- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Hayır cnm sadexe ovitrelle yaptım benArkadaşlar ovitrelle yaptığınız gün,Gonalf menogon Cetrotide gibi iğnelerinizi de yaptınız mı?
Yok canım sadece ovitralle yapılıyor. Ertesi günü hiç bi iğne yok. Sonrada opu oluyor.Arkadaşlar ovitrelle yaptığınız gün,Gonalf menogon Cetrotide gibi iğnelerinizi de yaptınız mı?
Yok canım sadece ovitralle yapılıyor. Ertesi günü hiç bi iğne yok. Sonrada opu oluyor.
Teşekkürler kızlar.Benim tedavi olduğum kurumlarda o gün Gonalf de Cetrotide da yapılıyordu.o yüzden sordum.Eğer sizin dediğiniz gibiyse elimdeki Gonalf ten çok az kullanmış olucam.Hayır cnm sadexe ovitrelle yaptım ben
Hayırlısı olsun inşallah kim yapıcak transferiniziEvett kızlar hastane aradı. Salı gününe transfer kesinleşti bugün ovitralle vuruyorum. Allah hayırlısını nasip eder inşallah.
Teşekkür ederim. Salı günü doktor seçimi için arayacaklar henüz belli değil. İlk transferimi Sevinç hanım yapmıştı.Hayırlısı olsun inşallah kim yapıcak transferinizi
Hayırlısı olsun inaşallah bu sefer sağlıkla tutunsun annesine sımsıkı Ben de ilk defa tüp bebek yaptırıcam korku heycan sabırsızlık tüm duyguları aynı anda yaşıyorum.pazartesi büyük ihtimal belli olur transfer günüm hayırlısıyla .sizin ilk transferiniz yakın zamanda mı oldu problem neydi (kusurabakmayın eğer sizi üzecekse hiç cevap vermeyin saygı duyarım )Teşekkür ederim. Salı günü doktor seçimi için arayacaklar henüz belli değil. İlk transferimi Sevinç hanım yapmıştı.
Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür. Ben ilk 24 ağustosta transfer oldum. Taze transferdi kimyasal gebelik ile sonuçlandı. İlk defa dondurulmuş transfer olucam bende heyecanlıyım. Benim çikolta kistlerim var maalesef bu kistler yumurta kalitesini düşürüyor. Belki doğalda olabilirdi ama yaşım 35 uzun seneler deneme şansım yok. Kaçıncı transfer olursa olsun heyecan, panik ve korku hep oluyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.Hayırlısı olsun inaşallah bu sefer sağlıkla tutunsun annesine sımsıkı Ben de ilk defa tüp bebek yaptırıcam korku heycan sabırsızlık tüm duyguları aynı anda yaşıyorum.pazartesi büyük ihtimal belli olur transfer günüm hayırlısıyla .sizin ilk transferiniz yakın zamanda mı oldu problem neydi (kusurabakmayın eğer sizi üzecekse hiç cevap vermeyin saygı duyarım )
Sevinç hanımdan memnun muydunyzAmin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür. Ben ilk 24 ağustosta transfer oldum. Taze transferdi kimyasal gebelik ile sonuçlandı. İlk defa dondurulmuş transfer olucam bende heyecanlıyım. Benim çikolta kistlerim var maalesef bu kistler yumurta kalitesini düşürüyor. Belki doğalda olabilirdi ama yaşım 35 uzun seneler deneme şansım yok. Kaçıncı transfer olursa olsun heyecan, panik ve korku hep oluyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Haklısınız her yeni tedavi Yen'i umutlar heycanlar.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.inşallah güzel haberlerimizi paylaşırızAmin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür. Ben ilk 24 ağustosta transfer oldum. Taze transferdi kimyasal gebelik ile sonuçlandı. İlk defa dondurulmuş transfer olucam bende heyecanlıyım. Benim çikolta kistlerim var maalesef bu kistler yumurta kalitesini düşürüyor. Belki doğalda olabilirdi ama yaşım 35 uzun seneler deneme şansım yok. Kaçıncı transfer olursa olsun heyecan, panik ve korku hep oluyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Memorialde tüm doktorlar gerçekten çok başarılı ve iyi semra hanımın kontrolünde ve kararıyla ilerliyor tüm ilaç dozları tedavi şekli vs.sevinç hanım ve gönül hanım favorim tabiSevinç hanımdan memnun muydunyz
Günaydın. Genelde gönül hanım ve sevinç hanımla kontrollerim oldu 2 side gayet başarılı dokotorlar.Sevinç hanımdan memnun muydunyz
Benim doktorum yücel bey aslında bendw ondan çok aşırı memnunum ama semra hoca ile kongreye gidiyor transferde yok bana ya emre bey ya sevinç ya da gönül hanımdab birini seçebilirsiniz dendiMemorialde tüm doktorlar gerçekten çok başarılı ve iyi semra hanımın kontrolünde ve kararıyla ilerliyor tüm ilaç dozları tedavi şekli vs.sevinç hanım ve gönül hanım favorim tabi
Benim transferime sevinç hanım girdi. Emre bey demiştim ama o gün izin günüydü. Yücel beyin transfer yaptığını bilmiyordum. Genelde emre bey ve melih bey yapıyormuş opu ve transferleri. Bu sefer ya yine sevinç hanım ya emre bey dicem.Benim doktorum yücel bey aslında bendw ondan çok aşırı memnunum ama semra hoca ile kongreye gidiyor transferde yok bana ya emre bey ya sevinç ya da gönül hanımdab birini seçebilirsiniz dendi
Benim trombofili panelim daha değişik sizinki farklı sayılar yok benimkinde hetorozigot yazıyoGünaydın kızlar; öncelikle trombofili yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum değerler normal mi? henüz hastaneden dönüş olmadı merak ettim.
PROTEİN S AKTİVİTESİ 103
PROTEİN C AKTİVİTES 88
ANTİ-KARDİOLİPİN (ACA), IgM ELİZA 8
ANTİ-KARDİOLİPİN (ACA), IgG ELİZA 1,8
ANTİKOAGÜLAN, LUPUS 33,5
LUPUS ANTİKOAGÜLANI (LAC) 1
ANTİTROMBİN III AKTİVİTESİ 118
cnm ben değerlerimi tam hatırlamıyorum ama referans aralıklarına göre normaldı değerim, zaten gönül hanımda değerlerin hepsi normal demiştiGünaydın kızlar; öncelikle trombofili yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum değerler normal mi? henüz hastaneden dönüş olmadı merak ettim.
PROTEİN S AKTİVİTESİ 103
PROTEİN C AKTİVİTES 88
ANTİKOAGÜLAN, LUPUS 33,5
. Hastenenin referans aralığına göre normal gözüküyor aslında. Sanırım herşey normalcnm ben değerlerimi tam hatırlamıyorum ama referans aralıklarına göre normaldı değerim, zaten gönül hanımda değerlerin hepsi normal demişti
bnde devlet hastanesınde yaptırmıstım genetık kısmını ama diğerlerinden hbrm yoktu doktor istek yapmadı. acaba dediğin gibi aynı anda istek yapılması zor diye mi bilmiyorum. peki bu biyokımyada yer alan tahlıl isimlerini yazablrmısın cnm hastanede calısan bır arkadasm var ona sorayım yapılıyorsa ona göre gideyim. protein s fln olan test grubunu
Arkadaşların söylediği gibi karşılarında illaki referans aralığı vardır ona göre değerlendirmek lazım. Değer aralıkları aklımda değil benim de.Günaydın kızlar; öncelikle trombofili yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum değerler normal mi? henüz hastaneden dönüş olmadı merak ettim.
PROTEİN S AKTİVİTESİ 103
PROTEİN C AKTİVİTES 88
ANTİKOAGÜLAN, LUPUS 33,5
Canım benim doktorum da gönül hanım ve Yücel bey.ikisinden de çok memnunum.yücel hoca ne zaman kongreye gidiyor bilgin var mı? Ve opu için doktor seçiyırmuyuz? Nasıl oluyor bilgi verebilir misin?Benim doktorum yücel bey aslında bendw ondan çok aşırı memnunum ama semra hoca ile kongreye gidiyor transferde yok bana ya emre bey ya sevinç ya da gönül hanımdab birini seçebilirsiniz dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?