- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
İyi bari inşallah gelişir o zaman :) benim solumda hiç folikül yok belki bu iğne sayesinde gelişir :) çok teşekkür ederim canımBende kullandım canım gonalf in yanında menagon menapur gibi etkisi olan bi ilaç gonal f e destek amaçlı veriyorlar fazla yumurta gelişmesi için dr a sormuştum
Kayseri’de tedavi gören bi arkadaşım var anlattıklarından çok tecrübesiz ve yanlış kararlar verebiliyorlar ve laboratuvarın çok iyi olmadığını duymuştum.. Rahmi küçük olduğu ve orada 2 tedavi gördüğü ve 5.5 aylık hep düşük yaptığı halde bile bile kıza 3. Ve son 2 döndürülmüş embriyolarını yerleştirmişler. Halbuki 1 taneyi Rahmi zor taşıyormuş 2 tane hangi akılla yerleştirdiler hiç anlamadım. Kızda pek araştıran biri olmadığı için yeni yeni anlıyor hastanelerden çıkamıyor.. tavsiye etmiyorum Kayseri’yi bu yüZden..Muska da yaptirdim genetığimize de bakıldı, bi embriyo genetiğine bakilmamisti o da şimdi bakılıyor 2 aya çıkarmış sonuç.
Ona göre pgt önerebilirim dedi dr ben de pgt yi araştırıyorum şimdi ama sanki ngs daha güvenilir geldi. Anladım bakalım kayseri de guvenemezsem artık orayla da gorusurum
Offf tahmin ediyorum beni de yıllardır bide şunu deneyelim bi de bunu deneyelim diye oyaliyorlar, her defasinda yine düşük yapıyorum. Bi sebep bulunamadı hala.Kayseri’de tedavi gören bi arkadaşım var anlattıklarından çok tecrübesiz ve yanlış kararlar verebiliyorlar ve laboratuvarın çok iyi olmadığını duymuştum.. Rahmi küçük olduğu ve orada 2 tedavi gördüğü ve 5.5 aylık hep düşük yaptığı halde bile bile kıza 3. Ve son 2 döndürülmüş embriyolarını yerleştirmişler. Halbuki 1 taneyi Rahmi zor taşıyormuş 2 tane hangi akılla yerleştirdiler hiç anlamadım. Kızda pek araştıran biri olmadığı için yeni yeni anlıyor hastanelerden çıkamıyor.. tavsiye etmiyorum Kayseri’yi bu yüZden..
canım senın hamıle kalmanda bır sıkıntı yok sonuçta döllenme oluyor belkide rahmınde bır sıkıntı vardır ne bileyim tüplerde su toplaması diye bır durum var o su bebeğe zarar veriyor , yada başka bir durum bence iyi bir doktora bir prof. görünmen gerekıyor... Ben semra hanımı tavsiye edıyorum illakı tüp bebek yaptırmak zorunda değilsin bir seni muane etsin belkı ufak bir operasyonla kendiliğinden gebe kalabılırrsın ve sağlıklı şekılde kucagına alırsın inş...Offf tahmin ediyorum beni de yıllardır bide şunu deneyelim bi de bunu deneyelim diye oyaliyorlar, her defasinda yine düşük yapıyorum. Bi sebep bulunamadı hala.
Canım transferden sonra 2 saat hastanede odada yat sakın kalma hemşireler kalk desede kalkma evde gidince de 3 gün hiç biryere çıkma evde küçük kısa yürüşler yap jelden sonra onun dışında hep yatkızlar günaydın dün akşam adet oldum 29. günümde oldum... Gecikmedi şükür Kasım ayı adetımle 2. denemeye başlıyacagım inş :)
tesekkur ederım canım tavsiyelerini dikkate alacagım :) bu arada senın transferini kım yapmıştı? hamileliğin nasıl kese ve kalp atışın göründümü?Canım transferden sonra 2 saat hastanede odada yat sakın kalma hemşireler kalk desede kalkma evde gidince de 3 gün hiç biryere çıkma evde küçük kısa yürüşler yap jelden sonra onun dışında hep yat
Sevinç Hanım yapmıştı canım çok şükür başta bazı sıkıntılar yaşadım ama şimdi iyiyiz dün duyduk miniğimin sesinitesekkur ederım canım tavsiyelerini dikkate alacagım :) bu arada senın transferini kım yapmıştı? hamileliğin nasıl kese ve kalp atışın göründümü?
Yarın sabah inşallahB BiYesilBiKahve cnm merhaba nasılsın opu tarihin bellı oldu mu?
canım ne güzel maşallah Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsinSevinç Hanım yapmıştı canım çok şükür başta bazı sıkıntılar yaşadım ama şimdi iyiyiz dün duyduk miniğimin sesini
canım dualarım senınle inş herşey gönlünce olur... Rabbim, zorlaştırma kolaylaştır diye çok dua edıyorum anne olmak isteyen herkese ... Buraya güzel haberlerle döneceğine inanıyorum...Yarın sabah inşallah
hayırlısı inşallah gönlüne göre olur yüZün gülerkızlar günaydın dün akşam adet oldum 29. günümde oldum... Gecikmedi şükür Kasım ayı adetımle 2. denemeye başlıyacagım inş :)
Canım sen naptın aradılar mı hastaneden yumoşlar içinhayırlısı inşallah gönlüne göre olur yüZün güler
evet şükür şimdilik her şey yolunda 5 ide döllenmiş önemli olsn beş güne gitmesi yarın aramayacaklar ertesi gün arayacaklar aramazsak siz arayın dedi yoğun bir gün olacakmış nasip artıkCanım sen naptın aradılar mı hastaneden yumoşlar için
Hayırlısı canım ilk aşamayı atlattın hadi maşallah. Cuma günüde güzel haber alacaksın inanıyorum bol bol dua oku canımevet şükür şimdilik her şey yolunda 5 ide döllenmiş önemli olsn beş güne gitmesi yarın aramayacaklar ertesi gün arayacaklar aramazsak siz arayın dedi yoğun bir gün olacakmış nasip artık
Canım ben sadece yarım saat yattım onla ilgili değil bence bir saatten fazlasının yararı bilimsel olarak yok musCanım transferden sonra 2 saat hastanede odada yat sakın kalma hemşireler kalk desede kalkma evde gidince de 3 gün hiç biryere çıkma evde küçük kısa yürüşler yap jelden sonra onun dışında hep yat
Hadi hayırlısı bir güzel haberde senden alırız inşallah. Dualarımız seninleYarın sabah inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?