Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hadi hayırlısı aralık ayı bize şans getirsin inşallah yeni yılda anne olmanın heyecanını yaşayalım tüm isteyen herkes bebeğine kavuşsun rabbim çok bekletmesin bizleri
Amin cnm inş senın ilk denemen mı?

evet ilk denemem olacak mayısta kendilikten bi gebelik oluştu kimyasal bitti yaş 41 telaşım endişem umudum karmakarışık
cnm ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsın ben 3 senedir hamile kalamıyorum yaş 27 , ilk denememde negatif üstelik sebebsiz infertilite

inş bu sefer pozitif olur cnm bir daha uğraşmak zorunda kalmazsn , negatif görüp yola devam etmek de pek yorucu oluyor insan hep tedirgin oluyor bir sonrakı de olmayacak mı acaba dıye

bnde devlet hastanesınde yaptırmıstım genetık kısmını ama diğerlerinden hbrm yoktu doktor istek yapmadı. acaba dediğin gibi aynı anda istek yapılması zor diye mi bilmiyorum. peki bu biyokımyada yer alan tahlıl isimlerini yazablrmısın cnm hastanede calısan bır arkadasm var ona sorayım yapılıyorsa ona göre gideyim. protein s fln olan test grubunu

cnm ne güzel kendiliğinden hamile kalmışsın ben 3 senedir hamile kalamıyorum yaş 27 , ilk denememde negatif üstelik sebebsiz infertilite
inşallah ikincide bebeğin olacak genç olman büyük avantaj ama rabbim çok aratmasın ikincide anne olmayı. nasip etsin allahım benim yaş kompleksim hiç olmadı hayatım boyunca şimdi yaşıma gıcık oldum iyce genede allahın takdiri ama inancım tam allah nasip edecek bunları yaşıyorsak vardır yaradanın bir bildiği herşey güzel olacak hepimiz için

CANIM sen keseyi nasıl gormustun ? Karından mi vajinal mi ? Kanaman durdu mu? Senin rahminden dolayıdır.benim keseyi karından gördü
Ben keseyi 4+4 de gördüm kalp atışını 6+3 de ama hepsi vajinal ultrasonda daha hiç karından ultrasonla gözükmedi rahim büyüdükçe karın karından görebiliriz dedi kadınların %80 ni öne dönük olurmuş rahim %20 si arkaya dönük benim arkaya dönükmüş ama herhangi sıkıntı yaratacak bir durum değilmiş bu

Evet canım sıkıntı olusturmadigini biliyorum...darısı başıma inşallah

Ya evet ama ben rahat edemem öyle başkan kliniklerdede işlem için haftasonu doktor çalışıyormuş artık eşimle düşünüp karar vericez

Arkadaşlar ovitrelle yaptığınız gün,Gonalf menogon Cetrotide gibi iğnelerinizi de yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…