaliteli olan embriyo... neden umutsuzluğa kapıldın kı ? hem bu embriyon diğer embriyoya göre daha iyi ... rahimde dinlendı bu sefer olucak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?