- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
İlaçsız transfer olan ve olacak olan arkadaşlar S sdkzn U UmudumtvKediligelin @sinkar ve diğerleri. Bu çok konforlu bir uygulama ve Semra hoca geliştirmiş bu yöntemi diye okumuştum eski sayfalarda. Pek yeni değil yani denek degilsiniz. Başarı oranı yönünden ilaçlıya göre fark yok. Sadece bizim transfer sürecinde dışardan aldığımız onca hormonu vücut kendi doğal sürecinde üretiyor. Normal hamilelik gibi yani. Burda okurken çok sevmiştim bu yöntemi. İlk transferimde de özellikle istedim öyle karar da vermiştik ama sonra doktor arayıp hoca da burda ilaçlı olmasını uygun bulduk toplantıda dedi. Çok canım sıkıldı. Zaten kalınlaşmada da sorun yaşadık o ay. Sonrakinde de o kalınlaşma problemi yüzünden ilaçlı dediler. Bu sefer bari olsun diye ısrar etmeyi düşünüyorken bu sefer de yoğunluktan git gel sıkıntı olacak diye ılaca razı oldum.
O yüzden kıymetini bilin derim. Olumsuz düşünmeyin.
evet memorial söyledi bunu.gönül hanm.aslında amaç 5.günü beklemekti de emriyo yavaş gelişiyor laboratuardansa rahimde daha iyi gelişir diyerek 4.gün transfer ettiler.cnm doğru diyorsun ama doktorlar bizi anlamaz kı onlara göre çok normal bir durum hamile kalmak, düşük yapmak bizim içimizi bilemezler... hayırlısını dile Rabbimden ... memorilde mı dediler? bu arada ilk defa 4. gün transferi sende duydum genel olarak 3 ve 5 gün transferi oluyor
Canım sanırım iki gün sonra tekrarlarlar tekrar inşallah bir mucize olur ve artar değerin artmazsa sanırım ilaçları kesip adet olmanı bekliyorlarcevaplarınız için çoook tşk ederim kızlar ama benim umudum gittikçe kırılıyor.moralim çok bozuk.
11.gün 62,5
14. gün 112,5
16.gün yani bugün 157 hiç katlanmıyor kızlar.
dr ptesi bi daha test yap dedi.yani şimdi yükselmesi yeterli değil mi illa katlanması şart mı.benimki gibi küçük küçük artıp da doğuran olduysa lütfen yardım edin.içimi rahatlatacak bişey duymam lazım.daha iki gün var bu belirsizliğe.
Canım naptın yaptın mı testi?günaydın güzel anne adayları,
dün normalde regl olmam gereken gündü. olmadım ama akşamdan beri sabahı zor ettim sanki olacakmışım gibi çok şiddetli ağrım oldu. çok şükür binlerce şükür henüz olmadım.
bugün, asıl test günüm.
yine dualarınıza ihtiyacım var. inşallah regl olmam ve değerim yeterli şekilde katlanmıştır.
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah.arkadaşlar memorialde tedavi görüp otel pansiyon önerisi olan varmı acaba kalacak yer araştırmasına girdim yeni tedavi için daha öncekinde arkadaşımda kaldım ...pgt den sağlıklı embriyo gelmedi ,zaten bir tane gidebilmişti biraz bekleyip tekrar denemek belkii((
Amin canım hepimizin yaşdan dolayı çok bekleme imkanım yok ama nasip bakalım bi üç ay sonrasında gitsemmi yine diye düşünmeden kendimi alamıyorum .sen naptın bu arada belli oldumu opu tarihinCanım benim Allah yardımcın olsun inşallah.xra221 bir otel söylüyorsu uygun fiyatlı sana yardımcı olabilir. Tekrar ne zaman düşünüyorsun?
Cnm çok güzel yazmışsın Teşekkür ederiz ilaçlı ilaçsız farketmez yeter ki sonucu güzel olsunİlaçsız transfer olan ve olacak olan arkadaşlar S sdkzn U UmudumtvKediligelin @sinkar ve diğerleri. Bu çok konforlu bir uygulama ve Semra hoca geliştirmiş bu yöntemi diye okumuştum eski sayfalarda. Pek yeni değil yani denek degilsiniz. Başarı oranı yönünden ilaçlıya göre fark yok. Sadece bizim transfer sürecinde dışardan aldığımız onca hormonu vücut kendi doğal sürecinde üretiyor. Normal hamilelik gibi yani. Burda okurken çok sevmiştim bu yöntemi. İlk transferimde de özellikle istedim öyle karar da vermiştik ama sonra doktor arayıp hoca da burda ilaçlı olmasını uygun bulduk toplantıda dedi. Çok canım sıkıldı. Zaten kalınlaşmada da sorun yaşadık o ay. Sonrakinde de o kalınlaşma problemi yüzünden ilaçlı dediler. Bu sefer bari olsun diye ısrar etmeyi düşünüyorken bu sefer de yoğunluktan git gel sıkıntı olacak diye ılaca razı oldum.
O yüzden kıymetini bilin derim. Olumsuz düşünmeyin.
Yok canım yarın kontrolüm var. Dün cetrotide de başladım hayırlısı bakalım.Amin canım hepimizin yaşdan dolayı çok bekleme imkanım yok ama nasip bakalım bi üç ay sonrasında gitsemmi yine diye düşünmeden kendimi alamıyorum .sen naptın bu arada belli oldumu opu tarihin
Amin hayırlısı olsun canımYok canım yarın kontrolüm var. Dün cetrotide de başladım hayırlısı bakalım.
Cnm hakkında hayırlısi olsun sağlıklı olan tutunur unutma demek ki hayırlısı buymuş inş bir mucize olurevet memorial söyledi bunu.gönül hanm.aslında amaç 5.günü beklemekti de emriyo yavaş gelişiyor laboratuardansa rahimde daha iyi gelişir diyerek 4.gün transfer ettiler.
Canım biz tempo çağlayan otelde kaldık memnun olduk . Big box otel var bide hastane orayla anlaşmalı arastirabilirsinarkadaşlar memorialde tedavi görüp otel pansiyon önerisi olan varmı acaba kalacak yer araştırmasına girdim yeni tedavi için daha öncekinde arkadaşımda kaldım ...pgt den sağlıklı embriyo gelmedi ,zaten bir tane gidebilmişti biraz bekleyip tekrar denemek belkii((
teşekkürler canım çok saol ben araştırayımCanım biz tempo çağlayan otelde kaldık memnun olduk . Big box otel var bide hastane orayla anlaşmalı arastirabilirsin
ben ksuites hotelde kaldım rahat bi otel gecelik iki kişi 150 tl idi rahat bi otel genelde aile ve sağlık için gelmiş insanlar vardı istersen ilgilenarkadaşlar memorialde tedavi görüp otel pansiyon önerisi olan varmı acaba kalacak yer araştırmasına girdim yeni tedavi için daha öncekinde arkadaşımda kaldım ...pgt den sağlıklı embriyo gelmedi ,zaten bir tane gidebilmişti biraz bekleyip tekrar denemek belkii((
Tşk ler canım bunada bakayımben ksuites hotelde kaldım rahat bi otel gecelik iki kişi 150 tl idi rahat bi otel genelde aile ve sağlık için gelmiş insanlar vardı istersen ilgilen
Canım naptın yaptın mı testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?