- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
dondurma ücretini öğrendin mi cnmCnm ben de cumartesi görüşme yapmıştım,7200 tüp bebek,1500/2000 civarı da ilaçlar
Dondurma ücreti 3 bin lira cnm 5 senelikdondurma ücretini öğrendin mi cnm
Aynen canım saolBana İstanbul'da oturduğumuz halde,hangi semtte oturduğumu,takip süresince kaç vesaireyle gelip gideceğimi bile sordu Niyazi Emre bey,sanırım önemli
Eylül 1 de ödeme yaptık 7200 dediler pazarlık filan ile 6800 ödedikCnm ben de cumartesi görüşme yapmıştım,7200 tüp bebek,1500/2000 civarı da ilaçlar
Eylül 1 de ödeme yaptık 7200 dediler pazarlık filan ile 6800 ödedikCnm ben de cumartesi görüşme yapmıştım,7200 tüp bebek,1500/2000 civarı da ilaçlar
biraz geç bir cevap olacak ama yeni girebildim.ben memorial in hemen çıkışında olan taksi durağına gittim ordan kiralık ev istedim.2+1 evi gecesi 150tl ye tuttuk ben 20 gün kaldım ist.da ve tam 3.000tl sadece eve ödemek zorunda kaldım.doğalgazı kliması mutfak eşyaları herşey var.otel için bu fiyatı söyleyen arkadaşlar oldu bence otele bu parayı vermektense eve vermek daha mantıklıarkadaşlar memorialde tedavi görüp otel pansiyon önerisi olan varmı acaba kalacak yer araştırmasına girdim yeni tedavi için daha öncekinde arkadaşımda kaldım ...pgt den sağlıklı embriyo gelmedi ,zaten bir tane gidebilmişti biraz bekleyip tekrar denemek belkii((
ben o kadar raporla uğraştım ve rapor alıp gitmeme rağmen benden 5.760tl aldılar.üstelik menekşe hanım bana tlf da 5.500tl demişti ama ödemeye gittiğimde 5.760tl dediler.biraz atıştık ama yapacak bişey yoktu inkar etti bunu.benim ilaçların dozu da çok yüksek olduğu için yaklaşık 2.500-3.000 arası da ilaç tuttu.uçak biletleri,yeme içme derken anlayacağınız maddi anlamda ciddi bi çöküş yaşıyoruz şuan.dua ediyorum en azından bu çabamıza değsin de pozitif olsun.benim hala net değil yarın bir daha test yapacam ikiye katlaması lazım yoksa kaybedecem bebeğimiEylül 1 de ödeme yaptık 7200 dediler pazarlık filan ile 6800 ödedik
ben o kadar raporla uğraştım ve rapor alıp gitmeme rağmen benden 5.760tl aldılar.üstelik menekşe hanım bana tlf da 5.500tl demişti ama ödemeye gittiğimde 5.760tl dediler.biraz atıştık ama yapacak bişey yoktu inkar etti bunu.benim ilaçların dozu da çok yüksek olduğu için yaklaşık 2.500-3.000 arası da ilaç tuttu.uçak biletleri,yeme içme derken anlayacağınız maddi anlamda ciddi bi çöküş yaşıyoruz şuan.dua ediyorum en azından bu çabamıza değsin de pozitif olsun.benim hala net değil yarın bir daha test yapacam ikiye katlaması lazım yoksa kaybedecem bebeğimi
Neden cleksani şimdi verdiler ki bende gebelik boyunca kullanıcam ama bana transfer günü başlıcaz dediler aspirin ve cleksanaSelam kızlar ben transfer hazırlığına başladım çok heycanlıyım.ilk defa tüp bebek yaptıracağım inşallah hayırlısı olur.izmirden geliyorum.adetimin 4.günündeyim ilaç kullanıyorum estrofem (rahim kalınlaştırıcı)günde 3 defa içiyorum.her gün iğne vuruluyorum clexane (kan pırtılaşması için)ayın 30unda kontrolüm var.yaklaşık kaç gün sonra transfer olur ?benim gibi iğne kullanan arkadaşlar var mı acaba ?dondurulmuş 2embriyom var inşallah sağlıklıdır
yok geç değil cevap için çok saol araştırma aşamasındayım şu an zaten ama şu varki ben yumurta toplamaya kadar yalnız olacağım eşim işimizden dolayı o kadar izin yapamıyor o nedenle ev benim için sıkıntılı olabilir tek gidersem ama bakalım belki aileden birini alabilirsem yanıma olabilir tabi tşk lerbiraz geç bir cevap olacak ama yeni girebildim.ben memorial in hemen çıkışında olan taksi durağına gittim ordan kiralık ev istedim.2+1 evi gecesi 150tl ye tuttuk ben 20 gün kaldım ist.da ve tam 3.000tl sadece eve ödemek zorunda kaldım.doğalgazı kliması mutfak eşyaları herşey var.otel için bu fiyatı söyleyen arkadaşlar oldu bence otele bu parayı vermektense eve vermek daha mantıklı
1-3 embriyo arası 2100,3-6 arası 2600 tl olması lazım.benim hiç dondurulacak embriyom olmadığı İçin çok ilgilenmedim açıkçası.Raporım yok cnm. Embriyo dondurusak nekdr ücret ödüyorız? Bnlarla ilgili bilgiyi adet olup gttiğimde alacam bgn yetişmedi.
S Seyyahdilek canım çok teşekkür ederim rahatladım biraz o günden beri jeli sıkarken korkuyorum.memorial e ben de söyledim . Kese normalse kanama alanı yoksa sorun değil dedi. Sen jeli 6+1den sonra bire mi indirdin ? Bana kanama olursa iğne vur dedi yoksa her hafta vurma dedi buradaki doktor günde iki kere progestan verdi onu kullanıyorum memorial gereksiz dedi ama ben yinede kullanıyorum.coraspin de verdi doktor ama kullanmıyorum onu. Birde sen ilk kese boyutunu hatırlıyor musun ?bana bi hafta rapor yazdı
bnmde olacak mı belli değil ama umudum o yönde gecen seferki tedavımde kalmamıstı hiç ve sil baştan başlamak zorundym. inş bu sefer dondurulmusta kalır.1-3 embriyo arası 2100,3-6 arası 2600 tl olması lazım.benim hiç dondurulacak embriyom olmadığı İçin çok ilgilenmedim açıkçası.
Canım memorial kanaması olan kişilere ciraspin onermiiyoruz dedi o yüzden korktum kullanmadım.bana kalp atışı duyunca crinone u bir defaya indir dedi ama.niye 7+6yi bekleyeyim ki.bu arada canım kalp atışında vajinal mi karından mi bakıldı ? Kese boyutunu hatirliyormusun yazmamissin? Çok merak ettimCanım ilk iğneden 10 gün sonra kanama olunca korktuk jel yeterli gelmiyor diye o yüzden en azIndan 12 haftaya kadar haftalık vurduralım dedik memorial de gerek yok dedi bana progestan hap ve iğneye ama ben şansa bırakamam ikintane kaybım var korkuyorum o yüzden. Jeli tam 7 olunca 1 e indirdim ama 7+6 da indirmek gerekiyormus erken yapmışım. Coraspini içebilirsin pihtilasma olmayan kisilere de veriliyor bazen bi zarari yok. Ben coraspin ve clexane kullaniyorum bir de.
Hayırlı olsun canım bugün 4. Gün 1 tane iyi durumda olan var dedi 2 tane orta kalite var onlar için 6.gün beklenicek 2 tane de geriden gelen var ama onlar için pek bir şey söyleyemem dedi yanı büyük stres yaşıyorum şuan acaba 1 tane kalırsa pgt ye göndersem mi göndermesem mi diye düşünüyorum ama tabi inşallah kalırsa..Bgn sevınc hanımla görüştük ama doktrlar değişiyr dediler izin günlerine baglı sanrm bnm muayeneme kim denk gelirse. Semra hocada tedavi planını belirledi not etti. Bir snraki ay foliuller tedaviye uygun bulınrsa başlanacakmiş ve taze transfer olckmıs. Kalan olursa dondrlacakmıs. Sende durum nasıl cnm 3. Günü embriyolarn değilmi
Valla bende anlamadım hatta hemşire hattını arayıp sordum tekrar bana adetin 2.gğnü başlamam gerektiğini söylediler.genetik tahlillerde mi kan pırtılaşması çıktı sizde ?bide sanırım östrojen hormonu kanın pırtılaşması yapıyormuş(estrofem-rahim kalınlaştırıyor)kullandınız mı hapı ?Neden cleksani şimdi verdiler ki bende gebelik boyunca kullanıcam ama bana transfer günü başlıcaz dediler aspirin ve cleksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?