tek tek değil fiyat yok canım. benim 3 yıl önce donduruldu. sabit ücret ödedik. opu günü aldılar parayı. o zaman tabii kaç tane dondurulacağı da belli değildi.yıllık dondurma ücreti her embiryo içinmi alınıyor yoksa üç beş ne varsa aynı ücretmi ücret hakkında bilgin varmı
cnm 1-3 arası 2.100yıllık dondurma ücreti her embiryo içinmi alınıyor yoksa üç beş ne varsa aynı ücretmi ücret hakkında bilgin varmı
cnm 1-3 arası 2.100yıllık dondurma ücreti her embiryo içinmi alınıyor yoksa üç beş ne varsa aynı ücretmi ücret hakkında bilgin varmı
cnm 1-3 arası 2.100
4 ve 7 arası 2.600
7 ve daha fazlası 3.100 alıyorlar öyle hatırlıyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltisn
benım 10 embriyom olduğu için 3.100 ödedim
canım ben 3.100 ödedım ama 3.400 de olabılır orasını net hatırlamıyorum ama 3.500 falan değil di ondan emınımdeğiştirmişler o zaman çok iyi.
biz 4 taneye 3000 üstü ödedik şimdi tam hatırlamıyorum ama 3 üstü olduğuna eminim.
Daha önce de sormuştun teşekkür ederim gördüm ama yazamadım transfer öncesi hazırlık telaşından fırsat bulamadım yazmaya. Dün oldu transferim çok şükür.Jalapenoo nun bugün tranafer günü müydü kızlar? Haberi olan varmı? Birkaç gündür göremedim.
Seni çok merak etmiştim. Hadi bakalım hayırlı olur inşallah. Güzel haberlerini alırız inşallah. Unutma aksiDaha önce de sormuştun teşekkür ederim gördüm ama yazamadım transfer öncesi hazırlık telaşından fırsat bulamadım yazmaya. Dün oldu transferim çok şükür.
İnşallah. Teşekkür ederim. Hamile olcam fazla iş yapamiycam şunu da yapayım bunu da edeyim derken koşuşturmacalı geçti son günler. Ne kadar son günlere bırakmıyım desem de hesapta olmayan şeyler de çıkınca anca toparlayabildim. İnşallah sırayla hep güzel haberler alalım verelim.Seni çok merak etmiştim. Hadi bakalım hayırlı olur inşallah. Güzel haberlerini alırız inşallah. Unutma aksi
İspatlanana kadar hamilesin çok dikkat et kendine. Bu aralar hep iyi haberler aldık ben inanıyorum 9. Gün sonra senden de duyucaz Allah'ın izniyle.
Hayirli olsun transferin arkadasim.sana tavsiyem bu dokuz gun boyunca kendini mutlu et.neyi seviyorsan onlari yap.nasil gececek derken oooo sonucu aliyorsunda bide test tekrari,kalp atisi falan yrpyeni heycanlar baslicak senin icinİnşallah. Teşekkür ederim. Hamile olcam fazla iş yapamiycam şunu da yapayım bunu da edeyim derken koşuşturmacalı geçti son günler. Ne kadar son günlere bırakmıyım desem de hesapta olmayan şeyler de çıkınca anca toparlayabildim. İnşallah sırayla hep güzel haberler alalım verelim.
Bence yaptır canım için rahat eder tamamen..kızlar kardeşimin genetik testi temiz çıktı doktor genetik birşey göremıyorum dedı başka testler istedi kardeşime ... eşim ve bana da genetik test istedi, sizce yaptırayım mı ? eğer yaptırırsam 2 ay beklıyecegım ... doktor ilk denemede negatif aldıysa çokta gerek yok demiş anneme ama içlerinin rahat olması için yapabilirler dedi...
B BiYesilBiKahve cnm opu oldun mu? nasıl geçti?
Jalapenoo cnm inş 10 gün sonra bize güzel haberler verirsin dualarımız senınle
haklısın cnm içim rahat etsinBence yaptır canım için rahat eder tamamen..
2 gün sonra yeniden test isterler muhtemelen. Tam iki katı değilde %60 artması yeterli oluyor diye biliyorum.kızlar mrb çok acil yardım lütfen.ben de memorialde tüp bebek tedavisi gördüm eylül 20 de ve ekim 16 da ilk testimi yaptım sonuç 62,5 ikinci testi 2 gün sonra değil de 3 gün sonra ekim 19'da yani bugün yaptım sonuç 112,5 çıktı.normal mi bu ben iki katı falan olması gerekiyor ikinci gün yapılacak testin diye duymuştum.kaldı ki ben üçüncü gün yaptım testi hala iki katı değil.bi sorun var mıdır sizce.hastane sonucu inceleyip dönecez dediler ama çok merak ediyorum
cnm %60 artmasıda yeterlı senın 5. gün embriyosu değil mi?kızlar mrb çok acil yardım lütfen.ben de memorialde tüp bebek tedavisi gördüm eylül 20 de ve ekim 16 da ilk testimi yaptım sonuç 62,5 ikinci testi 2 gün sonra değil de 3 gün sonra ekim 19'da yani bugün yaptım sonuç 112,5 çıktı.normal mi bu ben iki katı falan olması gerekiyor ikinci gün yapılacak testin diye duymuştum.kaldı ki ben üçüncü gün yaptım testi hala iki katı değil.bi sorun var mıdır sizce.hastane sonucu inceleyip dönecez dediler ama çok merak ediyorum
Ben daha opu bekliyorum ahahaha :))))
Ooo senin askerlik uzun be bacımBen daha opu bekliyorum ahahaha :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?