Saglikla kucagina alirsin insallah surecin her asamasinda ayri stres varEvet duydum.vajinal baktilar hatta bir on gun sonra son bbir kontrol icin daha cagiriyorlar.ondada vajinal bakildi.simdi kendi doktoruma gidicem.onlar sonrasinda takip yapmiyorlar.tup bebek merkezi oldugu icin.
Malesef oyle.hepimiz saglicakla kucagimiza alalim insallah.beklemek seni cok strese sokuyorsa baska bir doktorada gidebilirsin tabiki canim.hcg degerlerin nelerdi buaradaSaglikla kucagina alirsin insallah surecin her asamasinda ayri stres var
Evet adetten hesaplanıyor . Memorial kalp atışı da duyulsun diye geç zamana randevu veriyor ama bende haftaya cumartesi gideceğim doktora .. diş gebelik olmaz canım çünkü onda değer bir düşüp bi yükseliyor .ben şimdi ,5+1 im sende 5+5sin arada 4 gün var .inşallah güzel haber alırızYok canim haftaya cuma gidicem bugun bir arkadasim dogal yoldan hamile oldugunu ogrendi ikinci kan testi 570 cikmis doktor haftaya kese icin kontrole cagirmis biz halen daha bekliyoruz dogrusu beklemek icime sinmiyor memorial kese kontrolu istemiyor tamam kan degeri ikiye katladi allah korusun dis gebelik falan olursa endiseleniyorum zaten jelde 3gundur ilk girerken canimi aciyor uff bilemedim.Sanada son adet tarihine goremi haftani hesapla dediler hastaneden verdikleri kagitta gebelik testi yaptiginiz gunun uzerine iki hafta ekleyin yaziyor o hesaba gore benim arada 1hafta fark oluyor
Evet adetten hesaplanıyor . Memorial kalp atışı da duyulsun diye geç zamana randevu veriyor ama bende haftaya cumartesi gideceğim doktora .. diş gebelik olmaz canım çünkü onda değer bir düşüp bi yükseliyor .ben şimdi ,5+1 im sende 5+5sin arada 4 gün var .inşallah güzel haber alırız
Hiç bilmiyorum neyle alakalı olduğunu Semra hanımla görüşünce tabi ki burdan yazıcamcanım semra hanımın görüşü önemlı bizede bilgi verirsin geçmiş olsun bu rada bu 9. kromozom neyle alakalı_ ?
Pozitif sonuctan sonra onlar aradi isterseniz randevu alip ilk kontrole buraya gelebilirsiniz dediler sonraki takipleri yapmiyorlar ben haftaya randevu aldim bulundugum yerde kontrole gidicem bir problem olursa ozaman memoriala giderimcanım,
hastane sonuçları bildirin dedi ama pozitif olursa gelin falan demedi. pozitif olursa hiç gidilmiyor mu memorial'a?
Birincisi 84.25 ikincisi 260.22Malesef oyle.hepimiz saglicakla kucagimiza alalim insallah.beklemek seni cok strese sokuyorsa baska bir doktorada gidebilirsin tabiki canim.hcg degerlerin nelerdi buarada
Degerlerin cok guzel masallah.Allahin izniyle en kisa zamanda duyacaksin pitpitlari.Birincisi 84.25 ikincisi 260.22
Dualarimiz seninle hadi bakalim canim guzel haberlerini bekliyoruz.günaydın güzel anne adayları,
dün normalde regl olmam gereken gündü. olmadım ama akşamdan beri sabahı zor ettim sanki olacakmışım gibi çok şiddetli ağrım oldu. çok şükür binlerce şükür henüz olmadım.
bugün, asıl test günüm.
yine dualarınıza ihtiyacım var. inşallah regl olmam ve değerim yeterli şekilde katlanmıştır.
günaydın güzel anne adayları,
dün normalde regl olmam gereken gündü. olmadım ama akşamdan beri sabahı zor ettim sanki olacakmışım gibi çok şiddetli ağrım oldu. çok şükür binlerce şükür henüz olmadım.
bugün, asıl test günüm.
yine dualarınıza ihtiyacım var. inşallah regl olmam ve değerim yeterli şekilde katlanmıştır.
Merakla bekliyoruz canım. Dualarimiz seninle güzel haberler alıcaz inşallah.günaydın güzel anne adayları,
bugün, asıl test günüm.
Canım ilacsiz transferde belki sıkıntı olabilir sor bence ilacliysa sıkıntı olmazBirde yumurtlamamışım bu sıkıntı mı
Arkadaşım transferin hayırlı olsun. Zaten yumurtlamaman ve rahim kalınlaşması için östrojen kullanıyorsun. Yani bu olması gereken sıkıntı edecek bi durum yok. Mesajlarindan ruh halin çok dalgalı gibi anlaşılıyor. Artık sakin ol biraz derin nefes al ver. İnşirah oku. Dua et. Pozitif enerji yüklen artık transfere kadar ve sonraki bekleme süreci için. Embriyologların söylediği şey pozitif çiftlerde başarı oranı umutsuz kaygılı negatif çiftlere göre daha yüksek. Artık bundan sonra her şey iyi olacak telkininde bulun kendine. Allah yardımcın olsun.Birde yumurtlamamışım bu sıkıntı mı
İlaçsızda yumurta gelişmezse iptal oluyor. Zaten transfer gününü de vermişler. Arkadaşınki ilaçlı.Canım ilacsiz transferde belki sıkıntı olabilir sor bence ilacliysa sıkıntı olmaz
Doğru canım haklısın . Tarih verildiğine göre ilaçlı sorun olmaz gözümden kaçmış P Pamukprensaliİlaçsızda yumurta gelişmezse iptal oluyor. Zaten transfer gününü de vermişler. Arkadaşınki ilaçlı.
Benimki ilacliydi yumurtam gelismemisti bu iymi kotumu diye sordum doktor zaten gelismesini istemiyoruz demisti kafana takma ilacsizda da yumurta gelisirse catlatma ignesi yaptiriyorlarBirde yumurtlamamışım bu sıkıntı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?