Hatırladım canım seni,hayirlisi olur inşallah senin için, ben zaten 3 farklı profa gittim daha Prof olmayan ama ünlü olan doktorlara da gittim, son çare pgt ile tüp bebek deneriz diyince ben arayışa girdim,eşimde morfoloji %2 çıktı yaygın düşünce sağlıklı sperm döller yönünde ama ben kaan aydosa gidip dna hasarı da baktırdım temiz çıktı, şimdi bi kürtaj genetik sonucu gelsin eğer sağlıksızsa tüp bebek sağlıklıysa cd56 sadece bunlar kaldicanım senın hamıle kalmanda bır sıkıntı yok sonuçta döllenme oluyor belkide rahmınde bır sıkıntı vardır ne bileyim tüplerde su toplaması diye bır durum var o su bebeğe zarar veriyor , yada başka bir durum bence iyi bir doktora bir prof. görünmen gerekıyor... Ben semra hanımı tavsiye edıyorum illakı tüp bebek yaptırmak zorunda değilsin bir seni muane etsin belkı ufak bir operasyonla kendiliğinden gebe kalabılırrsın ve sağlıklı şekılde kucagına alırsın inş...
benı hatırladınmı ? bende ovu testi ile hamile kalanlar topiğindeydım 3 sene hiç gebelık olamayınca tüp bebeğe karar verdim... gittiğim tüm doktorlar sebebsiz dedi... semra hanımada muane oldum oda sebebsiz hersey çok iyi görünüyor, yumurta rezerven ve eşinin değerleri çok iyi, rahmin muntazam dedi ... Ama 3 senedir gebelik olmuyorsa içerde bizim anlamadığımız bir urum var ve bu durum döllenmeyi etkiliyor, 3 seneden sonra kendiliğinden gebe kalma ihtimalınız düşer o yüzden en iyisi tüp bebek dedı ve maceram başladı :) 15 yumurta toplandı ve 11 tanesı blast olup donduruldu ilk denemem geçen ay oldu malesef negatif :) şimdi 2. deneme için gün sayıyorum:))
cd56 testini bende yaptıracagım canım benımde eşimin morfoloji %1 sayı ve hareketlilik çok iyi ama morfoloji düşük dna hasar testini yaptrımadım gerek yok dedıler bız zaten en sağlıklı spemı buluyıruz dedıler ... hakkında hayırlısı olsun cnmHatırladım canım seni,hayirlisi olur inşallah senin için, ben zaten 3 farklı profa gittim daha Prof olmayan ama ünlü olan doktorlara da gittim, son çare pgt ile tüp bebek deneriz diyince ben arayışa girdim,eşimde morfoloji %2 çıktı yaygın düşünce sağlıklı sperm döller yönünde ama ben kaan aydosa gidip dna hasarı da baktırdım temiz çıktı, şimdi bi kürtaj genetik sonucu gelsin eğer sağlıksızsa tüp bebek sağlıklıysa cd56 sadece bunlar kaldi
Evet öyle söylüyorlar ama yatmanın faydalı olduğunu düşünüyorum hatta hastanenin kafesinden yemek söyledik yattım yerde bir güzelde yemel yedim psikolojik olarakta kendimi daha iyi hissettimCanım ben sadece yarım saat yattım onla ilgili değil bence bir saatten fazlasının yararı bilimsel olarak yok mus
kızlar benim dün opu oldu saçlarıma dip boya yapmam gerek bugün yapsam bişey olurmu kimyasal sonuçta
transfer kasım yada aralık büyük olasılıklatransferin ne zaman canım?
3 gün içinde değilse bence olumsuz etkisi olmaz.
ama yine de içinin rahat etmesi için amonyaksız boya kullan derim.
transfer kasım yada aralık büyük olasılıkla
Amin canım.cd56 testini bende yaptıracagım canım benımde eşimin morfoloji %1 sayı ve hareketlilik çok iyi ama morfoloji düşük dna hasar testini yaptrımadım gerek yok dedıler bız zaten en sağlıklı spemı buluyıruz dedıler ... hakkında hayırlısı olsun cnm
Benimde sebepsiz malesef. Peki doktor neden tutunamadigiyla ilgili bir aciklama yaptimi? Tazemiydi dobdurulmusmu? Benimde en cok korktugum sey negatif malesef cok bir bütcemde yok tekrar tekrar denemek icincanım senın hamıle kalmanda bır sıkıntı yok sonuçta döllenme oluyor belkide rahmınde bır sıkıntı vardır ne bileyim tüplerde su toplaması diye bır durum var o su bebeğe zarar veriyor , yada başka bir durum bence iyi bir doktora bir prof. görünmen gerekıyor... Ben semra hanımı tavsiye edıyorum illakı tüp bebek yaptırmak zorunda değilsin bir seni muane etsin belkı ufak bir operasyonla kendiliğinden gebe kalabılırrsın ve sağlıklı şekılde kucagına alırsın inş...
benı hatırladınmı ? bende ovu testi ile hamile kalanlar topiğindeydım 3 sene hiç gebelık olamayınca tüp bebeğe karar verdim... gittiğim tüm doktorlar sebebsiz dedi... semra hanımada muane oldum oda sebebsiz hersey çok iyi görünüyor, yumurta rezerven ve eşinin değerleri çok iyi, rahmin muntazam dedi ... Ama 3 senedir gebelik olmuyorsa içerde bizim anlamadığımız bir urum var ve bu durum döllenmeyi etkiliyor, 3 seneden sonra kendiliğinden gebe kalma ihtimalınız düşer o yüzden en iyisi tüp bebek dedı ve maceram başladı :) 15 yumurta toplandı ve 11 tanesı blast olup donduruldu ilk denemem geçen ay oldu malesef negatif :) şimdi 2. deneme için gün sayıyorum:))
Pgt için zaten donduruyorlar. Pgt den sağlıklı çıkan sayısına göre karar vereceğiz, sonrası transfer ya da yeniden tedavi olabilir. İnşallah toplananların hepsi pgt ye gider ve sağlıklı gelir :) dua edin..B BiYesilBiKahve canimmmm demek yarin opu var.ohhh hadi hayirlisi.sonra pgt olacak bildigim kadariyla.ondan sonra dondurma islemimi yoksa hemen transfermi yapialacak.butun kalbimle diliyorum hersey en guzel sekilde olsun insallahh.
Hep dualarimdasin canimPgt için zaten donduruyorlar. Pgt den sağlıklı çıkan sayısına göre karar vereceğiz, sonrası transfer ya da yeniden tedavi olabilir. İnşallah toplananların hepsi pgt ye gider ve sağlıklı gelir :) dua edin..
Pgt için zaten donduruyorlar. Pgt den sağlıklı çıkan sayısına göre karar vereceğiz, sonrası transfer ya da yeniden tedavi olabilir. İnşallah toplananların hepsi pgt ye gider ve sağlıklı gelir :) dua edin..
. Bana sanki senden de güzel haberler alacakmışız gibi geliyor. Topiğimiz bebek haberleriyle dolup taşacak inşallah.canımm çok sağol. ben cumartesi test günümü bekleyeceğim. ara ara kasıklarıda batma oluyordu bugün o da olmadı. bir de 7-24 midem yanıyor. hiç böyle olmazdım. umarım bu iyi haberlere işarettir. çünkü başka bir belirtim yok.
sen ne yaptın? her gün yarım avokado yemeye çalış. ya da 2 günde 1 bir tane. ben öyle yaptım.
. Bana sanki senden de güzel haberler alacakmışız gibi geliyor. Topiğimiz bebek haberleriyle dolup taşacak inşallah.
Ya ben ilk transferimde yedim ama tadı çok kötü be canım. Ben daha bişi yapmadım transfere kadar sigarayla ilişkimi kesmek istiyorum ona çabalıyorım şimdilik.
Cnm doktorum hersey mükemmel de olsa ilk denemede tutma olasılığı %55 dedi. Bir sorunum yok tutuna kadar deneyecegiz. Benim ohss riskim vardı o yüzden dondurulmuş transfer oldum. 10 embriyom kaldı. Bundan sonrası sadece transfer ücreti odeyecegim. Cnm yumurta rezerven iyise büyük ihtimalle seninde dondurulmuş embriyon olacak o yüzden ikinci deneme maddi ve manevi daha kolay olucak. Tabi inş ilk denemede tutarBenimde sebepsiz malesef. Peki doktor neden tutunamadigiyla ilgili bir aciklama yaptimi? Tazemiydi dobdurulmusmu? Benimde en cok korktugum sey negatif malesef cok bir bütcemde yok tekrar tekrar denemek icin
yıllık dondurma ücreti her embiryo içinmi alınıyor yoksa üç beş ne varsa aynı ücretmi ücret hakkında bilgin varmıCnm doktorum hersey mükemmel de olsa ilk denemede tutma olasılığı %55 dedi. Bir sorunum yok tutuna kadar deneyecegiz. Benim ohss riskim vardı o yüzden dondurulmuş transfer oldum. 10 embriyom kaldı. Bundan sonrası sadece transfer ücreti odeyecegim. Cnm yumurta rezerven iyise büyük ihtimalle seninde dondurulmuş embriyon olacak o yüzden ikinci deneme maddi ve manevi daha kolay olucak. Tabi inş ilk denemede tutar
Insallah canim. Seninde bu sefer pozitif olur insallahCnm doktorum hersey mükemmel de olsa ilk denemede tutma olasılığı %55 dedi. Bir sorunum yok tutuna kadar deneyecegiz. Benim ohss riskim vardı o yüzden dondurulmuş transfer oldum. 10 embriyom kaldı. Bundan sonrası sadece transfer ücreti odeyecegim. Cnm yumurta rezerven iyise büyük ihtimalle seninde dondurulmuş embriyon olacak o yüzden ikinci deneme maddi ve manevi daha kolay olucak. Tabi inş ilk denemede tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?