Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ya %60'ı 37 falan ediyor benim de aşağı yukarı 33 falan artmış ikinci güne dediler. ben hamile miyimdir.lütfen bişey söyleyin.testi daha yarın yapacam çok merak ediyorum.iyi mi sonuç?
2 günde %60 artması veya 3 günde 2 kat artması normal. Şu an için hamilesin ama 2.testi yaptığın saatten 48 saat sonra tekrarla testi. İnşallah sağlıklı bir artışı yakalarsın. Dua et ve sakin ol.

S sinkar karyotip mi istediler sizden? Biz hardarpaşa NEA hastanesi tıbbi genetik bölümünde yaptırmıştık 3 haftada çıkmıştı. Randevu da hemen veriyordu. O durumda kasıma yetisebilir. Zaten naturel transfer olacaksın sıkıntı olmaz. Sizde genetik bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum genetik sıkıntı olanlarda genellikle ya rezerv etkileniyor ya döllenme ve embriyo gelişiminde problem oluyor. 2. veya en kötü ihtimalle 3. transferde güzel sonuçlar göreceğini düşünüyorum. Yine de garantiye almak istiyorsan 2 veya 3 embriyo genetik baktirabilirsin neticede tüp bebek işlemleri doğal olanı zorladığı için sağlıksız çıkma ihtimali herkes için az veya çok mevcut.

Son düzenleme:
ya %60'ı 37 falan ediyor benim de aşağı yukarı 33 falan artmış ikinci güne dediler. ben hamile miyimdir.lütfen bişey söyleyin.testi daha yarın yapacam çok merak ediyorum.iyi mi sonuç?
Yarınki teste bakalım bence. Buna benzer bir durum yaşadım 5. Gün embriyosu kimyasal ile sonuçlandı benim. Ama sana göre çok çok düşük başladım canım. 9. Gün değerim 7.79 du en fazla 72 ye kadar yükseldi. İlk düşük yükselip sonra atak yapabilir. Böyle durumlar çok okudum burda. Hakkında hayırlısı olsun canım.

4.gün embriyosu.sonuçta artıyor sonucun iyi olması gerekmez mi.dr bana muhtemelen düşükle sonuçlanacak dedi moralim çok bozuk öyle söylenir mi
cnm doğru diyorsun ama doktorlar bizi anlamaz kı onlara göre çok normal bir durum hamile kalmak, düşük yapmak bizim içimizi bilemezler... hayırlısını dile Rabbimden ... memorilde mı dediler? bu arada ilk defa 4. gün transferi sende duydum genel olarak 3 ve 5 gün transferi oluyor

canım ayrıntılı kromozom testi ccg yazıyordu tam bilmiyorum çokta soramıyorum açıkcası ... ben kanunide yaptıracagım 1,5 ayda çkar dediler bana ayın 24'ne randevu aldım ... yetişsede yetişmesede kasımda başlamayı düşünüyorum sonuçta birsey değiştirmeyecek testin sonucu eğer bir sorun çıkarsa 3. denemede pgt ye gider en fazla... semra hanımda aynı senın gibi dedi doğal olanı zorladığımız için embriyolar pgt ye gitsede bazıları sağlıksız gelır bu ihtimal herkeste var... sağlıksız olan zaten tutunmuyor yada düşüyor dedi... çok ta incelememek lazım ama yinede yaptıracagım zaten randevumu aldım...

yok canım naturel transferde hiç ilaç kullanılmıyor. sadece çatlatma iğnesi. pozitiften sonra da ilaç yok. o yüzden sağlık gebeliğin devamı riski ilaçlıya göre allah korusun tabii ama saha azmış.
Bilmiyordum canım sağol devamı gelir canım katlayarak inşallah içini ferah Tut.ilaç kullanmamak daha güzel tabi ilaç iyi bir şey değil sonuçta

Tamam canım sağol 12+6 da da kullanıp 13+0da veda ediliyor o zaman öyle mi ?
Evet cnm cnku sordm dedm 12 haftaya girerkenmi brakcaz dedim hayir dedi bitince zaten nasip olur kalp atisini duyunca hastaneyi ilaclri teyit icin tekrr arayacagim ve yine soracagim

Cnm kanunide yaptirma ben agustosta verdim testi iki ay bekledim çıka çıka sonuç bir daha kan verin kaniniz bolunmemis dediler

Cnm kanunide yaptirma ben agustosta verdim testi iki ay bekledim çıka çıka sonuç bir daha kan verin kaniniz bolunmemis dediler
ayyy öylemi içime kurt düştü nerde yaptırayım pekı kardeşim orda yaptırdı bizi tanıyorlar daha iyi olur diye düşünmüştüm

ayyy öylemi içime kurt düştü nerde yaptırayım pekı kardeşim orda yaptırdı bizi tanıyorlar daha iyi olur diye düşünmüştüm
Kanunideki kanlar hasekiye gidiyor orda yapilmiyor zaten benim kani artik bozupdami yolladilar bilmiyorum iki ay beni yalandan beklettiler ben ikinci transferden sonra gerek olursa insaallah olmaz haseki veya çapada yaptircam

C Cidox canım ne yaptın keseyi kalp atışını gördün mü
Yok canim haftaya cuma gidicem bugun bir arkadasim dogal yoldan hamile oldugunu ogrendi ikinci kan testi 570 cikmis doktor haftaya kese icin kontrole cagirmis biz halen daha bekliyoruz dogrusu beklemek icime sinmiyor memorial kese kontrolu istemiyor tamam kan degeri ikiye katladi allah korusun dis gebelik falan olursa endiseleniyorum zaten jelde 3gundur ilk girerken canimi aciyor uff bilemedim.Sanada son adet tarihine goremi haftani hesapla dediler hastaneden verdikleri kagitta gebelik testi yaptiginiz gunun uzerine iki hafta ekleyin yaziyor o hesaba gore benim arada 1hafta fark oluyor

Evet duydum.vajinal baktilar hatta bir on gun sonra son bbir kontrol icin daha cagiriyorlar.ondada vajinal bakildi.simdi kendi doktoruma gidicem.onlar sonrasinda takip yapmiyorlar.tup bebek merkezi oldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…