Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok bende ilk çok tedirgindim ama dışarıda olması bu durumun daha mantıklı çünkü düşük yapan arkadaşlarım var kimyasal yaşayanlar var yanı onun acısı bambaşkadır hayırlısı olsun diyorum sürekli. Çarşamba mı gönderildi sizin embriyolar? Eğer öyle ise aynı zamanlarda sonuçlar gelecek hayırlı haberler.. Dün bir arkadaş yazmış 10 12 güne geliyormuş

Arkadaşlar bugün benim de tedavim bitiyor inşlh,akşam çatlatmayı yaparım.Elimde Çarş günü açtığım GONALF VAR.İÇİNDE 187,5 ila 200 doz arası ilaç kaldı.Tedavide olan arkadaşlar varsa verebilirim.Bana da burdan @BiYesilBiKahve arkadsşım fazla kalanlarından vermişti,ona da çok teşekkür ediyorum

Arkadaşlar günaydın. Benimde yarın opu işlemim var elimde açılmış gonal f var içinde 50-100 doz olması lazım. Belki işinize yarar. Yarın hemşire odasına bırakıyorum isteyen alabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu sitede oldukça bilgi öğrendim çok kişiden yardım aldım. Çok endişeli, korkak bazen negatiftim ama çok kişi elimden tuttu. Özel mesajla veya sayfada bana emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ve şişirdiğim başlarınız için hakkınızı helal edin. Yarın için dua istiyorum sizden. Hepimiz hamilelik haftalarımızı konuştuğumuz günlere ve sonrasında ek gıdalar konusunda bilgi aldığımız günlere ulaşalım. Bunu canı gönülden temenni ediyorum.. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Jalapenoo canım bugün güzel haberlerin gelsin inşallah bunu canı gönülden temenni ediyorum...

benim pazar günü yani 22 ekimde gönderildi bir arkadaşın daha gelmemiş sonuç 20 günü geçmiş artık kısmet sağlıklı gelsin. annelerine sıkıca tutunsun yeter. yanlız merak ettim hiç pgt den gelip tutunamayan olmuşmu. bana yüzde 60 gibi tutunma oranı var dedi doktor

Onu hiç bilmiyorum ama çok iyi kalite olan embriyonun tutmadığını,hadi canım bundan bilwy olmaz dedikleri embriyonun tuttuğunu çok gördük sanırım gerisi artık Allah’a kalıyor...

Çok karmaşık duygular içerisindeyim. Sonucum pozitif ama değer düşük. İnşallah toparlar dua edin. Yoksa kimyasal gibi duruyor

Çok karmaşık duygular içerisindeyim. Sonucum pozitif ama değer düşük. İnşallah toparlar dua edin. Yoksa kimyasal gibi duruyor
Kimyasal değildir ya dur bakalım hemen öyle şeyler deme. Kaç ki değerin hem kaç olursa olsun önemli olan iki kat artması öyle değil mi

Ya inşallah toparlayacak tabi. Sen sakın canını sıkma, ben iki günde %30 artan değerle ikiz hamileydim hatırlasana. Her kural her zaman işlicek diye bişe yok. Sağlıklı pgt den geçmiş bi embriyo, tuttuysa devam eder inşallah

Kimyasal değildir ya dur bakalım hemen öyle şeyler deme. Kaç ki değerin hem kaç olursa olsun önemli olan iki kat artması öyle değil mi
Evet örneklere bakıyorum var toparlayan. 16 çıkmış. Öncekinde 112-285 şeklinde gayet iyiydi ama sonrasında devam etmedi. Bunda sağlıklı embriyo olduğunu biliyoruz. İnşallah toparlar.

Evet hatırlıyorum. İnşallah.

Evet örneklere bakıyorum var toparlayan. 16 çıkmış. Öncekinde 112-285 şeklinde gayet iyiydi ama sonrasında devam etmedi. Bunda sağlıklı embriyo olduğunu biliyoruz. İnşallah toparlar.
İnşallah inşallah inşallah. Allah sana bağışlasın, size bağışlasın. O kadar hevesle bekledim ki senden güzel haberi. Lütfen olumsuz bir şey olduğunu kesinleşmeden biteceğine inanmayalım, inşallah toparlayacak, güzel vakitlerde bol bol dua

Her embriyo transfer olduğu gün tutunmuyor 3 gün sonra hatta daha sonra tutunabiliyor o yüzden standart bir değer yok betahcg de inşallah iki gün sonra iki kattan dahada çok artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…