Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm benimde bugun konturolum vardi benimde rahim kalinligim 8 mm birtane yumurta 19mm boyunda olusmus bana bugun catlatma ignesi verdiler bana ovulasyon kiti vermediler neden aceba transfer belli olucak kan tahlili verdim sen verdinmi
Yooo bana vermediler iğne. Kit verdiler çarşamba günüde yeni randevu verdiler. Acaba ben yanlış mı anladım mm leri ya bak merak ettim şimdi arayıp sorsam mı?

Yooo bana vermediler iğne. Kit verdiler çarşamba günüde yeni randevu verdiler. Acaba ben yanlış mı anladım mm leri ya bak merak ettim şimdi arayıp sorsam mı?
Cnm benim ikinci kontrolumdu sordum yumurta takibi yapilcakmi yok dedi birdaha transfere geliceksiniz bana kitle takip et demediler zaten yumurtlamisiz aceba yapmaya gerek varmiki bana ovitrella verdiler kan aldilar bugun arayip soylicekler vurulup vurulmicami

Kafam karıştı benim şimdi. Seninki natural mi? İlaçlı mı farkeder mi acaba?

Canım senin yumurtan zaten çatlamak üzere 19mi olmuş 18mm den sonra gibi yumurta çatlayabiliyo.oyuzden sende kite gerek yok canım

Canım sen naptın bebişin kalp atışlarını duydun mu?
Yok canım kalp atışı için çok erken cuma gecesi kanamam oldu crinone jelden sonra çok korktum acile gidip iğne oldum . Cumartesi de doktora gittik keseyi gördük .çok şükür yolunda herşey dedi doktor ama çok korkuyorum istirahat et dedi şimdi yatıyorum

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen uzan hiç bi iş yapma bırak dağınık kalsın herşey. Sımsıkı tutundu sana yavrun inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. Çok üzme kendini etkilenmesin yeğenimiz iyi bak ona.

Çok sağol canım doktor 3gün rapor yazdı rahatsizsan 2gün daha yazarım dedi bi hafta gitmeyeceğim dua et canım.

Crinone jel tahris etmis olabilirmis yada kilcal damar catlamasi olabilirmis.7+2de banada oldu.aynen acile gittik bitane igne oldum.kesenin yaninda yani icerde kanama yoksa ki anladigim kadariyla yok rahat ol.birebir aynilarini yasamisiz.bi daha gelmedi benim zaten.

kızlar doktorum bana tüp bebek önerdi. bahçeci ve memorial arasında kaldım. burada hangi doktoru önerirsiniz? semra hanım kendisi hasta bakıyor mu?

CANIM ben jelden dolayı diye düşünüyorum girerken artık çok zor giriyor .tahriş mi ne oldu bilmiyorum ama onu sokunca bi baktım ucunda kan var ama devamı gelmedi gece uyandım peçete kan olmuştu. Memoriali aradım crinone yapmaz dedi yapsa önceden yapardı dedi anlamadım

Banada tahris etmis olabilir demislerdi:)sonucta onemli olan devam etmemesiydi.etmiyor dimi.acildeki dr rahim e bebek yerlesirken kilcal ddamar catlamasida olabiliyir demisti.baska yerlerdede okumustum bunu.parlak kirmizi 've devamli kanama olmadigi surece hic korkmamaliyiz.heleki kahverengiyse hicc.bende onlem olsun diye bir hafta yattim kalkmadan.sende rahat ol korkma canim benim.

Sağol canım ben de yatıyorum rapor aldım kırmızıydı benim ama 20 damla falandı ebeye gösterdim acilde bu kadar kanamaya bebek düşmez dedi.ağrım yoktu dusukte ağrı da oluyormuş.evet bi o cuma gecesi oldu kanama çok şükür şimdi yok.doktor kanama görmedi kese düzgün dedi .

Bi yeşil kahve nasılsın fikirlerine ihtiyazım var ya da diğer kızlar ...çok şükür ki opuyu atlattım 6tane yumurta toplandı 5tanesi döllendi 3tanesi 5.güne gitti bir tanesi bekletildi 6.günde durdu elendi.3tanesi pgt ye gitti sonra öok şükür ki maşallah diyeyim:)2 tanesi normal çıkmış.şimdi opudan sonraki ilk adetimi oldum bitti.önümüzdeki ilk adette histereskopi ve rahim çizdirme olacak ama korkuyorum biraz.ondan sonraki adette de inşallah transfer olacak.şimdi kızlar pgt den gelen embriyonun tutunma olasılığı kaçtır sizce ve ikisi saglam geldiğine göre ikisi de mi transfer edilir yoksa biri dondurulur mu.bu benim dördüncü denemem olacak.ilk ikisi devletteydi olmadı.üçüncüsü memorialdaydı iki tane koymuşlardı tutmuştu ama ağustosta kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Allahım yardım etsin kötü şeyleri tekrar yaşatmasın inşallah ne bana ne de ewlat isteyen kimselere...Amin inşallah

Canım çok sevindim maşallah bence tek transfer ol ne olur ne olmaz sende tutunmada problem olmamıştı diğerinde belki embriyo saglikdizdi .rahime problem yoksa pgtten dönen embriyonun tutunma olasılığı yüksek canım bol bol dua et olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…