Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah cnmmn inşallah Allah kimseyi ewlatla imtihan etmesin inşallah Rabbim tez vakitte bana da herkese de nasip etsin

İnşallah cnm bu sefer bebişle sağlıklı sıhatli hayırlı bi şekilde ewe dönmeyi nasip etsin Rabbim inşallah

Kızlar bgn öngörüşmemizi yaptık memnun ayrıldım yuksek ihtmal 2 hafta snra tedaviye baslayacagz. Taze transfer yapılacakmıs bana. Daha önceki denememde baska br merkezde embriyo 3. Gun dondurulup transfer zmnı çözdürülüp 5. Güne gtmeleri istendi bunu yanlıs buldı semra hoca ve bu yüzden embriyolarmzn gelişiminin bozulablecgni söyledi. Görüşme gec bittiği için muhasebeyle görüşemedk hemsire kısaca fiyat bilgisi verdi 7200+ilaçlar dedi. 6750 diye hatırlıyrdm tedavi ücretini dedim yok 4-5 aydr böyle dedi. Bilgisi olan varmı bu konıda

Hayırlı olsun şimdiden canım takipler hangi doktorla olacak? Bu arada verdiği fiyattan başladık bizde tedavi başlangıcında 1850 alıyorlar sanırım geri kalanını opu günü ödüyorsun

7200 lira tedavi ücreti.başladığın gün 2100 lirasını ödeyip,kalanını opu günü ödüyorsun.eğer devlette 1 kere raporlu tedavi okduysan raporunu getirdiğinde 1000 lira gibi bir indirim oluyor ilk tedavide

Hayırlı olsun şimdiden canım takipler hangi doktorla olacak? Bu arada verdiği fiyattan başladık bizde tedavi başlangıcında 1850 alıyorlar sanırım geri kalanını opu günü ödüyorsun
Bgn sevınc hanımla görüştük ama doktrlar değişiyr dediler izin günlerine baglı sanrm bnm muayeneme kim denk gelirse. Semra hocada tedavi planını belirledi not etti. Bir snraki ay foliuller tedaviye uygun bulınrsa başlanacakmiş ve taze transfer olckmıs. Kalan olursa dondrlacakmıs. Sende durum nasıl cnm 3. Günü embriyolarn değilmi

Raporım yok cnm. Embriyo dondurusak nekdr ücret ödüyorız? Bnlarla ilgili bilgiyi adet olup gttiğimde alacam bgn yetişmedi.

Sevgili arkadaşım öncelikle sakin ol. Bu işin cidden matematiği yok sadece istatistikleri var. Yani ne kadar çok giderse sağlıklı bulma şansımız o kadar artacak diye düşünüyoruz doğal olarak. İnşallah gidenler sağlıklı gelir diye dua edelim. Diğer ikisinden haber var mı giden oldu mu onlardan da? 5te3 de hiç kötü bir oran değil canını sıkma lütfen

kızlar doktorum bana tüp bebek önerdi. bahçeci ve memorial arasında kaldım. burada hangi doktoru önerirsiniz? semra hanım kendisi hasta bakıyor mu?
Merhaba. Emin olun burda birçok insan bu ikilemi yaşamıştır. Burda sistem diğer yerlere göre biraz daha farklı. Ekip olarak çalışılıyor. Bunun avantajı da merkez hiç tatil yapmadan çalışmış oluyor pazar resmi tatil gibi, sizin takibinizi yapan doktorun izin günü yıllık izni gibi durumlarda tedaviniz aksamamış oluyor malum hassas bir süreç günleri öne ileriye almak riskli. Semra hanım da haftada 4 gün merkezde. Direk hasta takibi yapmasa da orada olduğu günlerde randevulara girebiliyor. Hergün öğlen toplantı yapıyorlar ve dosyalar incelenip ona göre bir yol izleniyor.
Size tavsiyem çok aceleniz yoksa ilk görüşme için Semra hanımdan randevu almanız. Ortalama 1ay sonraya randevu veriyorlar. Zaten yanında bir doktora daha randevu oluşturuyorlar.
Aklınızda takılıp kalmaması için diğer merkezden de bir randevu alıp orayla da görüşüp öyle karar verebilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Sizin önceki tedavide 3.günden sonra embriyolar bozulduğu için riske atmamak için taze transferi uygun görmüş hoca. Tabi bunda dondurup çözdürmenin de etkisi olabilir. İnşallah dondurulacak kaliteli embriyolarınız da olur. Kaan hocanın tedavisi ile ilgili yorumunu merak ediyorum Semra Hanım ın.
Fiyat konusunda Menekşe Hanımla konuşun Temmuzda 7200 olmuştu fiyat. İlaçları da idil eczanesi uygun veriyor. Gonal F 260 cetrotide 100tl idi ağustosta.

S Seyyahdilek canım çok teşekkür ederim rahatladım biraz o günden beri jeli sıkarken korkuyorum.memorial e ben de söyledim . Kese normalse kanama alanı yoksa sorun değil dedi. Sen jeli 6+1den sonra bire mi indirdin ? Bana kanama olursa iğne vur dedi yoksa her hafta vurma dedi buradaki doktor günde iki kere progestan verdi onu kullanıyorum memorial gereksiz dedi ama ben yinede kullanıyorum.coraspin de verdi doktor ama kullanmıyorum onu. Birde sen ilk kese boyutunu hatırlıyor musun ?bana bi hafta rapor yazdı

Evet maşallah gözün aydın. Genetikten sağlıklı gelen embriyonü tutunma şansı oldukça yüksek. Şöyle ki çok iyi kalitede ama pgt yapılmamış bir embriyo transfer edildiğinde tutmamışsa veya tutup düşmüşse rahimde de problem yoksa %80 embriyo sağlıksız diyorlar. Histereskopi ile rahime de bakılacak diyorsun. Bundan sonrası nasip meselesi.
Transferi de tek yaparlar muhakkak. Çift transferi genelde senin önceki tedavindeki gibi durumlarda yapıyorlar. Şimdi sen istesen de ısrar etsen de yapmazlar ki yaptırma da. Bir transfer şansın daha olur inşallah kardeş için kullanırsın onu da.

Bir ay çok uzun bi süre bide takiplerimi hep ayni kişi yapsın isterim ben biraz kafamı karıştırdı bu durum

Cnm ben de cumartesi görüşme yapmıştım,7200 tüp bebek,1500/2000 civarı da ilaçlar

Bence de tek tek denerler,yaşın gençse hele, o kadar genetik taramaya gitmiş embriyolar çok kıymetli

Arkadaşlar memorial yumurta takibini başka yerde memlekette yapsak kabul ediyormu hastaneye sormadan size sorayım dedim
Bana İstanbul'da oturduğumuz halde,hangi semtte oturduğumu,takip süresince kaç vesaireyle gelip gideceğimi bile sordu Niyazi Emre bey,sanırım önemli

Bir ay çok uzun bi süre bide takiplerimi hep ayni kişi yapsın isterim ben biraz kafamı karıştırdı bu durum
Mümkün olduğunca aynı doktora veriyorlar ama mesela diyelim ki sizin kontrol olmanız gereken günde doktorunuzun izin günü o zaman başka doktora veriyorlar.
Yine de arayıp ne zamana veriyorlar öğrenip geç olduğunu düşünürseniz başka doktorlara da alabilirsiniz.

bilgilendirme için teşekkürler cnm. inş bu seferki tedavide yüzümüz güler. kaan hocanın dna hasarına sıkıca sarıldıgını düşünüyorum dedi suan dna hasarının kanıtlanmıs bir etkisi yok dedi. aynı kişinin arka arakaya verdiği sperm örneklerinde farklı dna hasar oranları cıktıgı gözlenmiş dedi. bizim dna hasarımız cıkmamıstı ztn sperm canlılık oranımız düşüktü ama onuda testın istda dondurulup ankaraya gonderılmesiyle ilgili olablecgı söylendi. spermın zarara ugrama ihtimali vardr deıdler normalde de haraketlılık en az %30 en fazla %70 cıktı 2 yıl içinde spermıyogramlarfda. bir tek istdan ankaraya giden spermde %10 a düştü. bunuda dondrma çözdürme işlemine bağladılar. kısacası 5-6 aydır ürolojide tedavi görmemizi spermde sorun aramımızı doğru bulmadı spermler gayet normal dedi. sizin tüp bebektekı sıkıntınız embrıyoların 3. gun donruulup çözdürülüp 5. gune gitmelerinin beklenmesı dedi. bu yontemı dogru bulmadı kusuru sperme atmıslar dedi. bnm rezervım cok iyi olmadıgı ıcın 10 dan az yumurta elde edıldıgı ıcın blast olan embrıyoyu taze transfer edecekmıs gerı kalan olursa donduracakmıs. dondur çözdür gibi riske atmayacak sanırım başlangıcta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…