Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hatırladım canım seni,hayirlisi olur inşallah senin için, ben zaten 3 farklı profa gittim daha Prof olmayan ama ünlü olan doktorlara da gittim, son çare pgt ile tüp bebek deneriz diyince ben arayışa girdim,eşimde morfoloji %2 çıktı yaygın düşünce sağlıklı sperm döller yönünde ama ben kaan aydosa gidip dna hasarı da baktırdım temiz çıktı, şimdi bi kürtaj genetik sonucu gelsin eğer sağlıksızsa tüp bebek sağlıklıysa cd56 sadece bunlar kaldi

cd56 testini bende yaptıracagım canım benımde eşimin morfoloji %1 sayı ve hareketlilik çok iyi ama morfoloji düşük dna hasar testini yaptrımadım gerek yok dedıler bız zaten en sağlıklı spemı buluyıruz dedıler ... hakkında hayırlısı olsun cnm

Canım ben sadece yarım saat yattım onla ilgili değil bence bir saatten fazlasının yararı bilimsel olarak yok mus
Evet öyle söylüyorlar ama yatmanın faydalı olduğunu düşünüyorum hatta hastanenin kafesinden yemek söyledik yattım yerde bir güzelde yemel yedim psikolojik olarakta kendimi daha iyi hissettim

S sdkzn canım naber? Nasıl durumlar? Merak ettim seni.

canımm çok sağol. ben cumartesi test günümü bekleyeceğim. ara ara kasıklarıda batma oluyordu bugün o da olmadı. bir de 7-24 midem yanıyor. hiç böyle olmazdım. umarım bu iyi haberlere işarettir. çünkü başka bir belirtim yok.

sen ne yaptın? her gün yarım avokado yemeye çalış. ya da 2 günde 1 bir tane. ben öyle yaptım.

kızlar benim dün opu oldu saçlarıma dip boya yapmam gerek bugün yapsam bişey olurmu kimyasal sonuçta

transferin ne zaman canım?
3 gün içinde değilse bence olumsuz etkisi olmaz.
ama yine de içinin rahat etmesi için amonyaksız boya kullan derim.

transfer kasım yada aralık büyük olasılıkla

canım boyanın bebeğe olası bi etkisi olması söz konusu değil. hiç takılma. zararı ise her zamanki zarardan farklı olmaz. zaten hamileyken de ilk 3 ay boya risk taşırmış sonrasında etki etmezmiş.

Amin canım.

Benimde sebepsiz malesef. Peki doktor neden tutunamadigiyla ilgili bir aciklama yaptimi? Tazemiydi dobdurulmusmu? Benimde en cok korktugum sey negatif malesef cok bir bütcemde yok tekrar tekrar denemek icin

B BiYesilBiKahve canimmmm demek yarin opu var.ohhh hadi hayirlisi.sonra pgt olacak bildigim kadariyla.ondan sonra dondurma islemimi yoksa hemen transfermi yapialacak.butun kalbimle diliyorum hersey en guzel sekilde olsun insallahh.
Pgt için zaten donduruyorlar. Pgt den sağlıklı çıkan sayısına göre karar vereceğiz, sonrası transfer ya da yeniden tedavi olabilir. İnşallah toplananların hepsi pgt ye gider ve sağlıklı gelir :) dua edin..

inşallah canım inşallah, mutlu başlangıçların için bu son tedavindir inşallah.

. Bana sanki senden de güzel haberler alacakmışız gibi geliyor. Topiğimiz bebek haberleriyle dolup taşacak inşallah.
Ya ben ilk transferimde yedim ama tadı çok kötü be canım. Ben daha bişi yapmadım transfere kadar sigarayla ilişkimi kesmek istiyorum ona çabalıyorım şimdilik.

ayyy canım benim ağzın bal yesin inşallah canım inşallah. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

avokado nasıl yersin bilmiyorum ama daha önce de yazmıştım buraya. iyice olugunlaşmış kabuğu kendi kendine soyulabilen avokadoyu çatalla ez, yarım limon sık. biraz tuz ve zeytinyağı az da ceviz kır ye bence beğenirsin. güzel dip sos oluyor aslında. bir de yoğurtlu yapanlar var onu o kadar sevmedim ben.
geçen bu sayfaya birisi ballı bir tarif vermişti onu da deneyeceğim aklımda. bu arada sert avokadoyu bir elma ya da bir muzla aynı poşete at ağzını kapat oda sıcaklığında bir kaç gün beklet. o zaman olgunlaşıp yumuşuyor

sigarayı dert etme. ben de içtim. transfere gidene kadar içtim. ama transferden sonra allah bir kolaylık verdi çok şükür tek bir tane içmedim. sanırım beyin zorunlu olunca kilitliyor bağımlılık kısmını :)

S sdkzn peki avakadoya şimdi mi
Başlamak lazım transferden sonra mı? Geçen sefer transferden sonra yedim. Kesinlikle deneyeceğim tarifini

Benimde sebepsiz malesef. Peki doktor neden tutunamadigiyla ilgili bir aciklama yaptimi? Tazemiydi dobdurulmusmu? Benimde en cok korktugum sey negatif malesef cok bir bütcemde yok tekrar tekrar denemek icin
Cnm doktorum hersey mükemmel de olsa ilk denemede tutma olasılığı %55 dedi. Bir sorunum yok tutuna kadar deneyecegiz. Benim ohss riskim vardı o yüzden dondurulmuş transfer oldum. 10 embriyom kaldı. Bundan sonrası sadece transfer ücreti odeyecegim. Cnm yumurta rezerven iyise büyük ihtimalle seninde dondurulmuş embriyon olacak o yüzden ikinci deneme maddi ve manevi daha kolay olucak. Tabi inş ilk denemede tutar

yıllık dondurma ücreti her embiryo içinmi alınıyor yoksa üç beş ne varsa aynı ücretmi ücret hakkında bilgin varmı

Insallah canim. Seninde bu sefer pozitif olur insallah

S sdkzn peki avakadoya şimdi mi
Başlamak lazım transferden sonra mı? Geçen sefer transferden sonra yedim. Kesinlikle deneyeceğim tarifini

canım ben transferden önce (ilk kontrolle birlikte) yemeye başladım ama transferden beri daha düzenli yemeğe çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…