- 18 Temmuz 2017
- 159
- 195
- 23
Canım memorial kanaması olan kişilere ciraspin onermiiyoruz dedi o yüzden korktum kullanmadım.bana kalp atışı duyunca crinone u bir defaya indir dedi ama.niye 7+6yi bekleyeyim ki.bu arada canım kalp atışında vajinal mi karından mi bakıldı ? Kese boyutunu hatirliyormusun yazmamissin? Çok merak ettim
hayrılısıyla sana evlat olabilecek bir tane kalsın da cnm, geçen senekı forumda bir arkadasın zar zor gelişen 6. gune giden bir embriyosu kalmıstı transferi de onunla yaptılar sanırım suan kucagına aldı doğum yaptı. ondan daha kalitelı emvrıyo transfer edilenler bile gebe kalamzken. Rabbim ol desin yeterki. Semra hoca öneride bulnur ztn sana 1 tan kalırsa pgt ye gitmeli mi diye. en stresli dönemler bunlar inş yarın guzel haberler alırsınHayırlı olsun canım bugün 4. Gün 1 tane iyi durumda olan var dedi 2 tane orta kalite var onlar için 6.gün beklenicek 2 tane de geriden gelen var ama onlar için pek bir şey söyleyemem dedi yanı büyük stres yaşıyorum şuan acaba 1 tane kalırsa pgt ye göndersem mi göndermesem mi diye düşünüyorum ama tabi inşallah kalırsa..
CANIM çok sağol sıkışık olmaya gerek var mi ben de haftaya 6+2de gideceğim duyulur inşallah dua et olur muIlk muayene 5. Haftada oldu kese 1.1 cm idi
Arkadaşlar hemsireye sormus burda okudum ben de 7+6 ile 12+6 diye yazmışlardı . Kalp atışını 6+1 de karından duyduk
Evet canım doktor sıkışık gel dedi inşallah duyarsınız canım Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.CANIM çok sağol sıkışık olmaya gerek var mi ben de haftaya 6+2de gideceğim duyulur inşallah dua et olur mu
Evet bend3 de pıhtılaşma var ben estrofem değilde climara bant kullanıyorum ama özellijle sordum iğne aspirine ne zaman başlıcam diye transfer günü dediler şaşıdım şimdi :)Valla bende anlamadım hatta hemşire hattını arayıp sordum tekrar bana adetin 2.gğnü başlamam gerektiğini söylediler.genetik tahlillerde mi kan pırtılaşması çıktı sizde ?bide sanırım östrojen hormonu kanın pırtılaşması yapıyormuş(estrofem-rahim kalınlaştırıyor)kullandınız mı hapı ?
Ben hep ayni doktor görsün isterim çünkü mahrem bi alan Benim için başka başka doktor görsün istemem eşimde istemezMümkün olduğunca aynı doktora veriyorlar ama mesela diyelim ki sizin kontrol olmanız gereken günde doktorunuzun izin günü o zaman başka doktora veriyorlar.
Yine de arayıp ne zamana veriyorlar öğrenip geç olduğunu düşünürseniz başka doktorlara da alabilirsiniz.
Canım ben anlatmıştım ya biraz yine anlatayım fiyat 7200 ama ben indirim yapın deyince 6800 oldu eğer raporun olsaydı 5750 gibi bir şey olurdu dedi.semra hanımı istiyorsa ilk görüşme için iki üç hafta önceden arasın . Ilk görüşmede baya bekleyebilir.bazen farklı doktora denk gelebilir ama her gün toplantı yapılıyor dosyalar biliniyor semra hoca herkesten haberdar yani.testler biraz pahalı amh ve sperm testini oda yapmanı diğer testleri devlette de yapabilirsin diyorlar.benim de çikolata kistiydi 2,cm civarı önemli değil dedi belki ona farklı şeyler söyler bence görsün pişman olmaz ekip doktorlarindada gönülhanim, sevinç hanimm,emre niyazi bey,yücel bey iyi.tüp bebeği Burda yapacağım derse ilk görüşme ücreti almıyorlar alsada sonra ucrrtten düşüyor.bir şey kaybetmez benceMeraba arkadaşlar. Size gorumcem icin yaziyorum. 9 yillik evli cikolata kisti var. 3 basarisiz tup bebek denemesi oldu. En son denemesi 2015te taksimdeki tup bebek merkezinde oldu. Semra hocaya gitmek istiyor. Sureci anlatabilecek birini ariyorum yardimci olur musunuz? Sgk rapouu (heyet raporu ) geciyormu ? Muayene randevu ve ucretler hakkinda bilgi almak istiyoruz
Beni sadece gönül ve sevinç hanım gördü mesela ikisi de iyiydi her zaman denk gelmeye biliyor maalesefBen hep ayni doktor görsün isterim çünkü mahrem bi alan Benim için başka başka doktor görsün istemem eşimde istemez
Canım ben anlatmıştım ya biraz yine anlatayım fiyat 7200 ama ben indirim yapın deyince 6800 oldu eğer raporun olsaydı 5750 gibi bir şey olurdu dedi.semra hanımı istiyorsa ilk görüşme için iki üç hafta önceden arasın . Ilk görüşmede baya bekleyebilir.bazen farklı doktora denk gelebilir ama her gün toplantı yapılıyor dosyalar biliniyor semra hoca herkesten haberdar yani.testler biraz pahalı amh ve sperm testini oda yapmanı diğer testleri devlette de yapabilirsin diyorlar.benim de çikolata kistiydi 2,cm civarı önemli değil dedi belki ona farklı şeyler söyler bence görsün pişman olmaz ekip doktorlarindada gönülhanim, sevinç hanimm,emre niyazi bey,yücel bey iyi.tüp bebeği Burda yapacağım derse ilk görüşme ücreti almıyorlar alsada sonra ucrrtten düşüyor.bir şey kaybetmez bence
Sor canım . Başka çikolata kisti olup hamile kalan da var orda ama benim ilk denememdi kıstım de yeniydi ona farklı şeyler uygulanabilir.bende memorial ve bshceciye randevu aldım memoriLi beğenince bahceciye gitmedim dolaşsın hangisini beğenirse ona gitsin.labratuar çok önemli memorialinkide çok iyi.sperm 110du amh tam hatırlamıyorum70 mi neydi yanlış olabilir duzeltsinler ttombofili yaptım ben o 600 kusurduSagol canim testler ne kadar tutuyor peki? Baya oraya gitmeye niyetlendi senden falan bahsedince. Baska bir yere gitti ama hic icine sinmemiş.. kusura bakma cok soruyorum ama
Herkesin farklı durum demekki ben bidaha arıcamEvet bend3 de pıhtılaşma var ben estrofem değilde climara bant kullanıyorum ama özellijle sordum iğne aspirine ne zaman başlıcam diye transfer günü dediler şaşıdım şimdi :)
Sor canım . Başka çikolata kisti olup hamile kalan da var orda ama benim ilk denememdi kıstım de yeniydi ona farklı şeyler uygulanabilir.bende memorial ve bshceciye randevu aldım memoriLi beğenince bahceciye gitmedim dolaşsın hangisini beğenirse ona gitsin.labratuar çok önemli memorialinkide çok iyi.sperm 110du amh tam hatırlamıyorum70 mi neydi yanlış olabilir duzeltsinler ttombofili yaptım ben o 600 kusurdu
Kullandığım estrofem dolayı verilmiş iğne sordumHerkesin farklı durum demekki ben bidaha arıcam
Şöyle Embriyo sayısına göre değişiyordu dondurma fiyatları ama tam hatırlamıyorum canımdondurma ücretini öğrendin mi cnm
Bana 2100 tl demişlerdi pgt ye gitmeyen ekstradan dondurma işlemine bilginiz olsunŞöyle Embriyo sayısına göre değişiyordu dondurma fiyatları ama tam hatırlamıyorum canım
Kullandığım estrofem dolayı verilmiş iğne sordum
Ben bant kullanıyorum canım belki ondan vermedilerKullandığım estrofem dolayı verilmiş iğne sordum
Transferin ne zaman cnmHerkesin farklı durum demekki ben bidaha arıcam
Tabiki mahrem bi alan ve zaten kimse sürekli farklı birileri muayene etsin istemez. Dediğim gibi belki gerek bile kalmaz böyle bir duruma ama mesela diyelim ki adetin 2.günü tedaviye başlamak gerekiyor o gün de pazara denk geldi ya da doktorun izin günü. Sırf böyle bir sebepten tedaviniz in 1ay ertelenmesini mi tercih edersiniz yoksa o gün onun yerine başka birinin bakmasını mı? Biz de mesela bayan doktor tercih ediyoruz bunu ilk başta dosyamıza da not ettirdik. 1 yıldır tedavim devam ediyor 2 tedavi iğne süreci ve yumurta toplama 1 histereskopi 3 transferim oldu. Bizim hassasiyetimizı göz önünde bulunduruldu. Başta 4 bayan doktor vardı bu süreçte 2si hastaneden ayrıldı hatta benim tedaviye başladığım doktor opuya 2 gün kala ayrıldı ama bu durum bizi pek etkilemedi. Çünkü burda sistem çok profesyonel işliyor. 2.tedavimın ortasında doktorum 1 hafta yıllık izne çıktı tek doktora bağlı kalmak istesem yine tedavimı ertelemek durumunda kalacaktım. Fazla uzatmak istemiyorum uzattım da biraz sanırım ama cidden bu sistem hasta yararına. Yine de siz bilirsiniz görüşmeden karar vermeyin derim.Ben hep ayni doktor görsün isterim çünkü mahrem bi alan Benim için başka başka doktor görsün istemem eşimde istemez
Belli değil tarih ama 2.kontrolüm Pazartesi ayın 30unda sanırım ögün belli olur.sen hangi aşamadasın varmı embriyon donmuşTransferin ne zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?