Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dominant geçişli olup heterozigotluk durumunda fenotipe hasta diyor not kısmında. Biyokimya testi dediğin hangisi oluyor? Çok soru sordum biliyorum ama bu konuda en bilgilimiz sensin Hakkını helel et.
İşte benim öyle 3 faktör heterozigot. Protrombin heterozigot olduğu için hasta olmuş oluyorum.
2 ayrı MTHFR geni ikisi de heterozigot ikisi bir arada olunca homozigot sayılıyormuş ve hasta oluyormuşum. Genetik doktoru bu şekilde anlatmıştı. Nottaki açıklama da arkadaşın dediği gibi genel açıklama.
Biyokimya dediğim hormonlardaki pıhtılaşma testleri. Protein S falan varya onları kastediyorum. Homosistein antikardiolipin falan bişeyler var. Benim onlar temiz çıkmıştı.

Allah razi olsun cnm insaallah hepimiz guzel haberler aliriz icimi ferahlatttin

Naturalden bira korkuyorum açıkçası ilaçlıya göre daha riskli diye okudum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah.
yok canım şimdi dikkat ediyorum memorial naturele döndü bir bildiği vardır semra hocanın vücudun kendisini hazırlaması çok önemlı

içim rahatladı cnm eğer embrıyo kalıtelıyse taze transferle de gebelık olblr yani, senın embrıyoların kalıtelıymıs baya da dondrulmusun kalmıs sanslısın illa biri sana evlat olacaktr öyle inanıyorum . bu denemede de tek embrıyomu transfer edecekler

içim rahatladı cnm eğer embrıyo kalıtelıyse taze transferle de gebelık olblr yani, senın embrıyoların kalıtelıymıs baya da dondrulmusun kalmıs sanslısın illa biri sana evlat olacaktr öyle inanıyorum . bu denemede de tek embrıyomu transfer edecekler

cnm bu biyokımya dediğin kısmı bnde yaptrmadım , öngörüşmede sevınc hnm bunlar eksık dedi ama hangı testler oldgunu yazmadım kesın yaptırmam mı gerekıyor onu da bılmıyrm. siz memorıal da mı yaptrdnz ücreti nekdrdı ?

Ben memorialda yaptırdım canm. 675 ödedim. Bana gerek yok dediler ama ben ailese kalp rahatsızlığı olduğu için kendim istedim. Sanırım yaşa ve ailedeki duruma göre istiyorlar bu testleri

Benim 3 dondurulmuş oldu ama gelişimleri yavaştı 6. Gün donduruldular bu biraz sıkıntı ama Allah nasio ederse 6. Günde 5. Günde 3. Günde olur diyorum. Evet canım tek embriyo transferi olacak. Bu da negatif olursa diğer kalan 2 si aynı anda transfer edilecek.

cnm transfer genel olarak adetin 19-21. günde oluyor
teşekürler canım o zaman adet döngğm aksamazsa aralık 24.25 te olacak kasımdaa olmasını çok istiyordum ama pgt den gelmesi beklenecek dedi sonuç önemliymiş hakkımızda hayırlısu bugün umutluyım yeniden

Ben devlet hastanesinden tıbbi genetikten randevu aldım önce genetikleri yaptırdım sonuç almaya gidince de aynı doktor biyokimya panelini yaptırdı. Hepsini birden ilk gittiğimde yapamayız kota var pahalı testler demişti. Yani ücretsiz yaptırdım hepsini.

20-25 gün diyorlar ne olur ne olmaz diye ama çok daha erken çıkıyor sonuç kendi bünyelerinde yapıldığı için. Beni sonuç için tam 10.gün aradılar . İlk değil 2.adetinin 20.günü civarı transfer oluyor. İlk adet de 2. Adet de kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Benim opudan tam 2 ay sonra transferim oldu.

CANIM çok sağol sıkışık olmaya gerek var mi ben de haftaya 6+2de gideceğim duyulur inşallah dua et olur mu
Canım benim bebiş 7 haftalık oldu hala karın ultrasonda gözükmüyor daha doğrusu benim rahim arkadaymış baya karından ultrasonda rahim bile gözükmüyor. Doktor ancak 10. Haftadan sonra karından görebiliriz dedi O yüzden baştan beri hep vajinal ultrasonda muayene oluyorum gerçi vajinal ultrasonda herşey daha net gözüküyor ama maalesef çok iğrenç

CANIM sen keseyi nasıl gormustun ? Karından mi vajinal mi ? Kanaman durdu mu? Senin rahminden dolayıdır.benim keseyi karından gördü

umutsuz olucak bir durum yok yeter kı Rabbim ol desin olur inş bende aralık adetimle başlıyacagım inş

umutsuz olucak bir durum yok yeter kı Rabbim ol desin olur inş bende aralık adetimle başlıyacagım inş
hadi hayırlısı aralık ayı bize şans getirsin inşallah yeni yılda anne olmanın heyecanını yaşayalım tüm isteyen herkes bebeğine kavuşsun rabbim çok bekletmesin bizleri

bak eerken çıkma olasılığını bilmek güzel sabırlı bir insanım ama anne olma telaşı isteği sabırsızlaştırıyor biraz cümlemize sabır ve bebek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…