- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Çatlamamıştır cnm inan o dönemde bende aynı şeyi yaşadım hep korktum ama çatlamamıştı çok şükürKızlar bugün tedavinin 8. Günü dün yumurtalar 13 mm’di dün cetrotideye başlamıştık. Bugün biraz şeffaf akıntım var. Yumurta çatlamamıştır değil mi? Böyle bir şey yaşayan var mı normal mi? Yarın randevum var ama merak ettim böyle bir şey olabilir mi diye?
Tamam canım çok tşeekkür ederim. Aynı yumurtlama dönemimdeki gibi şeffaf akıntım var da dedim ne oluyor acabaÇatlamamıştır cnm inan o dönemde bende aynı şeyi yaşadım hep korktum ama çatlamamıştı çok şükür
İnan o iğne döneminde benimde hep öyleydi sürekli korkuyordum ama Allaha şükür bişey olmadı içini ferah tut ekip doktorun kimTamam canım çok tşeekkür ederim. Aynı yumurtlama dönemimdeki gibi şeffaf akıntım var da dedim ne oluyor acaba
Gönül hanımdı ama dün semra hoca da geldi muayeneye. Yarın için randevuyu sevinç hanıma vermişler.İnan o iğne döneminde benimde hep öyleydi sürekli korkuyordum ama Allaha şükür bişey olmadı içini ferah tut ekip doktorun kim
Birden fazla yumurta büyüdüğü İçin o akıntılar çok normal.yumurtaların boyutu 12mm yi geçince oluyor.cetrotide kullandığın İçin merak etme çatlama olmaz.Gönül hanımdı ama dün semra hoca da geldi muayeneye. Yarın için randevuyu sevinç hanıma vermişler.
Teşekkür ederim arkadaşımBirden fazla yumurta büyüdüğü İçin o akıntılar çok normal.yumurtaların boyutu 12mm yi geçince oluyor.cetrotide kullandığın İçin merak etme çatlama olmaz.
Sıkıntu değil cnm dediğim gibi bende hep oldu ama Allaha şükür çatlamadı ama ilaçlarını dakikası dakikasına yap cnmGönül hanımdı ama dün semra hoca da geldi muayeneye. Yarın için randevuyu sevinç hanıma vermişler.
canım neden üzülüyorsun ki. Maşallah 5 i de kaliteliymiş ki bir zarar gelmedi. İnşallah pgtden de 1 tane bile sağlam gelse tamamdır iş. İnşallah onlardan biri senin evldın öyle düşün çok güzel olacak inşallah.selam kızlar beş embiryom vardı bugün beşinci gün hala beş var üçünü pgt ye yolladılar ikisinide yarına çıkarsa onlarıda yollayacaklar yani ikisi 6 günlük olmuş olscak hayatta kalırlarsa tabiki. bu duruma moralim biraz bozuldu sizce ne olur sonuç elde sıfır kalırsa çok içim yanar korkuyorum çok
5 embriyo az değil ji cnm muhakkak bir tane bile olsa sağlıklı çıkacak görürsünselam kızlar beş embiryom vardı bugün beşinci gün hala beş var üçünü pgt ye yolladılar ikisinide yarına çıkarsa onlarıda yollayacaklar yani ikisi 6 günlük olmuş olscak hayatta kalırlarsa tabiki. bu duruma moralim biraz bozuldu sizce ne olur sonuç elde sıfır kalırsa çok içim yanar korkuyorum çok
moralimi bozan beşinci güne beşi çıktı ikisi için altıncı gün brkleniyor normal şartlarda transfer yapılır falan embiryo fazla olursa dendme şansım artar illaki şükür5 embriyo az değil ji cnm muhakkak bir tane bile olsa sağlıklı çıkacak görürsün
Cnm ilk transferle inş tutuncak sanamoralimi bozan beşinci güne beşi çıktı ikisi için altıncı gün brkleniyor normal şartlarda transfer yapılır falan embiryo fazla olursa dendme şansım artar illaki şükür
teşekkürler inşallah hepimiz bebekli döneriz tez zamandaCnm ilk transferle inş tutuncak sana
moralimi bozan beşinci güne beşi çıktı ikisi için altıncı gün brkleniyor normal şartlarda transfer yapılır falan embiryo fazla olursa dendme şansım artar illaki şükür
Bugünden ıhtıbaren 48 canım çünkü bantların kullanım süresıne göre düşün bu arada eczanelerde su geçirmez şeffaf bantlar var bu sayede çıkmaz duşunu rahatlıkla alırsın tam bantın boyutundaKızlar climara bant kullanıyorum dün yapıştırmıştık ama şimdi baktım kalkmış onu çıkartıp yenisini taktım 48 saatte 1 değiştirmem lazımdı şimdi yarın bi daha mi değiştirmem lazım yoksa bugünden itibaren 48.saatte mi
Bi sıkıntı olmaz dmi kalkmış ya ? Bu arada teşekkür ederim tavsiyen için :)Bugünden ıhtıbaren 48 canım çünkü bantların kullanım süresıne göre düşün bu arada eczanelerde su geçirmez şeffaf bantlar var bu sayede çıkmaz duşunu rahatlıkla alırsın tam bantın boyutunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?