- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Bu sene ikimizinde yuzu guler ins hamileliklerimizi konisurz cnm :)Eğer pgt sonuçum olumlu çıkarsa yine aynı dönemde beklemeye giriyoruz o zaman :)
Amin canım forumda kim varsa kalbinden geçen yavruyu nasip etsin kucaklarımız boş kalmasınBu sene ikimizinde yuzu guler ins hamileliklerimizi konisurz cnm :)
Yok bende ilk çok tedirgindim ama dışarıda olması bu durumun daha mantıklı çünkü düşük yapan arkadaşlarım var kimyasal yaşayanlar var yanı onun acısı bambaşkadır hayırlısı olsun diyorum sürekli. Çarşamba mı gönderildi sizin embriyolar? Eğer öyle ise aynı zamanlarda sonuçlar gelecek hayırlı haberler.. Dün bir arkadaş yazmış 10 12 güne geliyormuşPgt beni endişelendirmişti umut beyle gittim konuştum. Ordan sağlıklı gelen embriyonun tutunma şansı yüksek ve eğer tutunursa canlı Doğuma kadar sağlıklı ilerler dedi. İçim şimdi rahat. Artık bundan sonrası Allah'ın takdiri inşallah yüzümüz gülsün.
benim pazar günü yani 22 ekimde gönderildi bir arkadaşın daha gelmemiş sonuç 20 günü geçmiş artık kısmet sağlıklı gelsin. annelerine sıkıca tutunsun yeter. yanlız merak ettim hiç pgt den gelip tutunamayan olmuşmu. bana yüzde 60 gibi tutunma oranı var dedi doktorYok bende ilk çok tedirgindim ama dışarıda olması bu durumun daha mantıklı çünkü düşük yapan arkadaşlarım var kimyasal yaşayanlar var yanı onun acısı bambaşkadır hayırlısı olsun diyorum sürekli. Çarşamba mı gönderildi sizin embriyolar? Eğer öyle ise aynı zamanlarda sonuçlar gelecek hayırlı haberler.. Dün bir arkadaş yazmış 10 12 güne geliyormuş
Onu hiç bilmiyorum ama çok iyi kalite olan embriyonun tutmadığını,hadi canım bundan bilwy olmaz dedikleri embriyonun tuttuğunu çok gördük sanırım gerisi artık Allah’a kalıyor...benim pazar günü yani 22 ekimde gönderildi bir arkadaşın daha gelmemiş sonuç 20 günü geçmiş artık kısmet sağlıklı gelsin. annelerine sıkıca tutunsun yeter. yanlız merak ettim hiç pgt den gelip tutunamayan olmuşmu. bana yüzde 60 gibi tutunma oranı var dedi doktor
Kimyasal değildir ya dur bakalım hemen öyle şeyler deme. Kaç ki değerin hem kaç olursa olsun önemli olan iki kat artması öyle değil miÇok karmaşık duygular içerisindeyim. Sonucum pozitif ama değer düşük. İnşallah toparlar dua edin. Yoksa kimyasal gibi duruyor
Ya inşallah toparlayacak tabi. Sen sakın canını sıkma, ben iki günde %30 artan değerle ikiz hamileydim hatırlasana. Her kural her zaman işlicek diye bişe yok. Sağlıklı pgt den geçmiş bi embriyo, tuttuysa devam eder inşallahÇok karmaşık duygular içerisindeyim. Sonucum pozitif ama değer düşük. İnşallah toparlar dua edin. Yoksa kimyasal gibi duruyor
Evet örneklere bakıyorum var toparlayan. 16 çıkmış. Öncekinde 112-285 şeklinde gayet iyiydi ama sonrasında devam etmedi. Bunda sağlıklı embriyo olduğunu biliyoruz. İnşallah toparlar.Kimyasal değildir ya dur bakalım hemen öyle şeyler deme. Kaç ki değerin hem kaç olursa olsun önemli olan iki kat artması öyle değil mi
Evet hatırlıyorum. İnşallah.Ya inşallah toparlayacak tabi. Sen sakın canını sıkma, ben iki günde %30 artan değerle ikiz hamileydim hatırlasana. Her kural her zaman işlicek diye bişe yok. Sağlıklı pgt den geçmiş bi embriyo, tuttuysa devam eder inşallah
İnşallah inşallah inşallah. Allah sana bağışlasın, size bağışlasın. O kadar hevesle bekledim ki senden güzel haberi. Lütfen olumsuz bir şey olduğunu kesinleşmeden biteceğine inanmayalım, inşallah toparlayacak, güzel vakitlerde bol bol duaEvet örneklere bakıyorum var toparlayan. 16 çıkmış. Öncekinde 112-285 şeklinde gayet iyiydi ama sonrasında devam etmedi. Bunda sağlıklı embriyo olduğunu biliyoruz. İnşallah toparlar.
Her embriyo transfer olduğu gün tutunmuyor 3 gün sonra hatta daha sonra tutunabiliyor o yüzden standart bir değer yok betahcg de inşallah iki gün sonra iki kattan dahada çok artacakEvet örneklere bakıyorum var toparlayan. 16 çıkmış. Öncekinde 112-285 şeklinde gayet iyiydi ama sonrasında devam etmedi. Bunda sağlıklı embriyo olduğunu biliyoruz. İnşallah toparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?