Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Saglikla kucagina alirsin insallah surecin her asamasinda ayri stres var
Malesef oyle.hepimiz saglicakla kucagimiza alalim insallah.beklemek seni cok strese sokuyorsa baska bir doktorada gidebilirsin tabiki canim.hcg degerlerin nelerdi buarada

Son düzenleme:
Evet adetten hesaplanıyor . Memorial kalp atışı da duyulsun diye geç zamana randevu veriyor ama bende haftaya cumartesi gideceğim doktora .. diş gebelik olmaz canım çünkü onda değer bir düşüp bi yükseliyor .ben şimdi ,5+1 im sende 5+5sin arada 4 gün var .inşallah güzel haber alırız

canım,
hastane sonuçları bildirin dedi ama pozitif olursa gelin falan demedi. pozitif olursa hiç gidilmiyor mu memorial'a?

canım,
hastane sonuçları bildirin dedi ama pozitif olursa gelin falan demedi. pozitif olursa hiç gidilmiyor mu memorial'a?
Pozitif sonuctan sonra onlar aradi isterseniz randevu alip ilk kontrole buraya gelebilirsiniz dediler sonraki takipleri yapmiyorlar ben haftaya randevu aldim bulundugum yerde kontrole gidicem bir problem olursa ozaman memoriala giderim

günaydın güzel anne adayları,
dün normalde regl olmam gereken gündü. olmadım ama akşamdan beri sabahı zor ettim sanki olacakmışım gibi çok şiddetli ağrım oldu. çok şükür binlerce şükür henüz olmadım.
bugün, asıl test günüm.
yine dualarınıza ihtiyacım var. inşallah regl olmam ve değerim yeterli şekilde katlanmıştır.

Dualarimiz seninle hadi bakalim canim guzel haberlerini bekliyoruz.

Insallah güzel haberlerini aliriz hakkinda hayirlisi

Merakla bekliyoruz canım. Dualarimiz seninle güzel haberler alıcaz inşallah.

Birde yumurtlamamışım bu sıkıntı mı
Arkadaşım transferin hayırlı olsun. Zaten yumurtlamaman ve rahim kalınlaşması için östrojen kullanıyorsun. Yani bu olması gereken sıkıntı edecek bi durum yok. Mesajlarindan ruh halin çok dalgalı gibi anlaşılıyor. Artık sakin ol biraz derin nefes al ver. İnşirah oku. Dua et. Pozitif enerji yüklen artık transfere kadar ve sonraki bekleme süreci için. Embriyologların söylediği şey pozitif çiftlerde başarı oranı umutsuz kaygılı negatif çiftlere göre daha yüksek. Artık bundan sonra her şey iyi olacak telkininde bulun kendine. Allah yardımcın olsun.

İlaçsız transfer olan ve olacak olan arkadaşlar S sdkzn U Umudumtv Kediligelin @sinkar ve diğerleri. Bu çok konforlu bir uygulama ve Semra hoca geliştirmiş bu yöntemi diye okumuştum eski sayfalarda. Pek yeni değil yani denek degilsiniz. Başarı oranı yönünden ilaçlıya göre fark yok. Sadece bizim transfer sürecinde dışardan aldığımız onca hormonu vücut kendi doğal sürecinde üretiyor. Normal hamilelik gibi yani. Burda okurken çok sevmiştim bu yöntemi. İlk transferimde de özellikle istedim öyle karar da vermiştik ama sonra doktor arayıp hoca da burda ilaçlı olmasını uygun bulduk toplantıda dedi. Çok canım sıkıldı. Zaten kalınlaşmada da sorun yaşadık o ay. Sonrakinde de o kalınlaşma problemi yüzünden ilaçlı dediler. Bu sefer bari olsun diye ısrar etmeyi düşünüyorken bu sefer de yoğunluktan git gel sıkıntı olacak diye ılaca razı oldum.
O yüzden kıymetini bilin derim. Olumsuz düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…