Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba nasıl gidiyor bende memorial ve bahçeci arasında karar veremedim nasıl memnun musunuz hastaneden

Ben bir yıldır burada tedavideyim.2.tedavim 3.transferim yarın test günüm. Nasip. Olmazsa sıfırdan başlayacağım. Ama yine burda devam ederim. Daha iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyorum. Başka sayfaları da okuyan araştıran biri olarak bir çok yönden çok daha fazla artısı olduğunu düşünüyorum.
Yani kısacası memnunum.

Canım benim doktorum da gönül hanım ve Yücel bey.ikisinden de çok memnunum.yücel hoca ne zaman kongreye gidiyor bilgin var mı? Ve opu için doktor seçiyırmuyuz? Nasıl oluyor bilgi verebilir misin?
Kuzum opu için bilmiyorum çünkü benim opu bayramın 1.günüydü emre beyden başka seçeneğim yoktu ama transfer için 3 seçenek sundular emre bey gönül hanım sevinç hanim hangisini istersen diye :)

Negatif olursa bende nereye gitceğimi bilmiyorum

ben tedaviye gittiğim gün tekrar sorayım cnm eğer yapılması gerekıyor derlerse olmadı orda yaptırırm. bu bıyokımya da genetık panel gıbı gec mı cıkıyor devlette?

Cevabın için çok teşekkür ederim inşaAllah pozitif sonuç alırsın 19 senelik çocuk hasreti çeken bi tanıdığım bi abla Allah'ın izniyle bu hastane sayesinde bi oğlu var şu anda 5,5 aylık çok araştırdılar onu da sonunda tutundu bebeği benim iki negatifim var kararsız kaldım fiyatlar nasıl acaba sizin ne kadara mâl oldu diğer arkadaşlarda yazabilirse sevinirim

çok sağol cnm sen yarın mı sonuc alacaksın hiç idrar testı yaptınmı
Evet yarın.
İdrar testi hiç yapmadım. Okuduklarımdan kişiden kişiye çok değiştiğini gördüm. Mesela kanda pozitif gördüğü gün bile idrarda negatif görünen çok kişi var. Kan vermeye de cesaret edemedim. En erken 9.gün test günü olarak burda veriyorlar. Öncekilerde de hep test günü merkeze gittim. Hayırlısı artık. Allah sevindirsin hepimizi.

Paket fiyatı 7200tl. Transfer tedavi gereği dondurma ilk tahlil pakete dahil. Pazarlık yapabilirseniz 6800e düşebiliyor. Burda yapılan 2.3.denemelerde de indirim oluyor. Pgt önerilirse embriyo başı 295 dolar. Genel adı pgt ama aslında son teknoloji ngs yapılıyor ve en uygun yapan burası. 350-500$ diğer yerlerde ve artı KDV artı biopsi ücreti alanlar bile var. Ek olarak duruma göre embriyoskop kullanılırsa 225tl. (acibademde tedavi olan bi arkadaş bu sayfada yazmıştı 1000tl almışlar embriyoskop için)
İlaçlar idil eczanesi var hastane yakınında indirimli veriyorlar. Benim ilkinde 1300 ikincide 2000tuttu. Ek istenen tahlilleri genelde devlette yaptırdım ekstra para ödemedim. Sadece spermıyogramı burda istediler son fiyatı bilmiyorum 110 lira gibi bişey ödemiştik geçen yıl.
Karışık oldu biraz sanırım ama. 7200 tedavi 2000 ilaçlar gibi düşünebilirsin genetik veya ameliyat operasyon gerekli değilse.

senin adına ben bile heyecanlandım cnm dayanblrsen idrar yapmamak en iyisi. bn ilk tedavmde 7. gun yapmıstm negatf görmüştüm idrarda 10. gunde kanda gördum. ama aradaki o 3 gun sıfır motıvasyon tabi. üzülmeyede erkenden başlıyorsun. inş pozitifi görmek nasip olur merakla beklıyrz

Kızlar crinone jel kullanıyor musunuz 2 gündür kullanıyorum ama idrar yaparken çok yanma ve acı oluyor hemşireyi aradım jelden değildir tahlil yaptır enfeksiyon olabilir dedi idrar tahlili yaptırdim enfeksiyon yok napcam ya

Evet jelle alakası yok idrsr yolları enfeksiyonumda yok diyorsun belki sistit olmuş olabilirsin bol su iç genelde kesik kesik çiş yaptığında ya da üşüttüğünde olan bi durum.. tabii bunlar ihtimal canım..

Evet jelle alakası yok idrsr yolları enfeksiyonumda yok diyorsun belki sistit olmuş olabilirsin bol su iç genelde kesik kesik çiş yaptığında ya da üşüttüğünde olan bi durum.. tabii bunlar ihtimal canım..

Çokkkk teşekkür ederim o kadar açıklayıcı yazmışsınız ki ellerinize sağlık :)
Bende Euro fertil Üsküdar'da embriyoskop için 500₺ ödedim iki tane dondurulmuşum orada duruyo ama kararsız kaldım İstemiyorum sanki orayı 5. Gün dondurulmuştu mart ayında memorialde devlet raporuyla gidersem 4500₺ demişlerdi artı ilaçlar benim geçen tedavimden de arta kalan ilaçlarım var inşaAllah yeterli gelir

Bende de yanma yapıyordu günde 2 kez kullanırken özellikle rahim ağzında kalıntıları birikince çok yanma oluyordu. Mantarda yapmış olabilir vajinal muayene olsan anlaşılır. Sen transfer oldun mu kaçıncı günün

Transfer olmadım cnm pazartesi olcam inşAllah mantarın başka belirtisi olur mu kaşınma filan bende yok ama yanıyor idrar yaparken maalesef napcam bilmiyorum bugün özellikle yücel beyi istedim ama konuşturmadılar özelden mi arasam bilmiyorum jeli uygularkende çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…