Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar hemen yazdınız Allah razı olsun ilaçlı sanırım benim ki climara bant kullanıyorum tam kızımın vefat ettiği gün ilaçlara başlıcaz içim çok buruk

Cok sagol arkadasim bende semra hoca'ya cok güveniyorum en iyisini bilir ben 3 histeroskopi sonrasi adetlerim azaldi ondan korkuyorum tutunma da sorun olursa diye bir kere de naturel olumsuz deneme var bu sefer cok ugrastik ve genetikten 1 tane saglikli bulduk onu da kaybetmek istemiyorum annem meme ca 4.evre ben 10.tüp bebek denemesini yapiyorum takdir allahtan tabi ki yine de her seyi arastirayim diyorum bir sey eksik kalir fln diye kontrollerde rahim 7 ve 8 cikiyor sonra adet oluyorum cok az 1 ped bile degil günde 3 günde bitiyor ben deki durum bu iste

cevaplarınız için çoook tşk ederim kızlar ama benim umudum gittikçe kırılıyor.moralim çok bozuk.
11.gün 62,5
14. gün 112,5
16.gün yani bugün 157 hiç katlanmıyor kızlar.
dr ptesi bi daha test yap dedi.yani şimdi yükselmesi yeterli değil mi illa katlanması şart mı.benimki gibi küçük küçük artıp da doğuran olduysa lütfen yardım edin.içimi rahatlatacak bişey duymam lazım.daha iki gün var bu belirsizliğe.

evet memorial söyledi bunu.gönül hanm.aslında amaç 5.günü beklemekti de emriyo yavaş gelişiyor laboratuardansa rahimde daha iyi gelişir diyerek 4.gün transfer ettiler.

Canım sanırım iki gün sonra tekrarlarlar tekrar inşallah bir mucize olur ve artar değerin artmazsa sanırım ilaçları kesip adet olmanı bekliyorlar

arkadaşlar memorialde tedavi görüp otel pansiyon önerisi olan varmı acaba kalacak yer araştırmasına girdim yeni tedavi için daha öncekinde arkadaşımda kaldım ...pgt den sağlıklı embriyo gelmedi ,zaten bir tane gidebilmişti biraz bekleyip tekrar denemek belkii((

Canım naptın yaptın mı testi?

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah. xra221 bir otel söylüyorsu uygun fiyatlı sana yardımcı olabilir. Tekrar ne zaman düşünüyorsun?

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah. xra221 bir otel söylüyorsu uygun fiyatlı sana yardımcı olabilir. Tekrar ne zaman düşünüyorsun?
Amin canım hepimizin yaşdan dolayı çok bekleme imkanım yok ama nasip bakalım bi üç ay sonrasında gitsemmi yine diye düşünmeden kendimi alamıyorum .sen naptın bu arada belli oldumu opu tarihin

Cnm çok güzel yazmışsın Teşekkür ederiz ilaçlı ilaçsız farketmez yeter ki sonucu güzel olsun

Amin canım hepimizin yaşdan dolayı çok bekleme imkanım yok ama nasip bakalım bi üç ay sonrasında gitsemmi yine diye düşünmeden kendimi alamıyorum .sen naptın bu arada belli oldumu opu tarihin
Yok canım yarın kontrolüm var. Dün cetrotide de başladım hayırlısı bakalım.

evet memorial söyledi bunu.gönül hanm.aslında amaç 5.günü beklemekti de emriyo yavaş gelişiyor laboratuardansa rahimde daha iyi gelişir diyerek 4.gün transfer ettiler.
Cnm hakkında hayırlısi olsun sağlıklı olan tutunur unutma demek ki hayırlısı buymuş inş bir mucize olur

Canım biz tempo çağlayan otelde kaldık memnun olduk . Big box otel var bide hastane orayla anlaşmalı arastirabilirsin

ben ksuites hotelde kaldım rahat bi otel gecelik iki kişi 150 tl idi rahat bi otel genelde aile ve sağlık için gelmiş insanlar vardı istersen ilgilen

Kızlar bugün tedavinin 8. Günü dün yumurtalar 13 mm’di dün cetrotideye başlamıştık. Bugün biraz şeffaf akıntım var. Yumurta çatlamamıştır değil mi? Böyle bir şey yaşayan var mı normal mi? Yarın randevum var ama merak ettim böyle bir şey olabilir mi diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…