Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim. Salı günü doktor seçimi için arayacaklar henüz belli değil. İlk transferimi Sevinç hanım yapmıştı.
Hayırlısı olsun inaşallah bu sefer sağlıkla tutunsun annesine sımsıkı Ben de ilk defa tüp bebek yaptırıcam korku heycan sabırsızlık tüm duyguları aynı anda yaşıyorum.pazartesi büyük ihtimal belli olur transfer günüm hayırlısıyla .sizin ilk transferiniz yakın zamanda mı oldu problem neydi (kusurabakmayın eğer sizi üzecekse hiç cevap vermeyin saygı duyarım )

Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür. Ben ilk 24 ağustosta transfer oldum. Taze transferdi kimyasal gebelik ile sonuçlandı. İlk defa dondurulmuş transfer olucam bende heyecanlıyım. Benim çikolta kistlerim var maalesef bu kistler yumurta kalitesini düşürüyor. Belki doğalda olabilirdi ama yaşım 35 uzun seneler deneme şansım yok. Kaçıncı transfer olursa olsun heyecan, panik ve korku hep oluyor. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Sevinç hanımdan memnun muydunyz

Haklısınız her yeni tedavi Yen'i umutlar heycanlar.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız

Günaydın kızlar; öncelikle trombofili yaptıran arkadaşlara sormak istiyorum değerler normal mi? henüz hastaneden dönüş olmadı merak ettim.

PROTEİN S AKTİVİTESİ 103
PROTEİN C AKTİVİTES 88
ANTİ-KARDİOLİPİN (ACA), IgM ELİZA 8
ANTİ-KARDİOLİPİN (ACA), IgG ELİZA 1,8
ANTİKOAGÜLAN, LUPUS 33,5
LUPUS ANTİKOAGÜLANI (LAC) 1
ANTİTROMBİN III AKTİVİTESİ 118

Memorialde tüm doktorlar gerçekten çok başarılı ve iyi semra hanımın kontrolünde ve kararıyla ilerliyor tüm ilaç dozları tedavi şekli vs.sevinç hanım ve gönül hanım favorim tabi
Benim doktorum yücel bey aslında bendw ondan çok aşırı memnunum ama semra hoca ile kongreye gidiyor transferde yok bana ya emre bey ya sevinç ya da gönül hanımdab birini seçebilirsiniz dendi

Benim doktorum yücel bey aslında bendw ondan çok aşırı memnunum ama semra hoca ile kongreye gidiyor transferde yok bana ya emre bey ya sevinç ya da gönül hanımdab birini seçebilirsiniz dendi
Benim transferime sevinç hanım girdi. Emre bey demiştim ama o gün izin günüydü. Yücel beyin transfer yaptığını bilmiyordum. Genelde emre bey ve melih bey yapıyormuş opu ve transferleri. Bu sefer ya yine sevinç hanım ya emre bey dicem.

Benim trombofili panelim daha değişik sizinki farklı sayılar yok benimkinde hetorozigot yazıyo

Kızlar merhaba nasıl gidiyor bende memorial ve bahçeci arasında karar veremedim nasıl memnun musunuz hastaneden

cnm ben değerlerimi tam hatırlamıyorum ama referans aralıklarına göre normaldı değerim, zaten gönül hanımda değerlerin hepsi normal demişti

Ben kendi durumumu anlatayım ki daha anlaşılır olsun. Normal şartlarda ilk muayenede dosya doldururlarken soruyorlar ya ailede kalp şeker gibi rahatsızlığı olan var mı diye ona göre istiyorlar genetik şüphesi olursa. Bizde çok ciddi bir durum olmadığı için daha önce gerek görülmemişti. Benim ikinci transferim 6haftalıkken kanama ve düşükle sonuçlandı. O zaman dedik biz genetik testleri de yaptıralım zaten bi süre zorunlu ara vereceğiz. İstem kağıdı verdiler. Ama trombofili biyokimya şimdi doğru sonuç vermez onu betahcg sıfırlansın bi süre daha bekle öyle yaptır dedi. Zaten genetiklerine geç çıktığı için onu biran önce yaptırmak istedik. Randevu alıp tıbbi genetige gittik eşimle. Biz bişey demeden doktor hepsini birden isteyemem kota var falan dedi. Sonuç almaya geldiğinizde isteyelim onları da dedi. Tamam dedik. O şekilde oldu.
Biyokimya trombofili panelindeki testleri arkadaş yazmış bak alttaki mesajda. Kalp damar veya kadın dogumda da yaptirabilirsin. Sadece bunlar için genetige gitmek pek uygun olmaz sanırım. Bir de devlette yaptirabilmek için elinizde istem kağıdı olması işinizi kolaylaştırır. Yoksa ben bunları yaptırmak istiyorum dediğinizde işiniz pek kolay olmayabilir.
Arkadaşların söylediği gibi karşılarında illaki referans aralığı vardır ona göre değerlendirmek lazım. Değer aralıkları aklımda değil benim de.

Canım benim doktorum da gönül hanım ve Yücel bey.ikisinden de çok memnunum.yücel hoca ne zaman kongreye gidiyor bilgin var mı? Ve opu için doktor seçiyırmuyuz? Nasıl oluyor bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…