Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım yaa ne güzel bir süredir uzaktım kafamı dinledim sporumu yaptım gezdim kafamı dağıttım. Şimdi yine stres başladı.
canım biraz heyacan ve stres olması normal iyiye odaklanalım bu sefer olucak inş ... sen yine gez, dolaş , dua et, kafanı dağıt gerisini Rabbime bırak

xra221 canım ya kendi derdime düştüm sana sormadım? Hcg ne çıktı en son kese için ne zamana randevu verdiler? Başladımı belirtiler? Seninde tek embriyo transferimiydi? Kalite neydi hatırlıyor musun?

Canım bence de mutlaka sor ve iki tane iste hcg iki kat yükseldi memorial normal dedi benim ağzım hep yara oldu ve dişlerim çok ağrıyor bugün iki hafif çürük vardı hiç agrimiyordu şimdi çok kötü ne yapacağım bilmiyorum . Memorial 3 hafta sonra git kese ve kalp atışı için dedi ben biraz daha erken gidebilirim

Off yaa diş ağrısı fenadır boşuna demiyorlar hamile kalmadan önce dişlerinize baktırın diye yani en azından benim çevrem özellikle söylüyor bunu. Geçmiş olsun doktor buldun mu? Takip için

canım çok geçmiş olsun benımde arka dişim çürük doktor çekılmesı gerek dedı o zaman transfere hazırlanıyordum öyle kaldı sonra da ağrımadı bende doktora gidip çektirmedim

canım çok geçmiş olsun benımde arka dişim çürük doktor çekılmesı gerek dedı o zaman transfere hazırlanıyordum öyle kaldı sonra da ağrımadı bende doktora gidip çektirmedim
CANIM mutlaka hallet benimki çok hafif iki çürük var bitanesi de hiç çürük değil ağrıdan mahvoldum .3 diş birden ağrıyo.çok pişmanım internette de düşüge neden olduğu yazmış ödüm kopuyor

Sevgili memorial hastaları, ben kayseri de yaşıyorum burada da memorialın tüp bebek merkezi var.
Acaba kurumsal olduğu için laboravarlari aynı kalitede midir?
Yoksa şehir degisince lab da değişir mi ?
Benim sorunum tekrarlayan düşükler yapılmadık tek şey pgt dedi dr bi de onu deneyeyim dedim ngs yi keşfettim.
Memorial da ngs yapılıyor mu acaba bilginiz var mı? Bi de dr hiç bilgilendirmedi fakat cd56 diye bi test varmış onu da burda gördüm onu yaptıran var mı aranızda.
Hiç o testi yaptırmadan direk serum kullansam nasıl olur ki?
O testi kayseride yaptirabilir miyim açaba narkoz ürkütüyor açıkçası.
Son 4 yılda 8 kez narkoz aldim bunun 3 tanesi son 6 ayda.
Dayanamıyorum artık.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayimdaydiniz değil mi hamile misiniz? İnşallah

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayimdaydiniz değil mi hamile misiniz? İnşallah
Evet canım daha çok yeni kese ve kalp atışı görmedim . Seni en son hamile diye hatırlıyordum ben memorialden memnun kaldım ama her yerde aynı değildir bu on görüşmeye gitmeni tavsiye ederim pgt orda var ama serum olayı kanitlanmadigi için uygulanmiyor rahmine basılmış miydi ?

Kızlar bugün tedavimin 4. Günü gonal f ve luveris kullanıyorum. Luverise bugün başladım. Bu ne için kullanılıyor bilen ve kullananlar var mı?

Predictor erken gebelik testiyle çıkar ben bütün tedavilerimde 5 ,6,7 inçi günler öğrendim bilinenin aksine 5.gün embriyoları ilk 2 günde tutuyo hayırlı olsun çok heyecanlı bi süreç

maalesef canım 5.günüm bugün az önce test yaptım ve tek çizgi çıktı.
bunun anlamı tutunmadı demek mi oluyor? umutlanmayayım mı şimdi cumartesi olan test günüm için.

maalesef canım 5.günüm bugün az önce test yaptım ve tek çizgi çıktı.
bunun anlamı tutunmadı demek mi oluyor? umutlanmayayım mı şimdi cumartesi olan test günüm için.
olur mu öyle şey tabiki tutmadı demek diil benim hcg çok yüksek çıkıyo ondan ben merakını gider diye demiştim,benim hep çift embriyo koyuldu bide oda etkiler hcg yi içini ferah tut ,Allaha teslim işler ,hayırlı haberlerini alalım inşallah .

Evet o başlıkta da yazmıştım 2 kez hamile kaldım geçen mayıstan beri kalp atışı duyduktan sonra kaybettik.
Allah kimseye yaşatmasın. Geçen hafta kürtaj oldum.
Rahme bakıldı 2 kez histereskopi oldu birinde rahim genişletme yaptı dr.
Bi kez de rahim filmi yapıldı.
Ankara ya da istanbula gitmeye maddi gücümüz yeter çok şükür ama hiç enerjim kalmadı kayseride olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm.
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

amin inşallah canım inşallah öyle olur.

CANIM acaba bebeği genetiği yolladiniz mi ya da siz kendi kromozomlariniza baktirdinizmi ben mutlaka semra kahramanı görmeni isterim. Çünkü çok zor şeyler yasamissin . Benim de bu kuzenim böyle hep düşük yapıyordu muska yaptırdı sonra ki bebek düşmedi bilmiyorum ne kadar inanırsın .bi de labratuar çok önemli Şişli memorialde lab çok iyi bu yüzden tercih eden çok var

Muska da yaptirdim genetığimize de bakıldı, bi embriyo genetiğine bakilmamisti o da şimdi bakılıyor 2 aya çıkarmış sonuç.
Ona göre pgt önerebilirim dedi dr ben de pgt yi araştırıyorum şimdi ama sanki ngs daha güvenilir geldi. Anladım bakalım kayseri de guvenemezsem artık orayla da gorusurum

Memorialdeki pgt ngs gibiymiş tüm ktomozomlar incrleniyo

Kızlar bugün tedavimin 4. Günü gonal f ve luveris kullanıyorum. Luverise bugün başladım. Bu ne için kullanılıyor bilen ve kullananlar var mı?
Bende kullandım canım gonalf in yanında menagon menapur gibi etkisi olan bi ilaç gonal f e destek amaçlı veriyorlar fazla yumurta gelişmesi için dr a sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…