Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Heterozigotluk durumunda fenotipe hasta olarak yansımaktadır yazıyor not kısmında ona takıldım ben. Ama sevinç hanımda normal dedi protesin s inin sonucunu bekleyelim dedi.
canım o herkeste yazıyor bende de yazıyor kalıp cümle herhalde ...

canım o herkeste yazıyor bende de yazıyor kalıp cümle herhalde ...
Sorun yok yani sevindim buna. Bugün kan testi yaptılar E2 199, 30. LH 47,95 çıktı sonuçlara göre arayıp çatlarma iğnesini vurulmamı isticeklermiş. Nasıl değerler sence reglinin 11. Günündeyim.

günaydın kızlar pgt den sonuç 20 ila 25 günde dönüyor dediler bu durumda sağlıklı dönerseki inşallah dönecek transfer aralık adetimle olacak aksama olmazsa 4 aralık adet olacağım ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşir deneyimi olan yazarsa sevinirim

Sorun yok yani sevindim buna. Bugün kan testi yaptılar E2 199, 30. LH 47,95 çıktı sonuçlara göre arayıp çatlarma iğnesini vurulmamı isticeklermiş. Nasıl değerler sence reglinin 11. Günündeyim.
cnm değerlerin gayet iyi yumurtanda büyümüş ne güzel inş bu naturel transfer sana uğur geitrir :))

cnm transfer genel olarak adetin 19-21. günde oluyor

Teşekkür ederim canım inşalalh güzel haberler alırız. İlkinden daha heyecanlıyım ben nedense içim içime sığmıyor. Taze transferde böyle değildim.
cnm hayırlı hbrler alırsın ıns bu transferınden. bnde kasım adetıyle tedavıye baslayacagım ılkını taze transfer yapacaklar baska embrıyo kalırsada dondrucaklar. ilk tüp tedavım baska merkezde oldu donmus kalmamıstı bu yuzden burdada kalmazsa dıye korkuyrm tedavıye sıfırdan baslamak maddı manevı zor. dondurulmus transferı son zmnlarda daha basarılı bulduklarını okuyrum rahım dınelndgı ve hıormonlar dengelendgı ıcın. bnm 7 yum fln oluyor toplamda o yuzdn semra hoca dondurma çözdürmeye gıtmeden bır tanesını taze transfer edecegz. taze transferı başarılı olan varmı? senın hıc mı tutunmadı yoksa kımyasal mı oldu? acaba embrıyoda mı sorun vardı yada taze oldgu ıcın mı negatf oldu bnde endişeliym bu konuda

Naturalden bira korkuyorum açıkçası ilaçlıya göre daha riskli diye okudum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.
Cnm al bendende o kadar bende korkuyorum yalniz hemsireye sordum bunda düşük riski daha az benim ilki dusmustu rabbim nasip edicekse ilacli ilacsiz da nasip eder yeterki ol desin insaallah rabbim bu sefer nasip etmistir cnm insaallah guzel haberler aliriz

inşallah yaaa inşallah bizimde yüzümüz güler. benimde ilki kimyasal oldu. bide benim bu 6. gün blast oldu. ondan da korkuyorum. Bugn bir kez daha sordum Blast olan her embriyonun şansı yüksektir dedi 6. gün transfer olup canlı doğum yapan çok hastamız var dedi. Hatta 2 ab transferi olan 20 haftalık gebe hastaları varmış. Bu kadar stres yapma dedi sevinç hanım ama elimde değil.

Cnm ya benim transferim adetin 16. Gunune denk geliyo cok erken degilmi yaaa

canım benim kimyasal oldu. bende de 8 yumurta toplandı 8 i döllendi 5. güne 7 embriyo ile gittim. Taze transfere karar verdiler çok düşük bir değerle başladım test günüm aynı zamanda regli günümdü testim 7,79 ile başladı kanama olduğu halde yükselmeye devam etti. Sanırım 2 hafta gibi bi süreçte değerim sıfırlandı. Semra hanımla görüştüğümde rahimle ilgili bi sıkıntı olmadığını muhtemelen embriyonun kromozonları ile ilgili sıkıntı olduğu için kimyasal sonuçlandığını söyledi. Bir kaç arkadaşım var canım 3. gün embriyosu taze transfer ile hamile kalan. embriyo sayına göre taze deneyebilirsin. hakkında hayırlısı olsun canım.

Normal diyosa sonuçta sıkıntı yok. Homozigot olursa hasta oluyorsun. Heterozigot olduğu durumlarda da faktöre göre değişiyor dominant(baskın) olan faktörde hasta oluyorsun çekinik gen faktöründe taşıyıcı. Ama seninkiler normal maşallah. Ama biyokimya sonucu da önemli tabi inşallah temiz çıkar onlar da.

Normal sıkıntı yok cnm benimde transfer pazartesi

Dominant geçişli olup heterozigotluk durumunda fenotipe hasta diyor not kısmında. Biyokimya testi dediğin hangisi oluyor? Çok soru sordum biliyorum ama bu konuda en bilgilimiz sensin Hakkını helel et.

Kediligelin G Gulen yuzum Kızlar daha önce de yazdım yine yazayım. Naturel transfer bence çok büyük avantaj. Her şey doğal gelişiyor. Sağlıklı bir kadın her ay adet kanamasıyla döngüye başlıyor yumurta seçiliyor yumurta büyürken rahim kalinlaşıyor yumurta 19-20mm olduğunda lh pik yapıyor ve hemen sonrasında yumurta çatlıyor. Siz de sadece aksilik olmasın diye çatlatma iğnesi vurduruyorlar. Yumurta çatlayıncaya progesteron salgılanmaya başlıyor ve 5.günü 5 günlük embriyo transfer ediliyor.
İlaçlıda ne oluyor? Östrojen kullanıp hep gelişen yumurta baskilaniyor hem rahim kalinlassin diye uğraşılıyor üstüne yumurta gelişip çatlatmadigi için bi de progesteron takviyesi alıyoruz.
Yani kullanılan ilaçlarla sadece doğal olanı taklit etmeye çalışıyoruz. Sizin ikinizin de dogal süreç şu ana kadar gayet güzel işlemiş. Bundan sonra da yapay hormonlara maruz kalmayacaksınız bir aksilik olmadığı sürece. Ama ilaçlılar belli bi süre buna mahkum. Burda yıllardır bu uygulanıyor başarı oranının aynı olduğunu okudum hep. Yoksa yapmazlardı diye düşünüyorum. Bu hasta menfaatine bir uygulama kesinlikle.
Iciniz rahat olsun. Hadi güzel haberlerinizi duyalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…