Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

işlerini titizlikle yaptıklarına inanıyorum korkum pgt den sağlıklı dönmezse şayet ne olacak yeni baştan başlamak gerkecek bir arkadaşım iki en sağlıklı embiryosunun gönderildiğini ve ordan dönmediğini söylemişti ama geriye iki tane bırakmışlar onlar transfer edilmiş ve şimdi maşallah ikiz oğlu oldu çokta sağlıklı ve gayet iyi gelişmişti bebekler mesela 3 gün embiryosu transfer ediliyor kafam çok karıştı açıkcası

Arkadaşlar memorial yumurta takibini başka yerde memlekette yapsak kabul ediyormu hastaneye sormadan size sorayım dedim

tahmin etmiştim emin olayım dedim çok saol canım işyerinden izin almak problem herdefasında ondan merak ettim
ÖYLE ilk yumurta takibini onlar yapmak istiyor . Ama dondurursan . Sonraki rakipleri olduğun yerde yapıp transfere gidiyorsun İstanbul a sadece . Hayırlı olsun inşallah

Kızlar; bugün kontrolim vardı. Reglinin 8. Günündeyim rahim kalınlığı 9mm, yumurta 16mm miş. Transfer için kaç olması lazım rahim kalınlığının? Yarın sabah itibari ile ovulasyon kitine başlıyorum.

Canım 8 olsa yeter seninki maşallah erken kalinlasmis erken yumurtlamis gibisin :) benimde en son 9.1di transfere çağırdılar

Benim geçen tedavimde 3. Gün 12 tane embriyo oluşmuştu 5. Güne 1 tane orta kalite kaldı tokat yemiş gibi olduk negatif sonuç aldım başka bir klinikte yaptırmıştım şu para basılan yerde.. şimdi doktorumdan da çok memnunum uygulanan tedaviden de perşembe opudan sonra 17 yum toplandı 16 sı ıyı durumdaydı 1. Gün aradılar 8 tane kaldığını söylediler bugün 3. Gün 7 kalmış birinin gelişimi iyi değilmiş İnan geceleri uyuyamıyorum şuan stresten benimde devam ederse pgtye gönderilecek ama diyorum ya 1 olsun ya kalsın inşallah 1 tane de olsa razıyım.. inşallah güzel sonuçlar alacaksın pgtden

Canım 8 olsa yeter seninki maşallah erken kalinlasmis erken yumurtlamis gibisin :) benimde en son 9.1di transfere çağırdılar
Canım benim adetlerim kurulu saat gibidir hiç şaşmaz 26 günde bir olurum. Daha önce tedaviye başlamadan bi kaç ay ovulasyon ve ateş ölçme yöntemini denemiştim 13. Gün çatlıyor yumurtam. Bu biraz erken olmuş gibi sanki acaba ben mi yanlış anladım çarşamba yine çağırdılar. Eğer doğru anladıysam çarşamba çatlatma vurulurum büyüm ihtimal.

Birden fazla saglikli sonuc alacagina inaniyorum.hislerime guvenirim

Cnm benimde bugun konturolum vardi benimde rahim kalinligim 8 mm birtane yumurta 19mm boyunda olusmus bana bugun catlatma ignesi verdiler bana ovulasyon kiti vermediler neden aceba transfer belli olucak kan tahlili verdim sen verdinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…