Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım kaşınma yoksa mantar değildir dediğim gibi jel içeride birikmiştir o yüzden yanma oluyor benim o yüzden olmuştu. Rahim ağzını güzel temizle sık sık ve çok yürüyüş yapki orda birikenler dökülsün.

Çok teşekkür ederim cnm

Sistit olsam cnm

Tahlilde çıkmaz mi
Canım ben sistit olduğumda çıkmamıştı ama inci hanımın yazdığı mantıklı geldi ben belirti yaşamadığım için öyle bir yorum yaptım ihtimal demiştim zaten.. doktorunla konuşurşan büyük bir problem olduğunu sanmıyorum içini ferah tut

Canım daha önceden kalan ilaçlarım var demişsin ama mesela açılan iğnelerin kullanma süresi 28 gün gibi bir şey açılmamışsa da güneşten uzak bir yerde muhafaza etmen gerekir tarihlerine bak şimdiden hayırlı olsun

Jel yapınca hemen geri çıkması normal dmi

Cnm noldu 5. Gun hbri gelmistr embriyolar ne durumda
Ben yine geçen sefer olduğu gibi tek embriyoya kaldım ve 1 tane pgt ye gönderildi.. 2 tane geriden gelen vardı onlardan biri de şuan orta kaliteye ulaşmış ve onu da göndermişler bugün aldım haberini çok mutlu oldum gerçi orta kalite ama inşallah güzel sonuçlar alırım olumluyum bugün

Jel yapınca hemen geri çıkması normal dmi
Jeli yaptıktan hemen sonra mı kalkıyorsun canım ben mesela 30 saniye kadar yatıp 15 dk yürüyordum evin içinde geri geliyordu ama doktorum sorun olmaz zaten fazla olanı dışarı atıyor demişti.. bir de jeli uygularken sadece sıkma yerini dışarıda bırakmaya özen göster kilotlarını pamuklu seç ve ütüleyip kullan

Sonuna kadar yerleştirmiyordum ben yarın öyle deniyeyim zaten günde bu ilaç yüzünden 2 defa çamaşır değiştiriyorum :) ama ütülücem artık

Sonuna kadar yerleştirmiyordum ben yarın öyle deniyeyim zaten günde bu ilaç yüzünden 2 defa çamaşır değiştiriyorum :) ama ütülücem artık
Merhabalar bana memorialden hemşire yarıya kadar girsin jel demişti yoksa tahriş olup lekelenmen olabilir bu da seni tedirgin eder dedi. Çünkü orası kılcal damarların yoğun olduğu bir yer tahriş sonucunda lekelenme olur bu da seni Bebek konusunda olduğunu zannedip korkutur demişti. Neyse ben söylemek istedim. Tercih sizin tabiki

Hadi ins iyi hbrler gelir pgt den. Saglikli bir bebek olur annecigine. Sonuclar nezmn cikiyormus

Siz böyle diyince içime kuşku düştü ama Ben daha önceden bahçecide deneme yapmıştım orada ki doktorum bu şekilde söylediği için ben böyle yaptım isterseniz doktorunuzdan daha detaylı Bilgi alın çünkü çok fazla geliyor dediği için bende doktorum ne dediyse onu paylaştım tabi bu arada onu yerleştirmek gerçekten zor benim ablam yapıyordu her gün jelimi doktorun dediği şekilde sonuna kadar getirip öyle sıkıyordu bu arada jeli ayakta sıkılmamalı gerekiyor tampon gibi değil çünkü.. P Pamukprensali sen doktoruna danış canım şimdi tedirgin oldum zaten yanmanda var

İnşallah canım 15 20 gün içinde dediler yine uzun bir bekleyiş ama şimdi içim daha rahat sebebini bilmiyorum ama rahatım.. sen ne zaman başlıyorsun?
Beklemeler hic bitmiyor .. 2 hafta snra adet olacgm ozmn gttgmde yumurtaliklari uygun gorurlerse baslayacgm ve taze transfer olcgm aralik 10 gbi sonuc bile almis olblrm. Belkide 1 ay dogum kntrol hapi kullanabilirmsm muayenede belli olck. Ins hemen baslarm

Teşekkür ederim:)

Kuzum banada yarıya kadar demişti hemşire hanım

Kuzum banada yarıya kadar demişti hemşire hanım
Canım öyle dediyse öyle yap o zaman ben bildiğin sonuna kadar itip yaptım ama tabi doktorum bu şekilde söylediğinden bu şekilde yaptım.. çünkü bu konulardAA aşırı pimpirikliyim ilaçlarım için bile saat kurup anımsatıcıdan her gün saati saatine yaptım her şeyi..

Hayırlı olsun şimdiden merak etmeyin pgt o dedikleri kadar uzun sürmüyoo benimki 10-12 gibi bi sürede geldi çok şükür.size şöyle söyliyim ekimin 31indr çıkacak diye bekliyorduk geçen hafta perşembe geldi.inşallah bundan sonrası da hepimiz için hayırlı ve güzel olur(Amin:)

Tam Doğum günümün sularında öğreneceğim o zaman Allah’ın bana verdiği hediye olur

Tam Doğum günümün sularında öğreneceğim o zaman Allah’ın bana verdiği hediye olur
Pgt beni endişelendirmişti umut beyle gittim konuştum. Ordan sağlıklı gelen embriyonun tutunma şansı yüksek ve eğer tutunursa canlı Doğuma kadar sağlıklı ilerler dedi. İçim şimdi rahat. Artık bundan sonrası Allah'ın takdiri inşallah yüzümüz gülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…