Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çatlamamıştır cnm inan o dönemde bende aynı şeyi yaşadım hep korktum ama çatlamamıştı çok şükür

Gönül hanımdı ama dün semra hoca da geldi muayeneye. Yarın için randevuyu sevinç hanıma vermişler.
Birden fazla yumurta büyüdüğü İçin o akıntılar çok normal.yumurtaların boyutu 12mm yi geçince oluyor.cetrotide kullandığın İçin merak etme çatlama olmaz.

selam kızlar beş embiryom vardı bugün beşinci gün hala beş var üçünü pgt ye yolladılar ikisinide yarına çıkarsa onlarıda yollayacaklar yani ikisi 6 günlük olmuş olscak hayatta kalırlarsa tabiki. bu duruma moralim biraz bozuldu sizce ne olur sonuç elde sıfır kalırsa çok içim yanar korkuyorum çok

Ca
canım neden üzülüyorsun ki. Maşallah 5 i de kaliteliymiş ki bir zarar gelmedi. İnşallah pgtden de 1 tane bile sağlam gelse tamamdır iş. İnşallah onlardan biri senin evldın öyle düşün çok güzel olacak inşallah.

5 embriyo az değil ji cnm muhakkak bir tane bile olsa sağlıklı çıkacak görürsün

Kusura bakmayin biraz gec oldu yeni girebildim bende seninle ayni dusunceydim ama bildgim doktor die devam edelim dedik dosyamiz herseyimiz orda bir daha silbastan yapmayalim dedik ama olmadi tabi ucuncu icin oraya dusubmuyorum kesinlikle iki negatifden sonraki nie olmadigina dairede duzgun bi aciklama yok bu yuzden terxih etmiyorum su an memorial daha yakin geliyor bana ama bakalim daha su anda dusunmuyoruz gene olumsuz olucak diye cok korkuyoruz o piskoloji cok deisik bisey malesef

5 embriyo az değil ji cnm muhakkak bir tane bile olsa sağlıklı çıkacak görürsün
moralimi bozan beşinci güne beşi çıktı ikisi için altıncı gün brkleniyor normal şartlarda transfer yapılır falan embiryo fazla olursa dendme şansım artar illaki şükür

moralimi bozan beşinci güne beşi çıktı ikisi için altıncı gün brkleniyor normal şartlarda transfer yapılır falan embiryo fazla olursa dendme şansım artar illaki şükür

Sanırım 2 tanesınde bölünmesı daha az olduğundan 6. Gün bekleniyor olabılır şükür et ki transfere gidecek kadar embrıyon oluşmuş içini sıkma lütfen beterın beterı var bak ben tek embrıyo oluşsun diye dua ediyorum artık burada yazılanları gördükten sonra.. hiç transfere gidememek çok kötü bir duygudur.. o yüzden fazlasında gözüm yok artık 1 tane olsun benım olsun :)

Kızlar climara bant kullanıyorum dün yapıştırmıştık ama şimdi baktım kalkmış onu çıkartıp yenisini taktım 48 saatte 1 değiştirmem lazımdı şimdi yarın bi daha mi değiştirmem lazım yoksa bugünden itibaren 48.saatte mi

Bugünden ıhtıbaren 48 canım çünkü bantların kullanım süresıne göre düşün bu arada eczanelerde su geçirmez şeffaf bantlar var bu sayede çıkmaz duşunu rahatlıkla alırsın tam bantın boyutunda

Bi sıkıntı olmaz dmi kalkmış ya ? Bu arada teşekkür ederim tavsiyen için :)

Şimdi de baktım böyle yüzeyi düz değil aslında eşim hava kabarcığı olmadan yapıştırdı ama sizde de böyle oluyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…