Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım benim doktorum yücel beydi hep o girdi kontrolleee sadece 2 defa umut bey girdi onda da yücel bey izinliydi

Cnm Merhaba nasılsın? Bız Genel olarak memmunuz memorial den ekip olarak çalışıyorlar . Sanırım rapor geçmiyor ama daha önce tüp bebek denemiş hastalara 1.000 lira indirim yapıyorlar . Normal fiyat 7.200 . İlaçlarda ortalama 2.000. Belki gorumcene histeriskopi yapabilirler. Burda çikolata kisti arkadaşlar var sana daha iyi yardimci olurlar

Kızlar selam.. yarın embriyo oluşumunun son günü bugün görüştüğümde 1 tane blast aşamaya gelmiş 2 tane de geriden gelen varmış 1o hücreli stresten ağla ağla gözler şişti çok korkuyorum yarına embriyo kalacak mı diye.. çünkü kalırsa bir de pgt işlemi yapılacak yerimde duramıyorum

Sagol canim histeroskopi ne icin yapilir

arkadaslar
41 yasındayım
şişli memeorialde düşük dozda ilaçla tüp bebek(mini tüp bebek) deneyeniniz var mı
yapıyorlar mı
şişlide bir tedavı gorduk, 3 denememi yineorda yaptırmak ıstıyorum ama yurtdısındayım şimdi
umut doktorla konustum bir fikri yoktu

yardımcı olursanız cok sevinirim

Kızlar dondurulmuş deneyenler e2 hormonunuza baktılar mi benim bakmadılar kafama takılıyo

Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah sımsıkı tutunsun annesine :)saat kaçta olucak transferi kim yapıcak rahim kalınlığını kaç istiyorlar bilgin var mı
İnşAllah cnm sımsıkı tutunur ablasının acısını hafifletip mutluluğunu yaşarız Allahın izniyle :) rahim kalınlığım hakkında bişey demedi doktorum embriyoları sabah çözüp öğlen 12 gibi arayıp bilgi vereceklerini öğleden sonra 4-5 gibi merkezde olmamızı söylediler Allah nasip ederse :) yarında crinone jele prednol ve antibiyotiğe başlıcam inşAllah

Merhaba,sizde mi evladınızı kaybettiniz,ben 2 yaşında kızımı kaybettim genetik bir nadir hastalıktan,şimdi memorial de tüp bebek ve pgt denemek istiyoruz,sanırım kasım ortası gibi başlayabileceğiz,sizin süreciniz nedir şu an

Evet bende kızımı kaybettim genetik bi sorunmuydu bilmiyoruz hiçbi test yapılmadı bende korkumdan pgt istedim başınız sağolsun benimde yarın kızımın melek oluşunun yıldönümü pazartesi günü transfer olacağım inşAllah

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin,her şeyin en güzelini bilir o, bakalım nasip

Çok güzel maşallah hadi hayırlısı güzel haberlerini alalım hep böyle inşallah
Çook Teşekkür ederim. Hayırlısı olur inşallah. Sana sormak istediğim bişi var. Genetik testimi memorial da yaptırdım ben Faktor II -G>A NORMAL. faktor V -G>A NORMAL diyor sonuçta . Şimdi bu acaba kan pıhtılaşması yok mu demek oluyor? Protein S daha çıkmadı. Not kısmında da uzun bir bir yazı var ama sonuç normal diyor.

canım benımde oyle yazıyor semra hoca sonuçların hepsi normal dedi... bu test genetik olarak kan pıhtılaşma eğilimin var mı diye yapılıyor

canım benımde oyle yazıyor semra hoca sonuçların hepsi normal dedi... bu test genetik olarak kan pıhtılaşma eğilimin var mı diye yapılıyor
Heterozigotluk durumunda fenotipe hasta olarak yansımaktadır yazıyor not kısmında ona takıldım ben. Ama sevinç hanımda normal dedi protesin s inin sonucunu bekleyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…