Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gelsin bebiş demek bence bence 7. Gün için gayet iyi bir değer canım ya. Benim testimde de 3 haftaya 5.8 - 71.2 arası diyordu. Tebrik ederimmm çok ama çoook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasio etsin.

bence çok güzel bir değer tebrikleri kabul edebilirsin :))) gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla gelsin İNŞALLAH

Maşallah canım benim harika bir değer. Ref aralığına takılma bazı labaratuvarlar ref aralığı belirtmiyor bile. Dahada srtacak inşallah. Bide bizimki tüp bebek olduğu için oradaki haftalar yanıltıcı olabilir

cnm 1-3 arası 2.100
4 ve 7 arası 2.600
7 ve daha fazlası 3.100 alıyorlar öyle hatırlıyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltisn
benım 10 embriyom olduğu için 3.100 ödedim
CANIM benim şu anda 4 dondurulmuş var ama eşimden 2100 almış 2600 alacağına acaba 2si aynı tüpte olduğu için mi ?

Daha önce de sormuştun teşekkür ederim gördüm ama yazamadım transfer öncesi hazırlık telaşından fırsat bulamadım yazmaya. Dün oldu transferim çok şükür.
CANIM inşallah müjdeli haber verirsin .Rabbim tamamına erdirsin namazlarumda adını jalapeno diye söylüyorum :) Allah sahibini bilir

Hayirli olsun cnm ilacsiz olmustu trasfer degilmi

S sinkar canım ben genetik problem olduğunu sanmıyorum sizde sadece embriyo belki sahliksizdi . Sebepsiz olup bu kaç denemeden sonra hiç bir şey yapmayıp hamile kalan da çok . Sen bilirsin tabi içim rahat olsun dersen daha iyi bilirsin

Selam kızlar benım de yarın opu var.. bu arada benden de genetik istemediler eşimden istediler sadece ben kendim içinde istediğimi belirttim .. sen bilirsin Gerek yoktu dediler çıkan sonuçta eşimde bir şey çıkmazken bende 9. Kromozomda bozukluk çıktı içiniz rahat olması İçin baştan ne gerekiyorsa(gerekmıyorsa) yaptırın hayırlı olsun

@Kediligelin @tubahyl61 xra221 @Gulen yuzum @phuket79 @Cigdem24 @adasuyu

kızlar hepinizden allah razı olsun, inşallah doğrudur haklısınızdır.

idrar yaptım sonra hayalet gibi çıktı. var demek için bin şahit lazım gibisinden bir çizgiydi. değerim yüksek olsaydı idrarda net, en azından biraz belirgin çıkardı diye düşünüyorum. yani az da olsa bir şeyler var ama artması lazım sanıyorum.

aynı yerde yapmam asla, mecidiyeköy çevre hastanesinde yaptırdım. yemin ederim bu yaşıma kadar belki yüz kere kan vermişimdir böyle br şey görmedim. muhtemelen stajyer kız almaya başladı sağ kolumdan bakamıyorum tabii ben. sonra diğer kız müdahale etti. bi baktım kolum kan içinde kalmış damarımdan resmen kan fışkırıyor. ağladım sinirim bozuldu.
bu kez diğer kız sol koldan aldı. neyse aldı bi şekilde. toparlandım çıkıcam hastaneden bu kez ikinci kolumdan kan sızmaya başladı ama öyle böyle değil. bantı kaldırdım aynen sol kolumdan da kan fışkırdı. ağlaya ağlaya çıktım hasteneden. şikayete bile gücüm yoktu. bi daha tövbe.
allah kısmet ederse memoriala giderim cmt günü. en doğru değerlendirmeyi onlar yapar zaten. inşallah artış olur 2 güne kadar.

allah hepimizin yüzünü güldürsün, önce karınlarımız sonra kucaklarımızı evlatlarımızla doldursun inşallah.

Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çok sevindim canım allah güzel haberlerini arttırsın inşallah.
yani şimdi böyle konularda tavsiye vermek çok doğru değil ama ben eğer senin yerinde olsam yaptırmazdım 2. denememi hemen yapardım.

hem sen hep yazıyorsun ilkinde tutunma ihtimali her zaman %50 civarı diye. llk denemende olmuş bir şansızlık diyelim ya da allahın taktir ettiği zaman değildi diyelim. şimdi 2. de allahın izniyle inşallah kavuşacaksın bebeğine.

sağol canım inşallah inşallah
evet benim ilaçsız transfer oldu.
Hayirlisi olsun arkadasim darisi basimiza insallah bende transfer icin bekliyorum ilacsiz düsünülüyor korkuyordum senin sonucunla mutlu oldum transfer sonrasi hic mi ilac kullanmadin crinone jel fln bide rahim kalinligin kacti?

Canım hayırlı olsun değerin çok iyi, inşallah artacak ctesi günü:)
Ben de bugün opu oldum, diğer arkadaşları ayrı ayrı ekleyemedim ama inşallah onlar da görür. 5.güne gidecek embriyoları beklemem ve sonrasında pgt sonucu için duayla sabredip iki hafta daha beklemem gerekiyor. Zor bir bekleyiş olacak, Allah güzelini nasip etsin, hayırlısını nasip etsin..
Transferi olan arkadaşlar hepinizden de güzel haberler görürüm inşallah baktıkça :)
Transferi bekleyenler için de günler çabuk geçer umarım.
Aramızdaki hamileler bize boool boool dua edin olur mu:)

CANIM kaç yumurta çıktı inşallah hepsi sağlıklı bebislere dönüşür :)

canımm inşallah inşallah. hepimizin ama hepimizin bebeği olacak allah'ın izni, semra hanım'ın desteği ve bizim azmimizle inşallah.

şimdi nasılsın, rahat geçti mi opu işlemin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…